Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

Sziasztok!

Egy diagram-os kérdéssel fordulok hozzátok.

Egy összetett diagrammot szeretnék készíteni. X tengely dátum, elsődleges tengely és másodlagos tengely is használva van néhány tízezres és néhány százas nagyságrenddel.

Kellene még egy jelölés, ami 1-5 nagyságrendő jelölés bizonyos dátumokon. Arra gondoltam, hogy az elsődleges tengely folytonos vonalára rápöttyözöm, viszont így elveszik az érték jelölése, hogy az adott naphoz mekkora érték tartozik.

Amire még gondoltam, hogy a másodlagos tengely nagyságrendjét az adatokból egy max-al beszedem, és "hozzá növesztetem" a harmadig adatsor hisztogramját, hogy látszódjon, a különbség, de nem lenne szerencsés.

Esetleg az megoldható, hogy a pont diagram jelölő kitöltő színe dátumonkánt (automatikusan) állítódjon? Bár nagyon zsúfolt lesz :( Esetleg bármi ötletet tudnátok adni?

köszönet :R

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák