Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Boba test test breko
-
BobaHWSW
aktív tag
En inkognito modban tolom. :think:
Ha irtam hozzaszolast nemirhatok ujabbat? Azt irja a forum varjak mig valaszolnak a hozzaszolasomra. Igy igazan nehez lesz jokat monologizalni.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
En egy teljes husveti sonkat es egy szinte megkezdetlen rud pick szalamit buktam el egy magyarvizslanak.
Gyanusan sokaig csendben volt a kutya a konyhaban.
-
BobaHWSW
aktív tag
Uh bakker, kollegam nullkilometeres jaguar XFjet elso napon lezuztak ceges parkoloban es most megy a frocsogo emailezes publikusan. Asszem nem hagytak cetlit...
Szerk. Ugytunik PHn se tudok elgepeles nelkul irni.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Ceged parkolo nincs kamerazva csak a ki-be jarat illetve a recepcio koruli "fontosemberek helye" resz.
Remelem azota mar megoldodott es nem privatban folytatjak.
Sajnos eleg gyakori, hogy pl kollega ranyitja ajtot masikra es semmi cetli... Utana meg emailben latom csak, hogy valaki epp pipa.
-
BobaHWSW
aktív tag
Erosen atverve erzem magam... Mi a franc ez... Havazik Wellingtonban? Nem errol volt szo!!
-
BobaHWSW
aktív tag
Ah, elozo hozzaszolasom nem ment el.
Szoval roviditve... Haver 2- eves subaru brzjeben eltort a valtokar. Letezik ilyen? Most viszi automento markaszervizbe.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz kraftxld #767 üzenetére
Hajho!
Ne haragudj, megvagyol zavarodva a nevekkel hwswrol jovet. Te PH only vagy, igaz?
Ha igen na akkor gyors bemutatkozas.
En vagyok a hatsojan elmaradni nemtudo, szakmajat kergego filmes arc a topic bemutatkozobol.:)
Tavaly agusztusban erkeztunk ide, elotte Vancouverben rontottuk a levegot. Ott ez eldogadhato volt de itt azt mondtak se hideg se ho nemlesz... Hat ehhez kepest hideg van es havazotf.:D
(Ha hwswrol is ismerlek es nem ismertelek meg akkoreg szegyellem magam)
Zetor2000: hat most latod!:D
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Jah, es akkor most melyik topicba kell irni... Nehomman kettot kelljen frissitgetni mint a meszes.
-
BobaHWSW
aktív tag
A hang nelkul az a quiet place?
Fudejovolt!!!
Es vegre egy michael bay film amit merek mindenkinek ajanlani.
Igen. Tudom, hogy csak producerkent volt fent a stablistan. De dolgoztam mar tobb filmjen es tudom ez mit jelent valamint volt vancouveri kollegaim csinaltak a vfxet es allitolag igen handson volt a csoka.
Beteg voltam picit, deadpoolt hetvegen nezem. Parom szerint emesztheto es jobb mint az elso.
Masodik hozzaszolas varakozas nelkul:
Batmanrol meg mittomen...
Sztem inkabb azon is mulik ki az aki olvasott mar kepregenyeket. Eleg komoly sztorikat bontanak ki es erdekesek.
De amit Nova mondott, a batman uj rajzfilmsorozat pl messze jobb mint amit az elmult par evben DC a moziban csinalt a karakterrel...
Basszus... Meg az Injustice1 es 2 sztorija is jobb volt ami verekedos jatek! Na ez tenyleg gaz. Dc szedje ossze magat... elvannak maradva. Lenyegesen jobb (szerintem) kepregenyekbol, jobb es melyebben formalt karakterekbol kepesek borzasztobb filmet kihozi.[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Aurora australis varhato estere. Tiszta idot es esomenteset ir google par orara. Hazaerek es keszitemis az allvanyom. Szerencsere sokaig dolgozok igy le se kell majd vetkozzek, kapasbol indulhatok vissza.
-
BobaHWSW
aktív tag
Kia GT. Kollega szerdan vette at az ovet oszt paradezott itt felala a ceg elott. Igen dogos kis verda kivul belul de jesszus milyen nehez!!!
3.3 literes ikerturbo... Uh... Nyamnyam.
Nekem meg nemtom mit kene csinalni fogyasztasommal.
Tul hamar bentvagyok a cegnel, tul rovid a tav es 7napbol 5szor hidegen megy az auto vegig. Multkor volt egy 99% munkabajaros menet fogyasztasi meresem 1% varosba bemenessel es le se merem irni a fogyasztast... Tel is van, futok, klima megy a para miatt. Letezo leges legrosszabb kombinacio.
-
BobaHWSW
aktív tag
Hm... Gyanus vagy te nekem.
14.05, ami ~460 kilometeren lett szamitva. Tulsagosan jo ez a tipp... Gyanus...roppant mod gyanus!
Gondolom az se tesz jot autonak, hogy instant felfele indulok, ahogy kifordulok az utcabol. Utana lejto majd sik talaj. Hazafele forditottja, de akkor hosszabban kacskaringozok felfele belathatatlan keresztezodesekben ahol megkell nyomni kulonben lehet elviszik a hatsom.
Szerkesztes mert nemtok ujat irni:
Na kozben megneztem, szinte kereken 4 kilometer az ut.8 percet ir kocsival google de van ket szakasoszon 70es tabla. 5 perc alatt ha jo a forgalom (szombat reggel...:) ) siman betudok erni.
Valamint jatszhatok topgunt mert a kifutopalya mellett van a 70es szakasz. Neha pont gepfelszallassal egyutt megyek. Eleg kemeny. Kocsitol max 15-20 meterre lehet a gep szarnya.[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
9.4 a 0-100. Nem ezzel fog fittipaldizni de valoszinuleg tobb mint eleg dinamikat ad ez is. Mindig tetszett az a verda.
Szerk:
Hogy hivjak europaiul?
https://en.wikipedia.org/wiki/Kia_Stinger
Kia Stinger. Igen dulvan baba, ovatosan megnyitni.
Eloben sokkal jobb mint kepen szerintem. Rahunyoritva tesla.[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Meg -2 heregolyobis?:D
Elnezest ha valakit megbantottam.
Amugy igen, 100%ban egyetertek, hogy valami olyasmi kene de en vegtelenul emocionalisan allok az autokhoz (igen, jokes on me, erre veszek egy japan szemely/jellegtelen autot? :D). Ameddig anyagilag megengedhetem magamnak, hogy kicsit is olyan autot vezessek napi szinten szeretek akkor ezt fogom valasztani.
Accordba imadok beleulni. Innentol meg csak a statisztika es szam manias enem szamolgatja a fogyasztast de csak mint erdekesseg, nem zavar.
Legelejen elmentunk jazzt meg mazda2teg ilyeneket nezni de nagyon hamar leesett, hogy ez nem fog menni.
Mondtam, hogy namajd asszony... Aztan lattuk ex kollega, haver akivel mar dolgoztam Londonban is lep le es eladja a CRVjet. Meg aznap delutan kivolt fizetve a verda es egy icike piciket se bantuk meg.
Parom teljesen odaig meg vissza van a "kis" autoert es mondta mivel magas es nagy ablakokkal jol kilatni belole. Van bal elol kis motorhazteto tukor szoval meg az is segiti.
Azota crvvel mentunk turazgatni, kempingeznueg varosbol ki ha 50kilometernel messzebb megyunk. Abszolut uber kiraly verda.
Hat ennyit a Boba vs epeszuseg temarol. :D
Szerk:
Enpera masodik veszmadar irasra:
Azt csinalom, hogy beinditas utan varok 15-20 masodpercet utana pedig mivel majd cegtol haza mind otthonrol vissza zsakutcabol megyek ott kis tempoval ovatosan de motort nem eroltetve de nem is 2k felett hajtva probalok finoman menni.Szerencsere a dombnak felfele tav hazafele van amikor mar ment 3 kilometert a kocsi.
Igyekszem vigyazni, ahogy tudok.
Parom az 2*15 kilometerre jar, neha 2*20 attol fugg hova megy edzeni.
Szoval ennyit tudok tenni.
Szerk2:
Plusz nekem a "nyelgazon megyek fel" azt jelenti, hogg akar 3500ig is elforog a motor fel-ketharmad pedalallasig.
Padlot nem kap es ido 90%aban 2.5k fole nem viszi az automata a motort.
Hetvegen megjaratom az autot ez akkor megy bele tobb kilometer ha nem pocsek az ido es nem dolgozok.A rohadt eletbe mar, hogy mas hozzaszolasara valaszolva se tudok ujat irni.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Olyan az utcank/kornyekunk bringaval nemtud feltekerni a felig jo londiban levo ember se. Konkretan meg egy embert nem lattam feltekerni, mindenki tolta. 50ccmez robogok 15kmhig lassulnak mert nembirjak. A dombocska hegyecskeajd legtetejen lakunk.
Plusz Te macika vagy, igaz? Szoval nemtudom az lejott e az eddigi beszelgetesbol de en Wellingtonban lakom.
Lefuj a szel a bringarol, vagy esik, vagy hideg van.
Plusz koztem es munkahelyem kozott van egy repter igy igen levagni se lehet az utat gyalog.
Igu, 3.5 kilometetre Vancouverben gyalog jartam. Csak ott nem volt emelkedo es varoson belul. Itt az ut felen nincs jarda es gyorsforgalmi mellett setalni a fuvon annyira nem buli.
-
BobaHWSW
aktív tag
Haaaat...:D
Nem, ennyire nem para a helyzet de az utcankban szukos a parkolas. Cegben meg az itteni irodaban ~300 emberre van 90 parkolo, abbol 30 nevreszolo. A maradek 60 az first come first serve. En koran jarok, szoval belefer.Enpera kedveert irom, hogy meginkabb kevesbe gyotorjem az amugyis rosszul hasznalt autot, a cegnel lerakom a verdat es gyalog(!) setalok el a 10 percre innen levo konditerembe/uszodaba majd vissza reggel hogy egy inditas-800m-leallitas kort megusszak.
Nova: akkor egesz jol allok:)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BobaHWSW
aktív tag
Igyekszem.
Es termeszetezen csak viccelni akartam volna. Mint irtam 100%ban egyetertek, hogy egy bev kocsi jobb lenne nekem.
Ha majd visszamegyunk vancouverbe, lesz mar sajat hazunk, garazsunk es meg ezen felul lesz penzem egy teslara is akkor majd lesz bev. :drive: :D
Eros autora meg azt kell erteni, hogy "kell" a 2.4es 200lovas accord de kb 3havonta egyszer hasznalom ki es amiota megvan a verda egyszer rugtam el neki jobban ugy, hogy az 1-2 leforogjon (5sebesseges szoval asszem 2ik vege kb 115nel volt, az mar eros bunti kategoria itt).
De jo ez igy. Szeretem.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ismerem oket. A clayman albumuk egyik kedvencem! Jok az arcok!:)
Volvo nemtom lesz e. :$ valami amcsi piacos auto kene. Europai autot venni is draga hatmeg fenntattani pedig tetszenek a verdak nagyon de szerintem nek valami s40T6 boven eleg lenne paromnak meg az epp aktualis belepo venzines xc70/90. Egyik kollegamnak van egy xc90, szep de nagyon latszodik rajta az amerikanizalodas. Valahogh a formak kicsit baltaval faragottabbak.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Enpera, kivancsisag kepp. Mennyit kell menni es hogyan, hogy kelloen kijojjon a viz az olajbol?
Szivesen megyek en barmerre, zsenialis autozos tajak vannak erre, inkabb csak a kivancsisag miatt.
Amikor odalepek autonak (odalepek= 3k felettig hagyom porogni az autot) akkor azt azutan miutan beallt kozepre a vizhomerseklet + 2-3 perc. Remelem az mar safety hatar. 6k felett amiota megvan 1szer volt az auto amikor nyaralas alatt volt egy desert road nevu hely... 140 kilometeren semmi. Egyenes szakasz a ket nagyobb hegy kozott, forgalom allig. Akkor megneztem a 3as veget gurulobol indulva padlon.
En igenyeimnek megfeleloen boven eleg amennyire ez az auto megy.:)
-
BobaHWSW
aktív tag
Didi, nincs viz az olajban. Idiota vagyok es elirtam.:D Benzinre kerdeztem amit enpera is irt.
Biztos ami biztos letoltam egy 2*70-80 kilometeres kort aminek a fele autopalya (bar itt az csak 100kmh), es parszor 4.5kig el isment az auto. :D 5k mar 2esben is bunti kategoriat kozelit. Terheles megvolt, kis szerpentin hegynek fel meg le.
Feluton fotoztunk egyet:
Azthiszem az auto ertekelte.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz eattila #1168 üzenetére
Ooo...
Anno meg linkeltem is. Sigma 50mm f1.4 nem art vs nikon 50mm f1.4G. az adott ket modellbol a sigma lenyegesen elesebb es kontrasztosabb kepet adott de nehezebb volt nagyobb es az autofokusz lassabb. Plusz most hasznalom a 10-30 f3.5ot. Amennyibe ez kerul annyit pont meger.
Dehat csak tipp volt. Gondoltam a semminel valamivel jobb lehet.:)
Ez a pixelpeeperseg meg kicsit tullott... Nem? Egy szintig meno de ha a kepeimet az emberek 99.9 szazaleka telefonon vagy tableten nezi meg addig meg sokszor a fenykepezo is tulkapas.
-
BobaHWSW
aktív tag
Napimacska. Mondtam paromnak kinemossa!Keso. Feher a macska.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz chris-77 #1311 üzenetére
Tv fuggoen de ha 4k tevet fullhdban hasznalsz az 'szinte' nativnak szamit mert 1 digitalis pixelre pont 4 fizikai pixel jut.
En 4k teven jatszok fullHFban es nem erzem azt amirol Te beszelsz de megnezem laptoprol kozelebbrol majd es beszamolok.
Van game mod is es igen sokat szamit is, ha kivankapcsolva mindem vacak. Erezhetoen gyorsabban reagal a tv kepe a kontroller csavarasra.
Nova, van par cucc ami mar tud jo hdrt. Last of us remastered pl.
Plusz... Bladerunner nativ 4k+hdr bluray... Hu...
Felhuzott gammaval se esik szet az anyag.
Medzsik.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz chris-77 #1326 üzenetére
Meglesz! Nem ma mert ma este voltam edzeni utana meg agyban firkaltam.
Dolgozok valami steampunk dolgon es porog meg az agyam.:DQnadam4kra:
3840*2160 a tevem felbontasa. Ezt szoktak 4knak kamuzni.Itt nem nagyjabol, hanem pontosan 1:4 aranyban vannak a pixelek fullhdhez kepest, szoval nativhoz kozeli az elesseg. Plusz en vfxbol indulok ki. Barmi ami horizontalisan nagyjabol 3.5-4k kozott van azt 4knak hivjuk tok8 mennyi pixel magas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- trek81 károsultjai
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest