Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz Polllen #1104 üzenetére
Azt az mp3 -at konvertáld át 44100Hz -es mintavételezésű, 2 csatornás formátumba. Ezek közül valamelyik nem stimmel neki. A Foobar ASIO -val nem szereti azt, ha 44100 Hz alatt van a mintavételezése, és az egycsatornás mp3 -akat sem hajlandó lejátszani.
Nekem is volt pár ilyen...
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz Gorneck #1105 üzenetére
Írtam lejjebb, függ hangkártyától, audio rendszertől, zene minőségétől, hallástól, és stílustól is. (Elektronikus zenénél nincs különbség, akusztikusnál van) Nálam, az én rendszeremen a Xonar DS -el hallható a DS vs. ASIO, de a KS és ASIO között már nincs hallható különbség, nálam. Másnál van.
Az EQ az alap, anélkül el sem kezdek zenét hallgatni.
Az ASIO meg tisztábbá teszi a hangzást, és nagyon brutálisan javítja a sztereoképet - de mint fent írtam, csak akusztikus zene esetében, ami hangszerekkel készült, nem pedig számítógéppel olyan emberek által, akik soha életükben nem fogtak hangszert a kezükben.[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
Ezt nem is tudtam, hogy ez hangkártya függő. Nekem idáig mindenhol, még a régi alaplapi integrált hangkártyának csúfolt 5 darab kondenzátoron is sikerült aktiválnom.
Mindig tanul az emberMindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz superecneB #1097 üzenetére
Nézd meg a preferences -> components listában, hogy látszik-e a "Kernel Streaming Output". Ha ott van, akkor mennie kellene. A Foobar újraindítás után meg is kérdezi, hogy biztosan akarod-e, meg ijesztget, hogy stabilitási problémát okozhat. Legalább is XP alatt ezt tette.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz superecneB #1093 üzenetére
Preferences - playback - output.
A listából legördíted a "ks: ..." nevű audioeszközt.Ha minőségi zenét szeretnél, akkor ez kell, mert így a win nem cseszi szét a hangzást.
Amúgy az, hogy ez javít-e nálad valamit, függ a hangrendszeredtől, a hallgatott zene minőségétől, a hallásodtól, és kis mértékben a zene stílusától is.
Az EQ beállítás egyszerű, először kissé nehézkes, de be lehet lőni, és csak egyszer kell beállítani.
A Foobar -nak a hangzás az erőssége, szerintem a DFX csak ront rajta. A 3D surround, meg az ilyen egyéb térbeli effektek is rontják a hangzás minőségét.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz superecneB #1087 üzenetére
Hali!
A Foobarhoz csak az alábbiak kellenek:
Az Advanced Limitert beteszed a DSP -k közé.
Ha tud a hangkártyád ASIO -t, akkor azt, ha nem, akkor a Kernel Streaming plugint letöltöd, bemásolod a Foobar2000/Components könyvtárba, majd a program újraindítása után kiválasztod az output -nál a megfelelőt. ASIO esetén be is kell azt állítani, ekkor megjelenik egy ág a beállításoknál.A RAM -ból kb annyit eszik mint a winamp (nálam most kb 68K), de a processzorhasználata a Winampénak csak a töredéke. Mondjuk nálam egy csomó vacakkal ki van egészítve, a Monkey's audio decodertől a Quick search toolbar -ig mindennel...
Skinek nem nagyon vannak rá, ha ismered a Foobar2000 történetét, akkor megérted hogy miért.
De nagyon testreszabható.[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz -FreaK- #1084 üzenetére
Nekem Win7 alatt a KS recsegett, amikor más hangok is jelen voltak, pl. a win rendszerhangjai.
ASIO -val, 2 ms -os késleltetésen a Xonar DS fantasztikusan szól.Amúgy nem teljesen ugyanaz, ha jól tudom, akkor az ASIO -nál közvetlen elérést kap a lejátszó a hangkártya memóriaterületéhez, a KS -nél pedig nem, és az ASIO valamelyest stabilabb.
-
-
Colos1
őstag
válasz FireShadow #1019 üzenetére
Ha a hangerő csúszkára rákattansz, akkor működik. Ha ez nincs, akkor jobbklikk a toolbar -ra, és pipáld ki a "volume control" -t.
-
Colos1
őstag
válasz tknof1871 #1009 üzenetére
Szia!
Jobb klikk a playlist fejlécén, mintha oszlopot szeretnél hozzáadni, majd a legördülő listában "columns", majd "more". Így megkapod a beállítások menü "playlist wiev"almenüjét. Van egy olyan, hogy "custom columns". Itt a táblázatba beírod a "name" -ba, pl. hogy "played", de elvileg bármit megadhatsz, ez lesz a neve az új oszlopodnak. a "pattern" oszlopba pedig kerüljön ez: %play_count% Ezután a playlistnél - fejléc-jobbklikk-columns - meg fog jelenni az új oszlop, hozzáadod és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest