Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

Távirányítással kapcsolatban a tapasztalataim (Win 7 + XBMC):

MCE távval (2-3 ezer forintos tétel) alapból működik minden alap funkció, menükben navigálás, belépés, vissza, stb. Lejátszás közben megy a play, pause, stop, tekerés, tehát ezzel sincs gond. A felirat és hangsáv váltás alapból nem megy, de a korábbi leírások alapján minimális melóval megoldható, de ha valaki ehhez is lusta akkor ott vannak az okostelefonos megoldások:

Androidos telefonon a hivatalos XBMC remote programmal a médiatárban való navigálás, filmek, zenék elindítása, leállítása, stb működik, a felirat/hangsáv váltást rövid (!) keresgéléssel nem találtam, mivel lusta dög vagyok inkább telepítettem a kolléga által ajánlott Yatse nevűt, ebben pillanatok alatt meglett ez is, így részemről mindent meg tudok oldani amire szükségem van.

Csak azért írtam ezt le hogy ha valaki csak erre használná a masináját, nincs szükség igazából még az MCE távra sem ha van Androidos telefon. Az utóbbi szoftver kezelése az MCE távval azonos, nem okoz semmi problémát átlagos felkészültségű felhasználónak szerintem. Billentyűzet/egér gyakorlatilag addig kell amíg a Win-t beállítgatja az ember, bill. ehhez annyira nem is kell, képernyő bill-el megoldható az a kevés.

Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák