-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz Helltak #51094 üzenetére
(#51095) Aryon87
Köszi !
Pedig még mozgott is a virág, az a baj hogy már naplemente után készültek a fényképek (elég kevés fény volt) de ehhez képest nem rosszak !
(#51097) Aryon87
Nyugodtan jöhetnek a makró képek ... én kíváncsi vagyok rájuk !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zümzümm
senior tag
válasz Helltak #51075 üzenetére
A zöld leveles közeli nagyon bejön.
(#51091) w333
A földes, leveles, virágos nagyon bejön.(#51101) Aryon87
Mért nem csinálsz több fotot egy témáról? Főleg ha nem is vagy biztos benne hogy jól sikerült. Otthon pedig kikukázod ami nem kell. Én is így szoktam Nálam is előfordul, hogy csak akkor látom hogy van ami nem sikerült jól, amikor monitoron visszanézem. Aztán megy a kukába... -
Aryon87
félisten
válasz Helltak #57043 üzenetére
G5 sztem marad. Van otthon G3 is, emiatt gondolkodom a G4ben, mert akkor egy komplett szeriasorozat lenne + ha a G6 is meglesz..
Ugyanakkor a V10 egy brutal monstrum, tetszos is, es kameraban is remek. Jo aron kapni, de nincs meg sok hirdetesben.Kivancsi vagyok a Redmi Pro mit fog produkalni hétvégén
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz Helltak #60271 üzenetére
Én már leálltam. Az XL mindjárt 4 hónapos.Ilyen az elmúlt hat év droidozása alatt nem igen fordult elő egyik telóval sem,ami nálam volt.Talán az elején,de az utolsó három évben biztosan nem. Egyenlőre tünetmentes vagyok .A G6 nekem is tetszik,de nem cserélnék.A Samuval meg két éve eltávolodtunk egymástól, pedig abból is volt egy jó pár.Türelemmel várom,hogy mit gurít a Pixel páros második kiadása.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Helltak #60281 üzenetére
+ ricardo:
Igen, erre gondoltam most hogy megy a temazgatas, hogy mi lenne ha...
Persze ezzel nem azt jelzem hogy szar a Honor, csak ha mar van lehetoseg miert is ne?
Osszre mar 3 telo lenne, annak meg mar tenyleg semmi ertelme.
Es igen, jo lenne a G6/Mate 9 parositas.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Helltak #62175 üzenetére
Fo kamera kepei jok. Van reszlet, szinek rendben. Ugy latom, az olajfestmeny feature-t is orvosoltak, mert nem annyira eroteljes.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
marcell2015
tag
válasz Helltak #62294 üzenetére
Ügyesek.
Tök más a két kamera.
A kettő tulajdonságainak összekeverésével meglehetne a tökéletes mobilfényképező
G6 belenagyítva a tipikus LG-s képet adja.
S7E meg a tipikus S7-es
Lehet az én szemem csal, de a két kamera között nem tudok különbséget tenni, mindegyik másban jobb, de nem annyival. -
ShadowLac
addikt
válasz Helltak #62294 üzenetére
Nekem a G6 képei tetszetősebbek.Szebb a növényzet zöldje.( ti voltatok ott kéne tudjátok melyig az igaz szin. S6 al mikor néztem az S7 et azt hittem hogy milyen jó az s6 de ott rájöttem hogy túlszínezi a zöldet. Szóval itt ti voltatok ott)
Még amit észrevettem hogy a G6 túl kontrasztosít, erőseben mint az S7. (A világos világosabb a sötét sötétebb.)Aryon87 sokszor azt éreztem hogy bemozdult a teló?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Helltak #62405 üzenetére
A széles az számomra kritikán aluli lett. A normál pedig hát nem tudom, érzem benne az erőt, de vagy fújt a szél, vagy nem fújt, és akkor azt mondom hogy nagyon digitális hatású a zajszűrés eredménye. Ha fújt a szél, akkor viszont azzal semmit nem lehet csinálni, azt nem lehet korrigálni semmivel.....
Jó lesz ez. -
Aryon87
félisten
válasz Helltak #65224 üzenetére
Semmiseg, bar a vegere igencsak elfaradt a szemem
Kivancsi vagyok a tobbiek velemenyere. En elgedett vagyok ezzel a "csataval", mehetek vele nyugodt szivvel GorogbeXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
zseko
veterán
válasz Helltak #65661 üzenetére
A prémium szerviz miatt az S4-emen egyszer nálunk a nappaliban cserélt a szervizes kijelzőt, usb csatit, aksit 3 éves a kijelző, viszont csak nagyon minimálisan van beégve. Épp hogy látni, azt is csak a szervizmenü színtesztjénél tudtam megnézni, és még abban sem vagyok biztos hogy jól látom-e Úgy tűnik, hogy a felső sáv, amin ugye állandóan kint van az óra, aksi, stb jelzés, de normál használatnál abszolút nem veszek észre semmit.
HR24.hu
-
Aryon87
félisten
válasz Helltak #69208 üzenetére
En is ugy latom hogy a tulszaturalast fokozatosan veszik vissza. Jobbak mint eddig. Ha meg azbelesseget rendbeteszik, akkor biglike..
Lacno igen, az S6 pont azt tudja meg, amit az utodoknal picit eltoltak. Nem tagadom, tetszenek az S6 kepei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest