Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Amúgy az a cél, hogy adott méretű tárhelyre minél több zene férjen? Igen, van egy 128 GB-os kártya a telóban, de lassan ez is megtelik Ebbe a telóba ez a maximum méret. Mondjuk eleinte elég sokat tettem rá flac-ban is, ami fölösleges volt, mivel nincs olyan cuccom hozzá.
Az ogg talán valamivel jobb minőségű, mint az mp3, viszont kevesebb helyet foglal, mint a flac. Az az egy baj vele, hogy a Windows nem szereti, sokszor vacakol az ilyen fájlokkal/mappákkal. De telón nincs vele semmi gond.
-
borges7
aktív tag
Ha CD-t rippelek veszteséges formátumba(vagy FLAC-ból alakítom át), hogy a telefonra másoljam, melyik formátum adja a legjobb minőség/legkisebb méret kombinációt? Eddig VBR-es mp3-mal csináltam, de most felmerült bennem, hogy az ogg(vagy valamelyik másik) talán jobb lenne.
-
borges7
aktív tag
válasz Satyricon #3938 üzenetére
Nagyon menő! Adnál egy linket ehhez? Lehet kipróbálom(ha nem nagyon bonyolult a telepítése).
Én is szeretem a szép borítókat, illetve magam is gyűjtöttem, először a kazettákat, aztán a cd-t, néha-néha még most is veszek olyat, ami nagyon tetszik.
ps. A Musicbee egyébként nagyon sokat tud, de hozzá kell szokni, mert van, ami nem annyira magától értetődő benne. Én is sokat vacakoltam vele, amíg megszerettem. De megéri szerintem, mert tényleg igen sokoldalú.
-
borges7
aktív tag
válasz Pierre75 #3931 üzenetére
Egyébként jogos, én azon szoktam röhögni, mikor youtube-on van egy zene, mondjuk ötvenkétezren lájkolták, és van három dislike, és akkor valaki odaírja, hogy milyen hülye az a három ahelyett, hogy örülne az ötvenkétezernek, hiába, ilyen az ego, a harc élteti , ha elfogadná, hogy minden helyénvaló, ami van, megsemmisülne
-
borges7
aktív tag
Van olyan lehetőség, hogy a számokat(a metadatát) átnevezzük a filename-re?
"File Operations"-ban van egy olyan, hogy "Rename to", de ott elakadok. Azt szeretném, hogy egy egész playlistet, tehát sok fájlt át tudjak nevezni egyszerre.(igazából a sorszám a lényeg, a többi stimmel) Több, mint 100 számról van szó, egyesével macerás lenne. -
borges7
aktív tag
válasz geprombolo #3875 üzenetére
Na de ha lemezborítóból, ami ugye négyzet alakú, csinálsz kazetta borítót, azt át kell méretezni, akkor meg torz lesz a kép, nem?
-
borges7
aktív tag
válasz geprombolo #3875 üzenetére
Nagyon jó minőségben, illetve be lehet állítani több helyet, ahol keresi, és kiválaszthatod, hogy melyiket akarod letölteni. Szinte minden lemeznél talál minimum 1000x1000 felbontású képet, legfeljebb a nagyon ritka, főleg magyar lemezeknél van, hogy gyengébbet, de még azok is elfogadható, 5-600 körüliek.
-
-
borges7
aktív tag
A dalszövegek mutatása egyre rosszabbul működik, már variálgattam vele, de nagyon gyenge, nincs valami tippetek?
-
borges7
aktív tag
Van olyan lehetőség, hogy zenehallgatás közben a lejátszóban lehessen lájkolni a kedvelt dalokat, a last.fm-fiók számára? Tehát hogy ne kelljen a last.fm weboldalra menni ezért, ez elég hasznos lenne nekem.
-
borges7
aktív tag
Kicsivel több, mint feleakkora méretű lett(ahogy Apple Lossless-be is). Az összehasonlítást a méretére értetted, vagy a minőségre? Utóbbit nem tudom megtenni, mert nincs olyan cuccom Ezért is nem nagyon rippelek be CD-t, vagy töltök le veszteségmentesben, mert úgy sem hallom a különbséget.
-
borges7
aktív tag
Ez kicsit off, letöltöttem két lemezt nagy felbontású FLAC-ban, közel 1 GB méretű mindkettő. Ezeket ugye nem lehet átkonvertálni úgy kisebb méretűre, hogy veszteségmentes maradjon?
-
-
borges7
aktív tag
Foobar-ral lehet fájlokat darabolni? Ha igen, hogyan? Ha nem, tudtok erre ajánlani valami könnyen kezelhető programot. Egészben letöltött mp3 koncerteket akarok szétdarabolni számokra.
-
borges7
aktív tag
Köszi, kipróbáltam, ez jó lesz! Az az igazság, hogy playlist-et legföljebb a Spotify-on, vagy hasonló streameken szoktam hallgatni, a gépen levő zenéimet szinte kizárólag lemezenként hallgatom. Nem is tudtam, hogyan kell playlistet csinálni a foobar-ral, ezért kérdeztem, hogy mi a legegyszerűbb módja.
-
borges7
aktív tag
Ja meg van egy olyan kérdésem is, hogy ha letöltök egy lemezt egyben a Youtube-ról, azt mivel/hogyan legkönnyebb szétvagdosni számokra? (ha megvan a dalok hossza mondjuk a leírásban) Online eszköz is lehet, ha azzal egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Hogyan lehet legegyszerűbben playlistet csinálni? Úgy, hogy lehetőleg később is hozzá tudjak még adni számokat.
Teszem azt van 70 konkrét szám, amit bele akarok tenni, mi a leggyorsabb módja? Mert nekem elég körülményesnek tűnik egyenként kikeresni őket a zenemappából, és így hozzáadogatni.
-
borges7
aktív tag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy azt a dalszöveget is elmentse (save to tag), amit nem a Lyric panel Show tölt be automatikusan, hanem én szerkesztek bele "kézzel".
-
borges7
aktív tag
Ha telepítve van a Lyrics Show Panel, akkor ahogy elindítom a lejátszást, és betölti a szöveget, egyből mentésre is kerül(a beállítások szerint, nálam pl. "save to tag"), tehát nem kell végigjátszani a számot, ugye?
Illetve azt be lehet valahogy állítani, hogy a sok felesleges vackot(Credits, External links stb.) ne töltse be, csak magát a szöveget?
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Még egy kérdés, hiába telepítettem az ASIO support, és a Kernel Streaming Output-ot is, ezek nem jelennek meg az Output-beállításoknál, csak a WASAPI. Mondjuk sokkal azzal se jobb a hangzás szerintem, meg néha zavaró, hogy a többi rendszerhangot nem hallom akkor.
-
borges7
aktív tag
válasz szivacs1987 #3708 üzenetére
Király, köszi! Hm, sose használtam a foobart konvertálásra, de most ahogy elnézem, lehet egyszerűbb lenne! És mennyi beállítás van abban is, elképesztő jó kis lejátszó ez. Mondjuk pár évvel ezelőttig szinte csak Winampot használtam, ezért ezt még nem ismerem annyira.
-
borges7
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, sikerült is telepíteni, viszont most van egy másik probléma, hogy egy APE-fáljban van az egész lemez, illetve van mellette egy .cue-fájl. Ezt szét lehet bontani valahogy számokra?
-
borges7
aktív tag
.APE lejátszásához kell valamit telepíteni? ez olyasmi, mint a Flac?
-
borges7
aktív tag
Meg lehet azt oldani, hogy egyszerre több "példány" is fusson a foobar-ból?
-
borges7
aktív tag
"Néha-néha én is rippelek, de nem egy lejátszóval, hanem egy "rippelő" appal (céleszközzel)."
Te melyiket használod? Én a fre:ac-ot, nekem ez a leggyorsabb, legegyszerűbb nagyjából. Viszont most gondolkozom azon, hogy egyszer megcsinálom az összes cédémet "rendesen" flac-ba, úgy, hogy minden metadata, borító stb. benne legyen frankón. De gondolom ezt már csak fizetős cuccal lehet, nem? Erre van valami ötletetek? Állítólag a dBpoweramp a legjobb erre, de még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest