-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.LnB
titán
DC kosztümök WW, Superman, Batman:
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
brownus
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon jónak tűnik, főleg a két stílus keveredése.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz Pearce #65277 üzenetére
Szerintem ez az eddigi legjobb Batman kosztüm. Mert keménységet, brutalitást sugároz. Egyértelműen The Dark Knight Returns-ból merítettek. Tetszik, hogy olyan mint egy agresszív pitbull (egy denevérember esetében érdekes ez a pitbull hasonlat), ami ha kell bárkit és bármit széttép. És a mintázata se oylan "cleantiszta" mint Bale esetében. Annak ellenére, hogy imádom a Nolen féle trilógiát, nekem mindig is furcsa volt Bale sisakja. Az álla, állkapcsa vékony volt. Most már minden kétségem elmúlt azt illetően, hogy Afleck esetleg ne jönne be mint Batman. Testfelépítésben és kinézetben szerintem tökéletes választás. Színészkedni pedig tud. Egy igazi vérszívó Batman-t várok, brutálisat, kegyetlent. Nekem ilyen az igazi Batman.
Elég jól járt aki elment az IMAX trailer vetítésére: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #65286 üzenetére
Arról tudnánk már, ha szétbontaná. Meg lenne belőle nagy sírás. Igazából Batmannel nem is kell foglalkozni, viszont úgy néz ki, hogy benne lesz Wonder Woman, Cyborg, Aquaman, akár Shazam is. Ezek közül Cyborgra van elmélet:
.Luthor laborjában dolgozik, lehet még a Zod hullához is köze lesz
Ami szerintem érdekes, hogy valamiben nem majmolják a Marvelt: nincsenek fázisok és nem egy karakter viszi az egészet előrébb, mint ott Iron Man. Itt adná magát, hogy Superman legyen a központi karakter, de mivel a következő Man of Steel legközelebb 5 év múlva lehet, ez elég valószínűtlen.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #65287 üzenetére
Aha, már ezer éve.
-
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #65284 üzenetére
Nem fogják azt követni, csak átvesznek belőle elemeket. Ezzel is távolodnak a Nolan-trilógiától, viszont ahogy ott a vége volt a JL-sztorinak tulajdonképp ez a csata, itt a kezdete lesz. Aizen92 kollégával pont ezt beszéltük, hogy túl sok mindent mindent kell belefűzni ebbe a 2,5-3 órába, bár ha abból indulunk ki, hogy Snyder majdnem tökéletesen összetartotta a Watchment is... hát nem tudom. Érdekes lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Transformers Generation
Stop motion filmecske, ami negyedórában jobb, mint a négy Bay-féle TF 10 órában.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #65278 üzenetére
olyan, mint egy staffi terrier
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pearce
aktív tag
-
BITBOYS
addikt
Inherent Vice megérkezett
-
törölt tag
Jövő évi SW film kedvcsinálója vótmá'?
-
brownus
veterán
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #65256 üzenetére
-
-
emiki6
veterán
válasz FoxiestFox #65249 üzenetére
Én mikor a teaser trailert láttam azt hittem paródia...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Ijk
nagyúr
válasz FoxiestFox #65249 üzenetére
Azért akármennyire szapulják az új trilógiát, azért színészekben elég jól ott volt.
Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Ian McDiarmid, Samuel L. Jackson.
Persze Natalie Portman akkor még nem volt ismert.
Kíváncsi leszek hogy itt milyen színászi alakítások várhatóak.cyberkind: Semmi reményt nem látok a JW-ben. CGI-s dinoszaoruszok, akció, raptorokkal motorozás, röhej az egész.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
félisten
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #65247 üzenetére
Mi? Tessék? Szólított valaki?
-
-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
Mad Max japán spot
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
emiki6
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #65229 üzenetére
Dehogyis, már az elejétől az volt, hogy meg se kéne csinálni. De ez az év ilyen lesz, olyan filmekkel, amiknek nincs semmi értelme (JW, F4, Ant-man, T: Genysis), de azért megcsinálják, mert nincs jobb dolguk. Bár az is igaz, hogy a Godzilla óta nem hiszek trailereknek sem negatív, sem pozitív értelemben, szóval meglátjuk. Ha nem húzzák le, akkor érdemes lehet megnézni.
De amúgy ez számomra is érdekes, hisz ez, a Terminator és a Star Wars két trailer alapján a nosztalgiafaktorból akar megélni, legalábbis jelenleg, valahogy utóbbi mégis sokkal jobban csinálja, mint a másik kettő. Pedig ugyanarra épít, meglátod Arnie-t, a Falcont vagy épp a kecskét a T-Rex-szel és magad alá kéne kaksizni... de valahogy mégsem. Csak a Falconnál.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #65229 üzenetére
nem, ezzel a filmmel az a baj hogy létezik előbb nézném meg az első részt újra moziban mint ezt az újat
mellesleg mindjárt Argo 2 premier, arra miért nem izgult rá senki innen?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #65226 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy lehet-e fokozni eme film nevetségességét, és lehet. Szinkron kell hozzá.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz marilllyo #65224 üzenetére
Van belőle szinkronizált is
Ami nem baj, mert a csajt alig értettem.All→M8
-
marilllyo
veterán
Na engem most kezdett el igazán izgatni a "Raptorokkal suttogó"...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz aizen92 #65217 üzenetére
Szóval!
Annyira nem spoileres de azért elrejtettem...Az a gond a filmmel, hogy ugye két részből áll az egész. Egyrészről egy gyerekgyilkos után nyomoznak...másrészről pedig ...mindezt úgy, hogy abban a rendszerben a gyilkosságnak márcsak a feltételezése is hazaárulás. De a főhösöket már a film elején..megvádolják ami abban a rendszerben egyet jelentett a biztos halállal. Tehát az egész film arról szól, hogy menekülnek a "rendszer" elől miközben a gyilkost hajkurásszák. Na a nyomozás a filmben egy nagy határ nulla. Semmi csattanó...semmi izgalom...semmi, húú erre nem számítottam volna. Kb. egy tök mellékszál az egész...és sokkal inkább az dominál a filmben, hogy menekülnek az őket üldöző tisztek elől.
Pl. volt Harrison Ford-dal a Szökevény c. film. Azt mindenki ismeri.... Na ott a főhős ugyanúgy menekül az őket üldöző rendőrök elől de tudjuk, hogy azzal, ha végére jár annak, hogy ki ölte meg a feleségét és miért akkor bebizonyosik, hogy hamisan vádolták. Na itt nem....pont fordítva...minél jobban a végére akarnak járni annál nagyobb hazaárulást követnek el. Nem is jön át igazából, hogy miért is vették nagyon szívükre ezt a nyomozósdit. Kb. ilyen..."nekünk már úgyis mindegy legalább a gyilkost kapjuk el".PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Hát nekem nagyon nem tetszett....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
BITBOYS
addikt
Jim Carrey...az idő kegyetlen
-
-
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #65203 üzenetére
Te már ezen héten nézed az Avengers-t?
(#65207) noxwill
Majd légy olyan szíves hogy maradj bent a "tekercs" lejártáig, hogy kiderüljön mennyi plusz jelenet lesz valójában.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
aizen92
addikt
azért ez az új Jurassic World trailer elég kemény és kaszabolós? Egyáltalán túl fogja élni valaki?
Erre nem számítottam.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla