-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz haiduo82 #51634 üzenetére
Tetszik a téma a városi fénnyel a háttérben, de elsősorban az életlen kép (bemozdult a kezed) kvázi értékelhetetlenné teszi a képet.
Gondolom automatával lőtted a fotót.
Érdemes próbálkozni a manuális mód kínálta lehetőségekkelSzerk: közben eltüntetted a fotót...
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
tirszin
senior tag
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz haiduo82 #52980 üzenetére
Valts at asztali nezetbe, onnan tudod ugy linkelni, ahogy a leirasban van. En is nehezen jottem ra. Nyugi, segitenek majd a tobbiek. Hagyd igy, lehet latni a kepeidet. En majd holnap csekkolom, ha minden igaz bekovettelek igy kisebb kepek alapjan jonak tunnek, amit eddig lattam
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
félisten
-
félisten
-
-
válasz haiduo82 #87246 üzenetére
Én idáig jutottam: How to download your photos now before Flickr deletes them
Ha minden igaz kapni fogok egy linket (pár nap múlva, mivel ~12k kép van fent) ahol tömörítve ott lesznek a képeim, persze össze-vissza...
Valami alkalmazás is jó lenne ahol az albumokat kijelölve le lehet tölteni, mert ez a web-es felület kikészít olyan gyök2
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Drakmusz
addikt
válasz haiduo82 #90909 üzenetére
A végére talán meg is válaszoltad magadnak a kérdést.
Nagyon jól működik a GCam az A2 esetében, így a képminőséget tekintve nagy előrelépést nem fogsz tapasztalni.
Funkcionálisan gazdagabb kamerát kaphatsz, a lényeg hogy megéri-e pusztán a kíváncsiság miatt.
Ha a fotózás az elsődleges szempont, akkor szerintem ne válts.
A másik topikból ismerem a képeidet, eléggé rendben vannak.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ASUS blog: Zephyrus G16 notebook, az Univerzális
- Politika
- Diablo IV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest