- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
válasz
Delila_1 #5517 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.
A pipálgatással kapcsolatban meg arra jöttem rá, hogy valóban lehet pipálgatni, ha az elrendezést átvariálom, és a Sor-hoz veszem fel a dátum adatokat. (Előtte az Oldal-nál volt, ahol nem enged pipálni, de most oda áthelyeztem a szöveget, végülis majdnem mindegy, hogy mi hol van).
A Ha függvénnyel tökéletesen működik a harmadik felvetésem, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Temu
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest