Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz jeni #17025 üzenetére

    Felmerül a kérdés, hogy milyen procit akarsz használni. Ha i3 és tényleg csak HTPC-nek, akkor jó a gyári Intel is. Visszakerestem, látom FM2-ben gondolkozol. Arra nem tudom, hogy milyen hitelesített hűtések vannak mostanság, amik jók lehetnének.
    Én egy ilyet vettem most, konkrétan ezt a darabot, ami a tesztben szerepelt. AMD gyári hűtőjéhez képest gondolom halkabb és mivel tesztpéldány volt, így olyan áron kaptam meg, amiért érdemes volt elhozni. Hogy teljes áron mennyire éri meg, azt nem tudom, de 4e-ért teljesen vállalható. Viszont hivatalosan csak FM1-hez jó.
    Kicsi házban, kicsi lapon így néz ki: [link]
    Ebből kitalálható, hogy megérkezett a Lian Li PC-Q09FNB házikó. Egy 38 rugós háznál kicsit hülyén veszi ki magát, ha az ember azt mondja rá, hogy megérte, így csak annyit mondok, hogy az elvárásaimnak megfelel. Előzetes teszt szerint nagyon jó halk is.
    Már csak arra kellene rájönnöm, hogy a biosban hogy állítsam be, hogy minél halkabb legyen, mert a cpu fan controlnál van auto, disabled és pwm lehetőség, de sehol nem lehet olyat beállítani, hogy 50fokos maghőmérsékletig legalacsonyabb fordulaton ketyegjen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák