-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Szívemből szólj mert szeretnék egy ilyen telefont de a jelenlegi ára plussz a hűségem még visszatart.
Szerettem volna egy Lumia 950-et de nem akarok 19-re lapot húzni.
Így inkább váltok.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Egyébként vicces hogy a Telekomnál mennyire tartja az árát a telefon.
Most néztem a g4 pár száz forinttal kerül többe a telekomnál mint a g5.
Mind a kettő 150 e ft környékén van ami elég irreális számomra.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aryon87
félisten
Nekem is az a kedvencem, de pia nelkul (nem iszom semmit)
Csak G5 johetne szoba, mas alternativa nincs Telenornal.
Irtam privit ez ugyben
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mirci18
addikt
Engem nem bántasz meg.
Tudom hogy most két év csönd következik amiben a rendszer nem fog számottevően fejlődni azért téek át androidra.
Kivárom a következő két évet majd lehet visszaváltok ha beindul a surface vonal.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Engem nem csak a kép minősége fog meg hanem a hangulata is.
Nyilván nem ez a lefgjobb kamera de most egész jó szifonos képek jöttek.
szoktak ennél roszabbak is jönni 6-os telefontól.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aryon87
félisten
Most nincs lehetosegem geprol linkelgetni sorry, melozom.. Ennyi idiotat egy rakasra ami ma van
Kozeli 2 pont jottek be a boltba...
És ismét lemaradt a direkt link.
[ Módosította: BigBlackDog ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Kozben rajottem mi a hiba. Viberen kuldtem at magamnak, ezert mincs informacio. A kepmeret csokkentest azt nem tudtam. Mindjart javitom a hibat, csak bluetooth-on legyen meg az atvitel.
+ mar latom hogy kell osztani direktben. De droidrol meg mindig nem jottem ra[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Nem tudom..a srac hatravitte es 1 perc mulva visszajott h ez nem kamera hiba..lepattintott.de jovoheten nem lesz szerencseje mert tobb idom lesz es ott maradok addig amig nem lonek az en telefonommal is olyan kepet ami ertekelheto..mert a hetvegen legalabb 100 fotot csinaltam es mind pocsek..alig talal a kameram fokuszt..
-
Aryon87
félisten
Es neki vannak a legjobb kepek is a G4-el. + Quqesznek
Mekem xelelott kene menni a szervizbe, de para hogy ugy jarok mint monroe kollega
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Köszönöm szépen igyekszek.
Jól fotózni.
Bár időről időre észreveszem hogy van olyan helyzet mikor az istennek se akar fókuszálni a képre.
De magát a telefon szenzorát szeretem kellemes minőség.
Jövőre nehéz szívvel de lecserélem mert irigykedve nézem a sok g4-es képet mennyivel jobbak normál fénynél.
Amit még észrevettem hogy a Lumia család 640-es tagja jobb makrókat nyom.
Mert az én telefonomnak a kaktuszokkal meggyűlik a baja nem tud fókuszálni.
De feleségem 640-se simán fókuszál.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
brek666
tag
Nem csak ár /érték arányban
Igazán idei csúcsmodellek sem tudták megelőzni max befogni.Mondjuk overall azt se szerintem
Talná az N6p ami még okés bár nekem az OIS hiányzik nagyon.Aztán ami remek a V10 brutál videóban a cucc..
Samu s7/E -Túlélesít
P9.-Kevés nekem nappal se 4K...
m10-Iszonyat torzít a lencse a széleken meg nagyon mos.
G5 nem nagy szám.Majd a szifonra leszek idén kiváncsi előkap/lőben az egyik ha nem a legjobb.Peresz manualban azért megeszi a G4. .
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Jó lett a téma,máskor a becsillanás miatt változtass szöget v semmi v több legyen rajta.
az viszont látszik-amiről sok helyen írtak-hogy kevés fénynél a szenzor kevés(képzaj és sajnos a színesebbik fajtából)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
umfrider
senior tag
Az igen...
Pedig úgy emlékeztem az S4-nek jobb a kamerája. Vagy az az S2-3 volt?Szifon nem túlzó már?
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
gergo5991
őstag
jah, de búslakodásra semmi ok, ma lettem egy nikon d7200as tulajdonosa, szóval a sok szabadidőmben lesz elég időm tanulmányozni a dolgokat
Legutóbb már javítattam az iPhone 5-öm, az is 45k ba jött ki elázás miatt, de most valahogy erre a 20k-t sajnálom. Meg hát most másra kell a pénz, állvány,ND és egyéb filterek, objektívparkot kiépíteni
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Nekem meg a makrók nem állnak össze, valahogy túl zajosak, a Köki terminál tetszik, jó éles. P8 lite olyan amilyen nappal jobb képeket csinál.
(#48027) hacki87 azért az LG g4 sokkal részletgazdagabb, színárnyalat gazdagabb képeket ad, mint az iphone 6. Lehet itt a felbontás is számít már, hiába no a 8 MP ami 16:9-ben fotózva 6 MP elég elég kevés már.
-
Aryon87
félisten
Komolyan nem értem.
Belenagyitok és látom hogy szenvedek. Mind1 végre úton vagyok a szervizbe.
Hát igen, a P8 lite nem egy fotomasina, de nem is arra a célra van. Majd ki ismerem ennek is a képességeit.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hacki87
senior tag
Ez a mosás nekem is feltűnt mikor felraktam őket főleg a Városházás képnél. A beégést be tudható a G4 sajátosságának úgy tudom, hogy autoba szereti az eget beégetni a kelleténél jobban. Nem tudom, hogy MM-on javítottak valamit rajta mert most jelenleg 5-ös droid van rajta.
Ha nem lesz jobb a mosás akkor kibulizok én is egy G5-öt
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Na ez tetszik, jó kép (végre kicsit érdekesebb tartalom, tálalás ), bár számomra egy kicsit hideg a megvilágítás.
(#48202) irgum: Méretes dög!
(#48204) Aryon87: Valamiért egyre inkább úgy vagyok, hogy nem váltanék G4-ről G5-re -mondjuk eddig sem gondolkoztam rajta-. Jó dolog ez a nagylátószög, lehetne vele kreatívat alkotni, de képminőség szerintem rosszabb, mint a korábbi generációnál (véleményem szerint ez igaz pl. a Samu, illetve a Sony esetében is). Mondjuk, ha valamit kipróbálnék egy pár nap-hét erejéig mobilfotós téren, az Nexus 5x/6p lenne, de egyelőre maradnék hosszabb távon a G4-nél.
De kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz kihozni belőle!Dobok újabb három képet. Kíváncsi vagyok, hogy valaki ismeri-e már a helyszínt?
LG G4
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kupon kunyeráló
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest