Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Bakker:
ezdenagyonhulye
-
eattila
őstag
válasz
ezittketto #76177 üzenetére
Én is fellógatnám amúgy simán. Poén.
-
Gabibácsi
őstag
új hírek
elértem a futárszolgálatot, a tracking ugyan nem frissült, de 11. cím vagyok ma, kora délután jönnek
izgulok
5-re megyek a gyerekért... -
Sipi-
őstag
Megvolt a Yaris olajcsere, meg kaptam ajánlatot kuplungcserére (110e) és első féktárcsa és fékbetét cserére (50e). Nem esik jól...
-
WiZARD
addikt
válasz
blueboi69 #76170 üzenetére
Veszek vmi fresnel lencsét és megoldom.
Vagy "gyári" megoldás $30
Vagy veszek valami nagyító lencsét, szétvágom, bízok benne hogy ez is jó és spóroltam 5ezer forintot rajta majd amikor kiderül hogy mégse jó, akkor megveszem a másikat is $30-ért -
Jahno
veterán
-
blueboi69
őstag
válasz
WiZARD #76169 üzenetére
Bázzeg végre valaki aki ugyanezzel szenved, nem csak én!
Én 189 vagyok asszem, legalábbis régen annyi voltam.Én szimplán megállok úgy,hogy még 2-3autó is beférne elém, ha ez épp lehetséges és akkor úgy látom a lámpát. Vagy megkérem asszonyt, hogy szóljon ha zöld a lámpa
-
WiZARD
addikt
válasz
halapidori #76111 üzenetére
Viszont 180 felettire se dizájnolnak sok mindent autós szempontból, legalábbis itt Európában, 10ből 9 lámpát nem látok a 187 centimmel, ha első vagyok a sorban, csak ha begörnyedek, előre hajolok, stb...
Tudja bárki, hogy mi értelme, hogy a lámpát a vonal fölé teszik?
Van arra vajon bármi esély, hogy átvegyük az amerikaiak zseniális találmányát, hogy a lámpát szembe, az út túloldalára teszik, így látni is az autóból? Vagy ezt Európa sose fogja megugrani?[ Szerkesztve ]
-
blueboi69
őstag
Elnézést, de erről ez a régi vicc jutott eszembe:
Nyuszika felhívja telefonon a hentest:
- Van disznófüled?
- Van.
- Hát marhanyelved?
- Van.
- És csirkelábad?
- Az is van.
- Hát akkor rohadt ocsmány lehetsz...Jó ez a BIB shorts, rákerestem, de mind ilyen kis csirke 80kilós izmos srácokra van rakva. Én elég érdekesen néznék ki benne
-
npera
addikt
válasz
ezittketto #76150 üzenetére
Elloptäk....
-
blueboi69
őstag
válasz
Üvegtető nemtudom mennyire nyúlik előre, de nálam a tetőablak is ilyen, én sem látok ki rajta
Sztem az a hátul ülőknek van.
Nekem pl a középső visszapillantó tükör takar ki gecisokat, mivel szemmagasságban van. Táblát, gyalogost, akármit. Szóval ja, szívás nekem is.
Namost igen, boltok felső polcairól a cuccokat én szoktam leszedni másoknak. Múltkor is egy csaj ott toporgott a polcnál, megkért, hogy szedjek már le neki vmi üdítőt, de ő nem is látja, hogy van e ott egyáltalán. Én meg kb erőlködés nélkül felnyúltam és levettem neki, ott röhögtünkEvvan.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ezittketto #76152 üzenetére
15 ezret fizettem hogy kihozzák
-
eattila
őstag
válasz
ezittketto #76152 üzenetére
Volt egy dpd-s, aki nem akart várni 1.5 percet, mert az neki még 3 cím, és siet. És nem értette meg, hogy kb annyit várjon, mintha lemennék a 3.-ról.
-
ezittketto
tag
válasz
FőDudu #76146 üzenetére
Ez oké, de akkor kezeljék már úgy, hogy ez az ő hibájukból történt és törekedjenek már arra, hogy onnantól ne kegynek érezzem, ha egyáltalán kiszállítják hozzám majd valamikor.
És az a valamikor ne akkor legyen már, amikor nekik jó, hanem mondjuk az legyen a fő szempont, hogy NEKEM mikor az.. -
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #76147 üzenetére
Az az alap.
Erdekes modon nalunk kiszallitaskor a futar mobilszamat kuldik el SMS-ben elozo nap, hogy ha valtoztatast kerunk akkor vele kommunikaljunk.
Igaz altalaban jo a megbeszelt idopont es nem akarunk valtoztatni. Aztan kiszallitas elott meg felhiv a futar, hogy johet-e, van-e otthon valaki aki atveszi.
-
FőDudu
veterán
válasz
ezittketto #76142 üzenetére
sok a rendeles es keves a futar.
Igy ha valamelyik cucc atnemvetel miatt a kocsin marad, akkor borul az egesz aznapi rutin es lehet ujratervezni mindent is.Ezt csak igen advanced es realtime szoftver tudna lekezelni, human interface nemigen.
Valoszinuleg se realtime szallitasi info, se megfelelo szoftver nincs a kiszallitas rendes koordinalasara.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ezittketto #76142 üzenetére
most hívtam a praktikert, azt mondták 22-én átadták a csomagot
-
Jahno
veterán
válasz
hobizoli #76137 üzenetére
"mint ahogy engedtek a villamoson setaltatni a bringakat
annak mi ertelme van?"Mert olyan helyre is eljutottál, amerre nem volt HÉV és míg nem volt ennyi ember, addig összecsukással sem kellett szórakozni, alacsonypadlósra még egyszerűbben felraktad aztán lehetett haladni külvárosba is, mert nem csak 4es6osból áll a világ.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Gabibácsi #76004 üzenetére
ez megint olyan kb, mint ahogy engedtek a villamoson setaltatni a bringakat
annak mi ertelme van?
most akkor vagy trendi "eco" vagy, vagy nem
de majd lehet mutogatni a FB-n, hogy fuuuu, lenyomtam a Kelenfoldtol a Margitszigetig meg vissza... igaz az 1-s vilin utazva, de na -
hobizoli
nagyúr
par hete, amikor volt ez a bringasav atalakitas, elojott a nagy dumaval az egyik arc, hogy o nem fog a jardan menni a cangaval, mert szar az minoseg, es a 4.5millios(!!) full karbon cangajanak jobb a uttest
aha, jol van
bringasok kozotti nullaegesz sehany % megszolalt
qrva mervado ezzel, valoban
meg biztos oda van am az a technika is kialmodva
kajak kivi lennek, hogy a belvarosban a forgalomszamlalokon regisztralodo napi 4-5000 tekerobol, illetve mostmar csak ~3000-bol, mennyien mennek Bubi-val, meg mennyi az ilyen 3-4 meg 4+ millios technikas mumajer -
válasz
A. Crowley #76073 üzenetére
ne Jahnotól akard, mert sose lesz szünetmentesed
-
npera
addikt
ID3 1000 km challenge. Még az előzőt sem bírtam végignézni, szerintem ez is holnapra marad....
-
FőDudu
veterán
Igu:
Nem ezektol rendeltel bringat? -
npera
addikt
ID3 töltési videó 3 másik géppel hasonlítva. Úgy tölt, mint a disznó, a Tesla Model 3 SR sebességét is lenyomja a felső tartományba. Még 80% körül is 50 kW-ot szív. Ez nem piskóta.
-
npera
addikt
válasz
eattila #76114 üzenetére
Melóba menet én is ilyesmi átlagokat szoktam futni. Van egy piros lámpa, ahol mindig megállok, meg leadom a gyereke oviba/isibe, aztán akkor is fut az óra, amikor még a szemetet dobjuk ki és aztán együtt bringázunk a murvás futóösvényen a suliba. Utána mondjuk rendesen elkezdem tekerni a pedált
-
npera
addikt
válasz
halapidori #76119 üzenetére
Nem 2020-ban gondoltak erre először, de az autóiparban pár dolognak durva átfutási ideje van.
-
FőDudu
veterán
Chromecast mukodik projectorral?
Azaz lehet kepet kirakni vagy pre,entaciot csinalni egy projectorba dugott chromecaston at?
-
npera
addikt
válasz
Ha vígasztal, akkor az új Volvókban már úgy működnek a biztonsági rendszerek, hogy te se sérülj meg a piciny méreted miatt. Az átlag kocsikban a nők sérülékenyebbek, mert nem az ő méretükre vannak kalibrálva az aktív rendszerek.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
Akkor asszonyom mit mondjon, pont 10 centivel alacsonyabb mint te
-
halapidori
tag
válasz
blueboi69 #75761 üzenetére
Most olvastam vissza, sokat dolgozom.
ja, picúr vagyok. Anyám üvegtetejű kocsijában vezetés közben nem tapasztalom az üveget, mert előtte ülök. qnadam pl kilát belőle fölfelé is, és tudja csodálni a piroslámpát...
A kocsiüléseken kívül szerintem elég kevés dolgot dizájnoltak 170 centi alatti emberekre. (163cm magas vagyok, szerintem nőknél ez kb. átlagos) Például nem tudok kinézni a kukucskáló lyukon a bejárati ajtókon. A boltban nem érem el a felső polcokat. Az mondjuk jó, hogy tudok pl gyerekkesztyűt meg gyerekbukósisakot hordani... Nem tudom, hogy kikre tervezik a világot, mert rám sem, az biztos. -
npera
addikt
válasz
Gabibácsi #76108 üzenetére
Ja, ez a vesztesek kifogása mindig. Abból kell kiindulni, hogy állandóan verseny van. Ha egyedül mész, akkor a Strava leaderboard az ellenfél.
Emlékszem egyszer 1 másodperccel jobb időt futottam azon a szakaszon, mint a QOM, vagyis Queen of the Mountain
(aztán jött egy erősebb csaj és lenyomta az időmet)
-
Gabibácsi
őstag
Lidliben volt egy ellenzékiforradalmár csaj. A sorban kedvesen szólt neki a pénztáros hogy kérem a maszkot vegye fel, ne az állán hordja, az meg pofákat vágva nézelődött hogy mindenki lássa őt is most elnyomják. Felvette, de ahogy a pénztárhoz ért, rögtön le is húzta az orráról, és diadalittasan nézett körbe, közben a pénztáros szabadkozott hogy ne haragudjon szabály az szabály, amúgy a szemüveg sem kifogás mert ő is szemüveggel hordja. Aztán nagy morcosan kivonult, és bepakolt a toyota avensisba.
-
npera
addikt
válasz
eattila #76100 üzenetére
Én ma melóba menet a lámpánál utolértem egy Nishiki versenykerékpárt, ő a merőleges útról ért a kereszteződéshez. A csávón volt rendes MAMIL cucc, a bringa közepesen komolynak tűnt hátulról nézve, rendes bringás hátizsák és sisak volt rajta. Beálltam mögé a kis rövid szakaszon, amíg el nem kell fordulni a hosszú emelkedőre, ami a vágóhíd felé megy. Ott az esélytelenek nyugalmával mentem mögötte.
A csávó a vízszintesen asszem 5. lánckeréken volt hátul és elöl a nagyon. Az emelkedőre érve viszont nem kezdett el erősen távolodni a horizont irányába, ahogy vártam, hanem leváltott a kis tányérra elöl és lelassult kábé 20 körülre, amit nem tudtam mire vélni. Annyira nem fújt a szél szembe, hogy ez indokolt legyen.
Ezért az egyenes kormányos szintén Nishiki kerékpárommal szégyenszemre kielőztem a dombon felfelé a szarvkormányos Nishikit és kattintottam egyet még felfelé, aztán én távolodtam a horizont felé.
Azt vártam, hogy majd a platón fenn begyorsul és lenyom, de amikor a logisztikai központnál visszanéztem a csóka le volt maradva 100 métert kábé. Akkor csak simán nem volt formában vagy indiszponált állapotba került, mint Forrest Gump. Esetleg sokkot kapott az én MAMIL felszerelésemtől...
Rózsaszín zokni, piros cipő, kán-kános combmelegítőre ráhúzva a BIB short, felette kis sárga láthatósági mellény, amiből kilógott az élénk kék mez. Frecce Tricolore bandána a sisak alatt (+3 km/h instant) és kék váz a bringán sárga markolatokkal.
Hiába, nem elég gyorsnak lenni, szép is legyen az ember...
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #76073 üzenetére
Hogy ne legyen benne szünet. Ehhez IS értek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest