-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Több olyan csoportban vagyok jelen ahol nèv nèlküli postokat látok. Viszont mikor èn akarnèk írni valamit nincs lehetősèg erre. Ez valami egyèni dolog? Vagy hogyan kell írni anonimkènt mobilról? Köszi a válaszokat.
-
v.attis
őstag
válasz Inhouse #31896 üzenetére
Már az első sorban megdőlt a dolog, mivel gondolom te facebook fiókra (alkalmazásra) adtad a leírást. Csakhogy a régi telefonon (amin ott van a használt messenger) nem facebookozott.
Bárhol, bármibe jelentkezik be, már az új fiók jön elő, tehát nincs lehetőség elérni a fullos messengert, kizárólag a régi mobilon.
Szerintem nem is kínlódunk vele tovább, semmi lehetőség nincs arra, hogy világos megkülönböztetés legyen látható.
Amennyit keresgéltünk az elmúlt napokban, már rég felépítettük volna az új fiókot.Hálásan köszönöm az energiád és a türelmed.
-
Synaptic
senior tag
Én végleges ban-t kaptam a gyanus kereskedelmi tevékenységeim miatt.
Soha az életben nem hirdettem / vettem a facebook on keresztül semmit.
A messenger-t nem használom , soha nem volt egyik telefonomra sem feltelepítve.
Ki érti ezt ?[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
zorzy4
addikt
válasz classic B #31910 üzenetére
Értsétek meg a facénak nincs ügyfélszolgálata! Szögegyserű algritmusok intéznek mindent!
Lásd az én példám, amikor folyamatosan feltörik a fiókom, azt gond nélkül hagyják, de aztán engem zárolnak, amikor leesik a programnak a tantusz. Aztán meg juss vissza isemrős gépről. Ja egyik se az!A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KuZo
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak regisztrálnék facebook fiókot, de sem a gmail címre, sem a telefonszámra nem kapok ellenőrző kódot. Kínomban már a saját telefonszámomat is megadtam, de oda sem jön semmi. Van esetleg ötlet, tipp? Csináljak még egy gmail fiókot? Köszönöm! -
nagysandor79
aktív tag
nem tudom , hogy mi történt, de most vettem észre ,hogy a videóknál megjelent egy dowland felírat. és letudom tölteni a videókat. ( pc-n böngészőböl )
-
MODERÁTOR
-
AssAssynn
őstag
Van egy oldalam a fiókomhoz kötve. Ezt az oldalt rendszeresen megjelölik bejegyzésben ilyen átverős oldalak, átverős posztban, hogy "bla-bla hozzáfértek az oldaladhoz, kattints a linkre, hogy visszaszerezd", de mind a megosztó oldal, mind a poszt egy ilyen ordas nagy kamu, tele hibákkal, és betaggelve vagy 20 oldal az enyémmel együtt. Ezeket a posztokat/oldalakat rendszeresen jelentem a fiókomból és az oldalamról, és 5-ből 1-szer jön is róla visszajelzés a FB-tól, hogy kivizsgálták az ügyet, de kivétel nélkül mindig ugyanez a szöveg: "megvizsgáltuk, de nem sérti egyik szabályunkat sem". Szóval vicc az egész, hogy az ilyen nyílt átveréseket nem tiltják le, még ha jelented sem, de más random embereket (mint itt is) meg tiltogatnak.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
flash-
veterán
melyik biztonsági bejelentkezesi mod az ajanlott?
most akkor ugye a kettofaktoros az amikor jon sms.
de jól értem hogy sms helyett lehet beallitani google authentikáciot is?
vagy az sms mellé?ti milyen megoldast javasoltok? -
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
válasz Viktor0610 #31917 üzenetére
koszi
közben keresgeltem ezt talaltam az sms autentikáciot az nki nem javasolja.[link] -
Csápájev
őstag
Sziasztok,a friss Facebook app állandóan kidobál. Ketfaktoros hitelesítés miatt minden belépésnél küld egy smst. A kérdésem az, hogy ezek az sms-ek nekem pénzbe kerülnek? 🤨
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz flash- #31918 üzenetére
Igen, az SMS-hitelesítéssel kapcsolatos aggályokat én is olvastam már.
Mindamellett, hogy utálnám, ha a tizenx éves Fb-fiókom menne a levesbe, kíváncsi volnék, hányan férnek hozzá olyan eszközökhöz, rendszerekhez, amivel ez probléma lehet: "a telefonos rendszerek SS7 (vagyis Signaling System #7) protokolljának sérülékenységei lehetővé tehetik azt, hogy illetéktelenek hozzáférjenek az SMS forgalomhoz."Xiaomi 13T
-
ledgeri
nagyúr
válasz flash- #31916 üzenetére
Az appos ajánlott, androidra appból az aegis, iOS-re a ravio. Csak legyen az app mellé egyszerhasználatos backup, vagy ami jobb készültekor, vagy -jobb appokkal- utána alapkód-backup, mert ha a kijelző törik, akkor abból már nem nyersz ki kódot könnyen (backup lehet másik telón, vagy PC-n is egy ugyanolyan kódgeneráló, és azért jobbak a fenti appok, mert ezekből kinyerhető az alapkód!). Viszon backuppal rendelkezvén hálózatfüggetlen vagy, ha be kell léped, és van net, akkor azt bárhol teheted!
Vagy az ultimate: 2 darab fizikai biztonsági kulcs... csak az jobbféléből 50kHUF... De annál jelenleg nincsen jobb... (és persze az is többfelé használható)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Synaptic
senior tag
válasz Viktor0610 #31914 üzenetére
16 karakteres generált jelszó +2FA , nem hinném hogy más is turkált volna benne. A gépemet is csak egyedül használom.
