Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Persze, ha neki ez kell, pepecseljen akár még 8 évet vele. Csak kissé morbid hogy ezért kihagy úgy 28ezer módosítást, javítást, fejlesztést az elmúlt 13 évből, és inkább egy őskövületet használ egy kis színért. Mikor ilyet látok, bele se merek gondolni még mik lehetnek egy ilyen gépen.
Ráadásul ha lehetne, a világ összes gépét tiltanám netről amiken ilyen ősrégi progik futnak.¤ R'n'R ¤
-
borges7
aktív tag
Kicsivel több, mint feleakkora méretű lett(ahogy Apple Lossless-be is). Az összehasonlítást a méretére értetted, vagy a minőségre? Utóbbit nem tudom megtenni, mert nincs olyan cuccom Ezért is nem nagyon rippelek be CD-t, vagy töltök le veszteségmentesben, mert úgy sem hallom a különbséget.
-
-
Dißnäëß
nagyúr
Remastere valogatja. Regi Elvis-ek, Creedance Clearwater Revival es hasonlok eleg balfaszul szolnak eredetiben, mig egy egeszseges mely EQ kiemelessel remasterelve + amit meg egy jo fulu hangmernok erez, piszok jo a remaster.
Az a gaz, amikor kenyszeresen tultoljak, vagy ilyesmi. En mindig beszerzem a remastereket is, elotte meghallgatom online. Ha szar, skip. Ha jo, kiraly
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
-
nagyúr
Hát, nem tudom.... Nekem jelenleg a kliensemben lévő zenék több mint fele ape-ban van.
A CD-rippelés nekem sem túl gyakori, de azért a cd még bőven élő adathordozó, "jobb helyeken" sokkal többet vásárolnak belőle, mint nálunk. De nem csak ezekre gondoltam én konkrétan, például az sacd iso lejátszás is csak külön plugin esetén működik.Apropó sacd. Volt egy olyan kiegészítő, hogy foo input sacd. De most nem találom a foobar komponensek oldalán, csak külső oldalakon. Valami más neve lett a foobarban, vagy miért nincs a komponensek között?
-
Kékes525
félisten
"Egyes hangkártyák (driverei ) támogatják, hogy ASIO mellett menjen más hang is"
Ezt nem tudtam, az enyém nem ilyen.
"Érdemes rendszert cserélni 10-esre" +1
Hosszú vajúdás után 2 hónapja váltottam Windows 10-re és hallom a különbséget.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
addikt
Gyorsan belőttem a DS módot, annyi a változás, hogy itt a 192 kHz-es tartományú zenék is normálisan szólnak, viszont semmilyen DSD-s cucc nem szólal meg, pedig elvileg megy a lejátszás, mert az látszik, hogy a kis csúszka szépen halad balról jobbra, csak épp hang nem jön ki.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Fandango
veterán
Link lemaradt. Wasapi plugin
wolfskin: WASAPI event Asus Xonar D2
Miért van neked Creative ASIO, illetve Audigy 2 ZS ASIO????[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
nem jó a link amit küldtél. de am van rajta egy csomó asio, KS, DS, wasapi driver.
szerinted melyike válasszam?egyébként ha az alaplapo optokai kimenetet használom, (a DAC-on van optikai bemenet is), akkro a
wasapi (event): Realtek Digital Oputput (optical)
van kiválasztva, de azzal is ugyanúgy pattog[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
• az alaplap kb 2 hónapos és a legfrissebb bios van rajta
• win7pro fut a gépen
• ASUS D2 hangkártya legújabb+driver (és csak a koax kimenete használva), de az alaplapi optikai kimenetről ugyanúgy pattog. és serceg.
• nem akad a hang, csak serceg. meg pattog. nem folyamatosan, csak időnként (mintha bakelitet hallgatnék. vagy valami pontakthibás lenne.)
• és más lejátszóval semmi gond (pl a media player classic tökéletesen játssza ugyanazt az mka fájlt, amivel a foobar pattog. és serceg.
• ezért gondolom, hogy - még ha blaszfémia kimondani is - esetleg valami foobar hibajelenség lehet.[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
törölt tag
Így van, ha valami baja van az átvitelnek az az EQ-tól nem lesz jobb, csak elkeni a dolgokat. Hardveres problémát nem lehet megszüntetni DSP-vel, csak kevésbé zavaróvá tenni, viszont az okozott fázis és futásidő probléma rajta marad minden hangszeren.
Nagyon kemény: amikor bármelyik kábelre ráteszek egy összetapintható ferrit gyűrűt, erre olyan mérvű fázishibát csinál, hogy megszűnik a sztereo tér.
ON.: Win szerveren próbáltátok-e már a foobar-t? Nálam a w7 teljesen le van herélve futó háttér szolgáltatások szempontjából, és hátha lehetne ezt könnyebben? lehetőleg W7 alapokon, mert nincs másra Emu-PatchMix
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
őstag
Belázasodtál vagy mifene ? Ilyen dolgokon vitára menni, hogy mire jó, mire nem jó az EQ, vagy milyen hatásai vannak a kábeleknek, adatkábeleknek, mennyire szól bele a zenehallgatásba tápkábel, nyitott vagy zárt fejes..... ezek annyira nagyon híg témák, amiken kár vitázni. mindenki máshogy hallgat zenét, mert mindenkinek más hallása.... avagy nincs is neki Speciel én sem szeretem meg gyalázni a zenehallgatást EQ használatával, de sajnos vannak olyan felvételek amiknél muszály meg tennem, mivel vagy ritkaság számba menő demo felvétel, vagy épp a kor sajátosságai miatt nekem nem tetszik ahogy keverték.... persze ezekből kevés van, így általába mikor előkerülnek, bajba is vagyok, hogy mit és hova is húzzak az EQ-n Szóval béke és jó zene legyen mindenkivel a hétvégén
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
addikt
Még mielőtt nyilvános akasztást rendeznél, és bár lehet, hogy a szombati ebéd kissé megfeküdte a gyomrodat, azért javaslom, hogy fussál már neki még egyszer ennek a történetnek, az előzményeket is elolvasva.
Az egyik fórumtárs vetette fel, hogy kipróbálta ezt az EasyQ-t, a VST pluginnal, és neki bejött. Kértem, hogy írja le, miként lehet ezeket beüzemelni, mert kíváncsi voltam rá, ez talán még nem bűn. Kipróbáltam, mint ahogy más is, ezután leírtam a tapasztalatomat.
Egyikünk se írt le olyat, hogy innentől kezdve ez a zenehallgatás alfája és omegája, és ha ezután valaki nem ezeket használja, az nettó idióta, valamint öntsön forró ólmot a fülébe.
Ennyi volt a történet, minden mást csak Te magyarázol bele fölöslegesen."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Colos1
őstag
Ezt nem is tudtam, hogy ez hangkártya függő. Nekem idáig mindenhol, még a régi alaplapi integrált hangkártyának csúfolt 5 darab kondenzátoron is sikerült aktiválnom.
Mindig tanul az emberMindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest