Új hozzászólás Aktív témák

  • rigo88

    aktív tag

    btw a pico/micro/panel tápok olyan drágák, hogy meggondolom, hogy a E45M1-I Deluxe-t vegyem-e vagy mégegy brick tápos at3iont-i deluxe-t..
    nem értem miért nincs alternatívája ha másik kockatápos lapot szeretnék. pedig e45m1-i nem kicsit szimpatikusabb. cserébe paneltáppal majdnem a duplája. annyival azért nem jobb. at5ion meg notiramos...
    a mini itx dobozokhoz kapott tápokat nem szívesen használnám, kizárólag a nyilvánbéna és hamar elromló (hangosodó) ventijük miatt. pedig egy ilyet néztem ki desktop pc-nek, nem csúnya és nem nagy. ehhez viszont adnak 65w tápot. vagy itx tápokhoz tudok venni nagyonsilent ventit?

    update... most olvastam, hogy a fenti házat külső táppal adják. tehát brick-táp, tehát kellene hozzá még pluszba valami? bocs, h nem vagyok képbe ezekkel :)

    és végül egy végre idevágó kérdés :) amire persze már megvan a magam válasza, csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
    e45m1-i deluxe / at3iont-i deluxe
    melyik desktop pc melyik htpc?
    mivel az ion tökéletesen végzi a dolgát mint htpc és a w7 talán kicst hw igényesebb így úgy gondoltam, h marad az ion a htpc státuszában és az e45öt pedig pc-nek, lévén a htpc-nél számít a noise és az ion ugye brick tápos, tehát 0dB.

    [ Szerkesztve ]

    Dirr

Új hozzászólás Aktív témák