Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz megema #43092 üzenetére

    :N

    Mindent a leírás szerint csináltál?
    Amúgy ott sem kell mindenen "végigmenni", hanem szelektíven felrakni azt, ami nekünk, adott esetben szükséges.

    (#43093) PistiSan:

    Kodi hangbeállításainál van olyan opció, hogy "eredeti hangerő megtartása lekeverésnél", ha ez be van kapcsolva, akkor sajnos dinamikakompresszióval, de hangos lesz a műsor Linuxon is. Ha nincs bekapcsolva, akkor dinamikus marad a hang, csak emiatt alapvetően halkabb is. Én amúgy így használom, mert így jobbak az effektek sztereóban is.

    Nézz rá, hátha alapból most már ki van kapcsolva.

    (#43105) ludi85:

    Szvsz. még felesleges volt új vidkarira beruháznod, mert a TV az 1080p jelet is felskálázta volna magának. Amúgy ahogy előttem is írták, a Radeonnal csak az Overscan/Túlpásztázást kellett volna maxra húzni és akkor eltűnt volna a keret.

    A problémád jelenleg szerintem első sorban a két kijelzőből akad, mivel elég kevés lejátszó program tudja helyesen kezelni a kétféle monitor felbontást + frissítési frekvenciát. Én első körben javasolnám, hogy szedj le minden korábbi lejátszót, meg kodek pakkot, aztán csak a vidkari legfrisseb driver + MPC-HC (Media Player Classic - Home Cinema) legyen felrakva. A beállításhoz segítséget a HD filmek lejátszása topik téma összefoglalójában találsz.

    MPC-HC-ben meg lehet adni, hogy filmek esetén melyik megjelenítő legyen a teljes képernyős eszköz + minden felbontásra és frissítési frekvenciára megadhatod, hogy milyen jelet küldjön a PC a TV-nek. És meg is kell adni!

    (#43108) Prosectura2:

    Nem jó leírás szerint telepítetted a Kodi-t. obga (#43109) már linkelte. Azt használd, ne mást! :K

    (#43110) adamssss:

    Kaby Lake lesz az első ilyen Intel vonalon, csak nem integrált procikkal. Barebone gépekben (amilyen a NUC is) lesz majd laptop proci változat, alacsony fogyasztással. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy a Braswell utódok HDMI 2.0-ás kimenetű alaplapokkal jönnek-e majd. A 4K lejátszás már megoldott lesz, de valószínűleg még marad a 4K@30Hz limit, amire az 1.4-es szabvány is képes.

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák