Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Keresztapa
    hd,eredeti szinkron
    Két részre daraboltam fel ezt a megaeposzt, hétfő este elkezdtük, tegnap este pedig befejeztük a világ egyik leghíresebb filmalkotását..
    ..amit Tibi ezidáig még nem nézett meg, sőt.. részleteket sem látott még soha belőle.
    Koxx Barátom, sokszor kérdeztél már rá, hogy hogy állok vele, hát most végre jelenthetem, h megvolt az első epizód. Filmnek eleve nehéz úgy nekikezdeni, hogy tudod, mi az, amit kell várnod tőle, viszont ez egyben a csalódás esélyeit is nagymértékben megnöveli, ugye.. Megmondom őszintén, egy kicsit most is ez történt. Mindattól eltekintve, hogy természetesen egy abszolút korrekt és hatásos alkotás volt, azért a majd 40 év alatt az idő már megkoptatta kicsit és egy mai szemnek, főleg az én szememnek, akkora nagyot már nem tud dobbantani, mint amit tett akkor, amikor ezt bemutatták..meg még az azt követő évtizedekben is nyilván
    Brando baromi jó arc volt, Pacino kölyök és hát úgy az egész alatt bennem volt a Maffiózók hangulat, amit anno ez a mérföldkő ihletett és éltetett, ez nem is lehet kérdés :)
    Most kicsit pihenek, este Pí, aztán folytatom a II-vel. Kiváncsi leszek rá, Sopranóék világa már úgyis hiányzik baromira..
    8/10

Aktív témák