-
MODERÁTOR
-
Synaptic
senior tag
válasz Viktor0610 #31924 üzenetére
Igen megnéztem , 4 hónapja kb üres , még csak hozzászólni sem szóltam semmihez.
-
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
válasz ledgeri #31922 üzenetére
köszi! utána néztem, ez az aegis tényleg sok helyen ajánlott!
jó kis app.
olyat csináltam hogy széf exportálása és egy json fájlt exportált.
az elég lehet helyreálltáshoz?jelszókezeléshez amúgy a bitwardent használom,eddig arról nem voltak ilyen rossz hírek mint a lastpassról..
[ Szerkesztve ]
-
Rataxes
csendes tag
Hogyan tudok csoportadminisztrátori felkérést elfogadni? Ha rányomok az értesítésre akkor a csoport főoldalt hozza be, de az elfogadást nem találom...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Synaptic #31923 üzenetére
16 karakter... kezdő.. nekem 53 ...
#31927 flash- Bármilyen formában van meg az (a backup), már jobb vagy mint nagyon sokak (itt a topikban is volt nem egyszer, hogy "jaj telefonom tört/resetes/vittem szervízbe, és jaj nem jutok be...) Csak el ne felejtsd, hogy ha nő az aegis-szel kezelt accountjaid száma, frissülgessen a backup is (ami ugye nem csak az adott telón létezik... )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Arcképgyáros
Messenger beszélgetésben vissza tudok ugrani adott dátumhoz? Vagy egy beszélgetésből le tudom tölteni az összes küldött-fogadott képet?
-
ledgeri
nagyúr
válasz flash- #31930 üzenetére
Ejj... akkor nézd meg, hogy mit tehetsz ha baj van, ne akkor lásd, hogy semmit amikor baj van!
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Vagyok egy légpuskás csoportban a FB-on.Karácsony előtt Adminisztrátori jogot kaptam.Egy , hogy nemrég óta vagyok tag a másik, hogy a csoport alapitót nem is ismerem meg ismerősök se vagyunk,soha nem is beszélgettünk.Most ez mi lehet? Véletlenül nem hiszem, hogy adminisztrátornak nevezett ki, hiszen az több lépésből áll és meg kell erősiteni a döntését.
Ez mi lehet? Blokkolták volna a profilját és automatikusan valakit adminná tett a rendszer? Vagy nem tudok mást elképzelni.Tulajjal nem irtam az olyan másodprofil lehet neki, mert egy vádász/airsoft stb oldalat reklámoz csak.És a bejegyzések is reklámok főleg.Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szabikaa20 #31933 üzenetére
Van lehetőség elmenő adminnak átadni az admin jogot, de a rendszer is -bár hosszabb idő után- megszavaztatja/lehetővé teszi a közösségnek, hogy legyen benne új admin... passz, hogy nálad melyik volt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szabikaa20 #31935 üzenetére
Nem biztos, hogy mindenki posztolgat is adminsága mellé... ha van profilja írhatsz neki... Ha van megosztott email címe, írhatsz neki oda, hogy ne forszírozd be ha nincs jelen igazán facebookon...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy technikai jellegű kérdésem lenne a Facebook alkalmazással kapcsolatban. Az ilyen és ehhez hasonló posztokat hogyan lehet végigolvasni? Ez nem történet, poszt. Ha rányomok, a látható részig olvasható, de egyébként nem jövök rá, hogy kell a maradékot elolvasni. Max. úgy tudtam eddig, hogy kimásoltam és beillesztettem valahová. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
ViharVadász
őstag
válasz tylerddd #31938 üzenetére
Szia! Én úgy szoktam megoldani, hogy rajta tartom az ujjam, majd hirtelen fel és le mozgatom gyorsan a szövegen az ujjam és egyszer csak tudok lefelé görgetni. Tudom hülyén hangzik, de nekem valamiért ez bevált.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
A Microsoft Store-ból letöltött Messenger mostanság csak úgy bezáródik Windows 11-en.
Ha letörlöm, majd újra telepítem, akkor egy darabig jó.
Van erre valami célravezetőbb megoldás?[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz ViharVadász #31940 üzenetére
Hmm, ebből kiindulva: rányomtam folyamatosan, kiírta, hogy vágólapra másolva. Ha az ujjam nem emelem fel, akkor lapozható lesz. Érdekes ez, nem gondoltam, hogy egyszerre két dolgot aktivál a folyamatos nyomás (másolás+mozgatás). Köszi a tippet!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Di Natale
aktív tag
Gusztustalan az egész Facebook. Ha végig görgetem a kezdőlapomat nem is az ismerőseim és a csoportjaim bejegyzéseit mutatja. Inkább híreket, reklámokat és "Neked javasolt" baromságokat mutat.
-
r.levente75
addikt
Sziasztok!
Van egy csoport a facebookon melyet kb 5 éve alapított egy tag. Azóta sokminden valtozott és jelen pillanatban 4 admin van melynek tagja vagyok.
Ha jól vagyok informálva az alapító lemondott admin jogáról és akikkel vagyok admiok, mind egyenrangúak vagyunk. Tehát mindenki kirakhatna mindenkit. Csak az alapítót azaz aki letrehozta a csoportot azt nem lehet kirakni alap esetben ha jól tudom.
Hogyan van ez?
Van ilyen hogy az alapító lemond, valaki bevásárolja magát egy csoportba és admin lesz, de ő mivel nem volt letrehozó bármikor kirakhatják a tásai?
Aki alapította annó az még most is jelen van ebben a bizonyos csoportban csak sima tagként, bele tud-e szólni valamilyen módón a dolgokba, mivel még tag, alapító volt de admin jogköre nincs.
Segítsetek megérteni, lehet-e így váltani vagy mi van ilyenkor?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest