-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz DrDoktor #108725 üzenetére
Kategóriájához képest teljesen rendben van ez a telefon. Csak már sokanál a Pixel a mérce ahogy én érzem. Néha beteszem a képeket (múltkoriakra oda se böfögött senki, betudtam hogy szarok biztos ), de sokáig filózok rajta hogy tegyem-e vagy sem ezzel a telefonnal készülteket, vagy inkább a P40Pro képeit tegyem, ami tán megüti a mérce alját. Vagy semmit se
Még ki kell próbáljam ezen a Bigkakás Gcamot, jónak tűnik, és a 12X-re is van konfigja, bár anélkül próbáltam eddig tegnap éjjel (Gcamot Tejútfotózásra használom csak)
Amúgy fotózásra inkább a Huaweit használom, de ezzel is tolok "párat".[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Drakmusz
addikt
válasz DrDoktor #108763 üzenetére
Ahogy fogy a fény, vagy romlanak a körülmények már szinte mindegyik átlagossá válik, ha szigorúan nézzük.
Ezért mobiltelefonok.
A nehezített helyzeteket már nem lehet pusztán izomból megoldani.
Nézd meg Aryon utolsó sorozatában azokat a képeket ahol a szökőkút van.
Természetesen te tudsz ezen javítani ha van hozzá némi energiád, de csodák nem lesznek.
[link]https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
törölt tag
válasz DrDoktor #108776 üzenetére
"ránézek gyárilag is ilyen vagy valami eltolt cfg okozza"
Nyilván a cfg okozza, mint ezen a 400 ezres objektíven (ami itt egy 1 milliós vázon volt).
A más véleménnyel amúgy nem lenne baj, ha lenne valami konkrétum megfogalmazva. Az elég megfoghatatlan, hogy "rosszul dolgozik az algoritmus, irreális a cfg meg Huawei jobban kezeli a borús időt", jó lenne tudni mire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz DrDoktor #108816 üzenetére
Napi 10 óra kijelzőidőt nyilván nem tud.
Mondjuk az ilyen használat már felvet bizonyos kérdéseket.......
Volt olyan napom hogy egész délelőtt fotóztam.
Közben pár hívás, mailek, böngészés.
17 százalékon állt estére 5:40 perc kijelzőidő mellett.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Aryon87
félisten
válasz DrDoktor #108816 üzenetére
Volt P30Pro is Csak annál még 1 sim volt, a 40-nél már 2 sim, az jobban szívja az akkut, de kb ugyanazt bírta az is. Huaweik mindig is jól bírták üzemidőben, ahogy a Xiaomik is.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DrDoktor
senior tag
válasz DrDoktor #109241 üzenetére
Módosítok nem minden képen jelentkezik szóval lehet szoftverhiba is.Most néztem vissza.
Mondjuk már mindegy volt vele más gondom is. ma vittem vissza .Sajnálom mert nagyon szerethető cucc tök jó áron.*RLaci* Pixel 6 proját viszont most vettem meg(Köszi) szeretném ha kiszolgálna 2 évet problémák nélkül.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
félisten
-
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz DrDoktor #109739 üzenetére
vagy majd talán inkább ez fogja megoldani a problémát...
New Pixel Ultra
First of all - the mysterious Lynx (L10), alleged to be the “Pixel Ultra”. Just as a reminder, I have previously detailed the camera sensor configuration of the device - GN1, IMX787, IMX712 ultrawide and IMX712 front.
Another interesting detail is that Lynx is going to use Qualcomm’s WiFi 6E + BT combo chip - WCN6740, instead of the Broadcom BCM4389, which was used in the Pixel 6/7. The particular SKU wasn’t announced yet but it seems to be derived from the FastConnect 6700 - WCN6750. (2)
de jó lenne..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest