- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Router gondok
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Netflix
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
brownus #24007 üzenetére
Szerintem a Karate kölyök tök jó. Aranyos, nézhető, a kung-fu szempontjából néhol picit buta, de nem bántó. Összességében szívesen újranézném. Ez kicsit komolyabb hangvételű volt, mint Jackie átlagfilmjei (amiket megjegyzem imádok, de főleg a nagyon régieket, azok kincset érnek).
A kissrác meg, hát ja. Apja fia8/10 nekem.
Emelett megvolt Salt ügynök is. Pozitívan csalódtam, de hozzáteszem, hulladékot vártam, úgyhogy ehhez mérten csak, de ehhez mérten nagyon jót csalódtam
Egész jó lett, így visszagondolva, sztori nagyon tetszett, szerintem faszán csavargatták ide-oda. Megnézném mégegyszer, bár nem most. Egy 7,5/10 lazán mehet neki. (hozzáteszem, brutál másnaposan néztük az utolsó siófoki parti, hazavezetés és 4 sajtburger után, és végig róka kerülgetett, de ez nem befolyásolja a végeredményt
)
Ja igen, és a Predators is megvolt, de elég ratyi lett. Maradt volna zongorázni, vagy a faluban, ez nem az ő filmje volt. Az egyhez képest elbújhat, semmi újdonság varázsa, még az AvP-k is elpicsázzák. - 5,5/10
adalbert1: Én ajánlom, szerintem megér egy misét, a Jackie filmek feelingje mérföldekre elkerüli ezt a filmet.
-
adalbert1
veterán
válasz
brownus #24007 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok, de Jackie Chant már annyira gagyinak tartom a sok vigjáték szerepe miatt (hiába tud jól bunyózni, meg elképesztő dolgokat megcsinálni), hogy félek megnézni. Na meg így hogy a főszereplő is 12 szerintem még az eredetinél is vérszegényebb lesz...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Technics SA-202 vintage sztereó receiver
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest