Új hozzászólás Aktív témák

  • bigdee888

    tag

    Sziasztok!
    Kb. ket hete van meg a HTPC-m (egy Asrock Q1900-ITX, 4GB RAM es egy notebook winchester), es egy kis helyzetjelentest teszek, mert a J1900-as Intel-es alaplapokkal nem volt minden kerdes megvalaszolva itt a forumon.
    Tehat: kerdes volt, hogy a BD3D-t le tudja-e jatszani. Jelentem, igen: zokkenomentesen jatsza a 3D tartalmakat a PowerDVD legfrissebb verziojaval.
    A HDMI csatlakozoja a TV-re van kotve a DVI csatlakozo pedig egy atalakitoval (DVI apa - HDMI anya) egy hazimozi erositore, es kellemes meglepeteskent ert, hogy a DVI-on keresztul is kikuldi a hangot az erositore.
    Homerseklet: a processzor (passziv hutesrol beszelunk) terhelestol fuggoen 50 es 55 celsius fok kozott mozgott. Ezzel meg alapvetoen nem lett volna baj, de egy nagyon kicsi hazba van nalam beszoritva, igy a winchester is felszaladt 45 celsius fok koruli homersekletre (ami mar piszkalgatja az ingerkuszobomet, tekintettel arra, hogy meg nincsenek azok az igazan nagy melegek). Ezert tettem ra egy 120mm-es csendes Coolink ventilatort, igy ~10 fokot csokkent altalanosan a ho.

    Ami problemam akadt, hogy valami oknal fogva nem tudja kikuldeni az erosito fele a HD hangokat (DTS-HD, Dolby TrueHD). Mar felvettem a gyartoval a kapcsolatot, meglatjuk tudnak-e segiteni.

    Ha valakinek van valami kerdese, igyekszek megvalaszolni! :)

Új hozzászólás Aktív témák