- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz Tuomas #42896 üzenetére
5 milliárd creditért megvásárolható anyahajó, aminek heti fenntartási költsége van. Ennek az összege annak függvényében változik, hogy hány és milyen szolgáltatást telepítesz a hajóra. Landing padok elosztása: 8 large, 4 medium, 4 small
Fontosabb infók a Patch note alapján (fordítás Numida):
- A tulajdonosnak lehetősége van meghatározni kik landolhassanak az FC-jükön.
- Az FC 500 ly maxiumum ugrásra képes
- Az ugráshoz szükséges egy új anyaga a Tritium, mely mint commodity került a játékban (tehát nem csak bányászható, vásárolható is)
- A tulajdonosnak lehetősége van különböző szolgáltatások bekapcsolására, játékstílusától és igényeitől függően
- Az FC-nek heti fenntartási költsége van, hogy minden rendben menjen az FC-n ezt minden héten be kell fizetni
- Az FC- üzemeltethető „Commodity Market” ahol a tulajdonos meghatározhat vehető és eladható árukat
- Az FC tulaj meghatározhat továbbá extra szolgáltatási költséget azok számára akik nála landolnak, ezzel is segítve az FC fenntarthatóságát a befolyt összegből
- Az FC-k testre szabhatók kinézetükben, akárcsak a sima hajók a „Livery”-ben (jönnek az FC skinek)
- Felfedezési adat leadására is lehetőség lesz az FC-n, ha ez a szolgáltatás bekapcsolásra került
- FC tulajok tárolhatják alapértelmezésben a hajóikat és moduljaikat a hajón (limitált mennyiségben)
- Ha már nem kell az FC- azt veszteség nélkül szereltetheted szét
- Ha nem fizeted az fenntartási költségeket, ez esetben a tartozás 50% levonásra kerül a hajó visszavásárlási értékéből
"Továbbá azon merengtem, mi történik, ha netalántán sikerül olyan helyre tévednem, ahol senki de senki nem járt előttem? "
Ha te vagy az első felfedezője ezeknek a rendszereknek, akkor bónuszt kapsz a felfedezési adatok leadásakor. Rengeteg ilyen rendszer van, mivel a teljes galaxisnak csak pár százaléka (2-4%) lett felfedezve. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Júni 14-ig 33%-os outfit akció a Frotier storeban!
-
nubreed
veterán
Ja értem, köszi a válaszokat!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
duvi
nagyúr
válasz kiskuplung #42891 üzenetére
"Van analysis/combat mode, úgy veszem észre, de inkább olvasgatok még"
Pontosan így van. Analyzer módban nem lehet használni a fegyvereket és Combat módban az explo scannereket. A HUD kicsit eltér egymástól, tehát ránézésre tudni fogjátok, hogy éppen akkor melyik módban vagytok. Combat és Analyzer mód közötti váltógombot itt tudjátok beállítani: Options > Controls > Mode Switches > Switch HUD Mode -
nubreed
veterán
Hát én is jó régen játszottam vele, ez nekem is új. Ezt meg kell néznem majd, hogy ez pontosan mit is jelent. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a kezdőképernyőn kell játék módot választani? De mi van ha én mindenből akarok egy kicsit?
-
duvi
nagyúr
válasz kiskuplung #42887 üzenetére
Az új mérnökök nem tudnak semmi "húsbavágó" újdonságot. Inkább kényelmi funkció, mivel sok az átfedés, ezért sokkal több mindent lehet pinelni. Odysseyre nem azt mondták, hogy soha nem lesz, csak azt, hogy induláskor nem lesz elérhető a VR.
-
nubreed
veterán
válasz kiskuplung #42887 üzenetére
Igazán kár lenne, ha az Odyssey nem menne VR-ban.
Márpedig az indulásnál nem lesz.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
kiskuplung
őstag
Azt mondod?
Igen, arra emlékszem, hogy annak idején majdnem 200 óra volt mire "kipróbáltam" minden karriert, és 400 óra után kezdtem el egyáltalán a FA off-fal repülést...
Amúgy a GUI-s fejlesztések nagyon tetszenek, ahogy a hírfelolvasó is. Néztem videón az új bányászós lehetőségeket, szerintem az lesz a legjobb módszer a visszarázódásra.
Ja, és az is baromi jó, hogy leadtam ezt a data scan missiont, és választhattam jutalmat. Azért ez eléggé qualitiy of life intézkedés, anno nem volt ilyen
A mérnököket viszont annak idején már feltoltam maximumra, de látom van egy pár új. Van köztük olyan, ami "kötelező"?
Még az tűnt fel, hogy emlékeim szerint sokkal rosszabb volt a kép Riften, most viszont tök kényelmesen olvashatók a feliratok, de ez lehet inkább a SteamVR-os fejlesztéseknek köszönhető. Igazán kár lenne, ha az Odyssey nem menne VR-ban.
-
duvi
nagyúr
válasz kiskuplung #42885 üzenetére
Az új felfedezési rendszerrel jött be a módválasztás. Túl sok funkció volt, ezért kettéválasztották a felfedező és combat módokat, aminek ez lett a végeredménye. Pár óra játék után belerázódsz. Egyébként ahogy bővülnek a funkciók és játéklehetőségek, egyre több mindent kell beállítani, újratanulni. Képzel mi lesz jövőre, amikor bejön az FPS mód?
-
kiskuplung
őstag
Újra felraktam a játékot (kb 2 év után), és máris őrületbe kergetett Ennek a cockpit mode-nak mi értelme? Régen nem volt ilyen.
Egy lightos data scan küldetéssel akartam kezdeni a bemelegítést, mert már arra se emlékeztem, hogy hogy kell leszállni (egész jól sikerült).
Aztán mikor a Scarabbal becéloztam a data point-ot, akkor csak dobálta a hibaüzeneteket. És ha már pontosan tudja, hogy mit akarok csinálni, akkor egy "incorrect cockpit mode" üzenet helyett akár meg is tehetné
-
orientcx
őstag
válasz CactuS #42882 üzenetére
(Hiába, duvi mester gyorsabb, mint a tuningolt Krait-em)
A mérnökölés még tán a hajónál is fontosabb, anélkül még egy Corvette is csak egy könnyen sebezhető bárka marad. Ajánlott tuning sorrend az FSD(a mérnökökkel járó sok ugrabugrához), utána a thruster(utolérni vadat, vagy amíg nem vagy biztos magadban, villámgyorsan távozni a helyszínről, de főleg a sokkal jobb manőverezés miatt), aztán jöhet a shield+SB, és persze ezzel párhuzamosan szükség szerint a PP(fontos, hogy ezt csak addig fejleszd, amíg muszáj, mert a nagyobb tuning nagyobb melegedés). Aztán természetesen a fegyverzet. És persze egy jó PD is nagyon fontos, de nem is sorolom tovább, mert hosszú a lista, és mindent érdemes megcsinálni.
A Krait ideális választás(természetesen az eredeti, MKII-esre gondolok, nem a felfedezésre korcsosított Phantomra ). Ez olyannyira tökéletes gépezet, hogy mióta kijött, azóta szegény Corvette tán kétszer ha elhagyhatta a hangárt.
Azzal együtt persze továbbra is a Corvette a legerősebb hajó, de a Krait-el is bármilyen wingnek neki lehet szaladni. Gyors, agilis, masszív, rengeteg internal modul hely, kísérő vadász lehetőség, stb.
Mindazonáltal készülj fel, hogy ez nem lesz egy rövid kör, lesz egy nagy rakás macera, meg uncsi grind is, de egyúttal lehetőséget is ad, hogy sok olyan dolgot kipróbálj az ED-ben, amit egyébként nem tennél. Szerintem összességében jó móka.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Peppo
őstag
válasz CactuS #42880 üzenetére
Fegyverek, pajzs és boosterek kötelező, de a többi is nagyon erősen ajánlott. Ki lehet fogni akár 4 hajóból is álló master-elite wingeket, akik bírják a strapát rendesen, és egy mérnököletlen pajzsot egy laza sóhajtással lefújnak a hajódról.
Ha meg pvp fejvadászat, akkor mindenből a legjobb kell, azok nélkül el se indulj. -
CactuS
Arcképgyáros
Köszi, akkor újra neki kell állnom a dolognak, anno még talán a régi rendszerben csináltam 1-2 dolgot. Na, majd, ha lesz valami gyerekbiztos helyem.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz orientcx #42855 üzenetére
Mennyire kell mérnökölt cucc egy ilyen fejvadászos, lövöldözős karrierhez manapság? Előbb vagy utóbb most már tényleg eljutok oda, hogy találok egy fix helyet a Joynak, amit nem érnek el a gyerekek. Mennyire kell hozzá nagy vas? krait mk2 elég lehet?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
duvi
nagyúr
Holnap érkezik az FC update. Ennek örömére - hazai idő szerint 9:30-tól - kb. 7 órás leállás várható!
-
orientcx
őstag
válasz Tuomas #42871 üzenetére
Úgy látszik, ha én nem lennék, szegény frag cannon kereskedők akár éhen is dögölhetnének, vagy árulhatnának bányász lézert(ami még az éhen döglésnél is kínosabb )
A kisebb helyekre MC, a nagyobbakra frag, és mindezt megfűszerezve egy nagy adag rammerkedéssel. Ez a fitt ugyan csak közelharcra jó, de arra nagyon.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Tuomas
addikt
Kis közvélemény kutatás:
Ki, milyen fegyverekkel pakolta meg a hajóját?[ Szerkesztve ]
We were here
-
duvi
nagyúr
-
oke
senior tag
Sziasztok,
- Crew-t érdemes alkalmazni? A költségük milyen időszakra szól? -
duvi
nagyúr
válasz Joccc07 #42866 üzenetére
Szia!
Sajnos az Adder + 1 millió credit kevés egy jól felszerelt explo hajóra. Menj egy Road to Riches explo kört az Adderrel. Beírod a kiinduló rendszert és a lista megmutatja, hogy melyik rendszerben melyik bolygót érdemes leszkennelni jó pénzért. Ezzel viszonylag gyorsan összejön a pénz egy DBX-re, amivel már hosszabb felfedező útra is elindulhatsz. -
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Tudnátok nekem adni egy kis iránymutatást? Szeretnék egy felfedező hajót magamnak mert a bányászas nem jött be. Így arra gondoltam, hogy inkább csak bejárnám a galaxist. Útközben vállalnék +pénz gyanánt szállítós melókat és ennyi.
Van egy Adder hajóm bányászatra felkészítve és 1m kreditem.
Milyen hajóra lehet szükségem?
Milyen modulok kellenek?Köszi a választ.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #42864 üzenetére
Két éve nekem is csak 2-3 milliárdom volt, mert abszolut nem volt szempont a pénz. Küldiket egyáltalán nem is vállaltam, mert minek, így is gyűlt a vagyon a fejpénzekből. Aztán bejelentették a FC érkezését, és akkor picit ráhajtottam, mivel az új dereglye áráról 2-től 12-ig bármit el tudtam képzelni, nem is beszélve a felszereléséről. Nem egész két hónap alatt már bőven 15 Millike fölött jártam, ami megfelelő küldetésekkel, és kellően felmérnökölt hajóval nem is minősül különösebben nagy kunsztnak. Még szerencse, hogy nem gondoltam, hogy a reddit-es hiszti kommandó ennyire lenyavalyogja az árakat, mert akkor 10-nél megálltam volna, és a 20 mégiscsak jobb, mint a 10.
Amúgy ennek a FC-nek nagyon örülök, egyszerűen pazar, hogy pár méterre le lehet parkolni vele az aktuális HazRES mellé, az össz hajóimmal, felszereléssel, rearm-al, stb. Mint egy igazi lakóautó. Még egy raw mati kufár modul kéne rá, és tökély.Aethel - X52
Hát az X52 driverek bizony varázslatos parajelenségekre képesek, erről saját tapasztalataimmal egy komplett fórumot tudnék telepanaszkodni(jellemzésül csak annyit, hogy az újhoz nekem windows X drivert adtak ). Volt időszak, amikor minden gép bekapcsnál külön 4-5 lépéses koreográfiája volt az X52 üzembe helyezésének. És voltak időszakok, mikor mindenféle változtatás nélkül egyszer csak simán jó lett, aztán néha megint minden bekapcs után extra műveletekkel kellett működőképessé tenni. Most pl az egyik gomb csak akkor működik, ha előhívom az X52 kontrollpaneljét. Csinálni vele nem kell semmit, csak legyen előhívva.
Mindazonáltal azt jó tudni, hogy nem mindegyik usb port bírja szuflával ellátni az X52-t, és ez érdekes jelenségeket képes produkálni, ezért mindenképp érdemes mindig hátulra csatlakoztatni. Ha ott is bizonytalankodik, akkor jöhetnek a különféle próbálkozások, hogy ki-be húzni, esetleg közben a driverrel játszani, stb.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
nubreed
veterán
Az igen! Gratula. Én meg azt hittem, hogy a kb. 1,6 milliárd kreditemmel elértem valamit. Hát nagyon nem. Mondjuk már majdnem két éve első sem vettem a játékot, majd ha kint lesz az odessey újra leülök játszani vele.
-
Tuomas
addikt
Nálam 2,5 millió credit volt a keret, de csak pár száz ezer lett maga a hitel. Utána már nem kockáztattam.
Én most eladtam az asp-t, mert valahogy nem tudtam megszokni. Visszaváltottam egy imperial courier-re, ezt úgy raktam össze, hogy harcra is jó legyen, meg bizonyos mértékben szállításra is, és még scanner felszerelést is raktam bele, hogy folyamatába tudjam a rendszereket feltérképezni.
Fürge, és fordulékony, meg is lett az eredménye, 2 kalózt már levadásztam vele elég gyorsan, még a rendfenntartóknak se volt idejük megérkezni.
Emellé majd veszek egy python-t, de ahhoz még gyűjteni kell, úgy 45 millió kreditet.We were here
-
Aethel
aktív tag
Üdv ismét!
Valaki tapasztalt már olyan problémát X52 hotas-l hogy a játékon belül nem mindig akarja "érzékelni" hogy mit nyomok meg rajta? Az illesztőprogramjában viszont szépen jelzi hogy mit nyomok, illetve a kis ablakban a gázkarnál is kiírja épp mit nyomok meg (bár néha azt sem), szóval a fizikai hibát kizárnám. A legfrissebb driver van fent illetve az energiagazdálkodásnál kivettem a pipát. Kissé kezd idegesíteni Utoljára 5 éve használtam, akkor még szépen ment, emiatt gondoltam hogy talán a por megette a csatlakozót vagy belül valami forrasz oxidálódott vagy mittudomén, de így hogy az applikációban felismeri a gombokat amiket nyomkodok és a windows saját eszközbeállításainál is látja, csak a játék nem akarja értelmezni, így idegesít. Valakinek valamilyen tippje? -
Peppo
őstag
válasz orientcx #42860 üzenetére
Köszi!
Heveri-Logoni nekem is mostanában a kedvencem. Közel van a Jamesonhoz, van material trader, és azért egész jól adogatja a küldetéseket. Most meg még valami új frakció is megjelent ott.
Én is filmnézés, vagy most home office idején akár meló közben ránézek tízpercenként, aztán ha ad jó küldetést, felveszem. Egy nap rá szokott menni, mire tele a notesz, de utána jól fizetnek a melók.
-
orientcx
őstag
A jó öreg Heveri-Paitina-Logoni, vagy az Oyas-Nltt36689-Acionna trió is alkalmas szokott lenni, most is csak azért kerestem új helyet, mert ezeknél háborúztak, vagy választást tartottak. De ha mindenhol allied vagy, akkor pl Heveriben és Paitinában felveszed az össz Logoniba szóló küldiket, és simán megvan a 10(vigyázat, van átfedés, pl Crimson, vagy Heveri Legal itt is, ott is üzemel, és nem számít külön frakciónak). Mondjuk az is igaz, hogy idő, amíg mindegyiküktől megjön a megfelelő megbízás, de a 7 naposakból jól be lehet spejzolni belőlük. A másik lehetőség, ami nekem is rendelkezésre szokott állni, az az, hogy a laptop nálam van. Játszani ugyan nem, de betölteni lehet az ED-t. Így időnként ránézve összeszedhető egy-egy mutatós küldi csokor.
duvi - köszönet az elnéző hozzáállásért
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Peppo
őstag
És merre lehet ilyen jó szerződéseket szerezni? Ez a tíz egyszerre fizető megrendelő egész jól hangzik. Egyetlen állomáson volt ennyi, vagy azért kellett repkedni?
Nekem eddig talán 7 külön kuncsaft volt a maximum, amit egyetlen helyről össze tudtam szedni. Mondjuk ők legalább gyorsan összedobták azt a 20 küldetést.(#42852) a2d2 Hát, mérnököletlen Asp-vel kalózra vadászni az álmoskönyv szerint rövid pályafutást ígérő cselekedet. Jó kis hajó amúgy, nagyon szeretem, de harcra nem vinném, legfeljebb funolni.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
A panaszos bányászati szakdolgozóknak:
Kimerülőben a hotspotok? Ingadoznak az árak? Mire odaér, már a felét sem éri, ráadásul a kezét is feltörte a bányászcsákány? Unja már, hogy a visszaúton folyton kalózok rángatják ki?
A krampácsolás már a múlté, hagyja a csille tologatást másra, félre a vízhólyagokkal, küzdjenek az árfolyamokkal a császáriak! Ne hagyja, hogy a kalózok vadásszanak önre, vadásszon ön őrájuk! Szerződésben garantált árfolyamok, biztos haszon, kellemes munkakörnyezet! Teljesítse ki önmagát, legyen saját szerencséjének kovácsa, stb, meg minden ilyesmi...Pont a minap sikerült otthon lennem nem egész 3 napot, ezzel lehetőséghez jutva egy kis ED-re. Úgy cuppantam rá a gépre, mint Ödönke a sütis tálra, és néhány jelképes perccel(nappal) később már 2.3 milliárddal gazdagabban tudtak csak elrángatni onnan és akkor sem könnyen. Néhány 100 Misikéért bevásároltam magam a helyi frakciók szívébe, és volt, hogy egyszerre 10 helyről fizették ugyanazt az ügymenetet, minek következtében a készpénzállományt tekintve sikerült átlépnem a 20 milliárdos lélektani határt. Úgyhogy jöhet a FC, bőrüléssel!
(úúútálom a bőrülést, de így menőzik egy Fed bugris).És hogy, hogy nem, már megint sikerült erősen dicsekvőre fognom a kommentet...
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
"Na ezt nem is tudtam hogy van ilyen hitel. Ezek szerint akkor nem lehet elbukni a hajót. Tök jó."
Dehogynem! A hitelkeretnek is van egy plafonja (Elite rang esetén max. 10.000.000 Cr.) és ha ebből nem tudod kifizetni a biztosítást, akkor bukod a hajódat.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Tuomas #42850 üzenetére
Na ezt nem is tudtam hogy van ilyen hitel. Ezek szerint akkor nem lehet elbukni a hajót. Tök jó.
Én is vadászgattam ASP explorerrer. Az amolyan mindenes volt nálam. Aztán jött a Vulture utána pedig FDL. Mindkettő erősen mérnökölve.
Nekem is csak a kalózírtás hozott elég adrenalint. Bányászatot pl soha meg sem próbáltam, bár azzal hamarabb összejött volna a hajó
Azt tanácsolom hogy amíg ASP-vel nyomulsz addig ne vállald el azokat a küldetéseket ahol egy bizonyos kalózt kell kiírtani. Néha nehéz lehet és egyből le is támadnak amint beérsz a rendszerbe. Ehelyett válassz olyan küldetést ahol egy bizonyos darabszámú hajót kell megsemmisíteni egy bizonyos frakcióból. És azokat is védett körzetben az elején.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Peppo
őstag
válasz FehérHolló #42848 üzenetére
Lehet. Sosem jártam így.
-
Tuomas
addikt
De igen, valszeg ez van, mert már jelentősen csökkent az összeg. Köszi mindenkinek!
We were here
-
duvi
nagyúr
Őszintén megmondom, hogy ezt nem tudom. Még soha nem kellett hitelt felvennem.
-
Peppo
őstag
Azt látom, hogy nagyon gyors a változás, csak azt furcsállom, hogy az opal ára ennyire alacsony, miközben alighanem százszor annyian bányásznak LTD-t, és az mégis tartja az árát.
Na mindegy, sikerült kifognom egy helyet, ahol 800 milláért sikerült elpasszolnom a rakományt, így elégedett vagyok. Most leteszem a garázsba a tragacsot, és pár napig ott is hagyom. Indul a C&C Remastered, azzal kihúzom kilencedikéig.
Mindenkinek jó hétvégét! És a bányászoknak jó árakat!(#42844) Tuomas Több az, mint 2x annyi. Felszerelve 6-8-szoros árat is számolhatsz. De megéri. A szállítóküldetések királya a Python. És mondjuk harcban is jóval komolyabb, mint egy AspX. De a lövöldözést szerintem ne erőltesd, míg nem jártál pár mérnöknél. Shield, shield booster, thruster, fegyverek. Ezeket érdemes tuningoltatni, mielőtt összeakasztod a bajszod egy Fer De Lance-szel.
-
duvi
nagyúr
válasz Tuomas #42842 üzenetére
Nem kell rohanni! Hosszú kihagyás után is bele kell rázódni, pláne a sok változás miatt. A fuvarozás se rossz, de ilyenkor gyakrabban betámadnak az NPC-k a rakomány miatt és előszeretettel kiszednek SC-ből, ha nem tudod kivédeni. Rankot békés küldetésekkel is lehet húzni. Clipper helyett javasolnám a Pythont, mint nagyszerű multifunkciós hajót. Ehhez nincs rank követelmény se.
-
Tuomas
addikt
Most épp cargozok, már sikerült vennem egy asp explorert, ami arra tökéletes, mert tele lehet pakolni cargoval, de harcban nem az igazi, főleg nem egy Fer-de-Lance ellen. A cél most egy Imperial clipper, de ahhoz rankot ia húznom kell, emiatt vállaltam el azt a bérgyilkosos küldetést.
We were here
-
Tuomas
addikt
Elég csúnyán megsemmisültem harc közben, sajnos. 3szor. Sajnos.
Vissza tudtam vásárolni a hajót, de valami hitelt is fel kellett vennem, nem sokat, 345 000 kreditet. Na most az a kérdésem, hogy ezt hogy kell visszafizetni?Most egy darabig ilyen kalóz vadászós küldetést nem csinálok, ezzel a hajóval melléfogtam.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
duvi
nagyúr
válasz kiskuplung #42838 üzenetére
Még semmi konkrétum. Csak annyit írtak, hogy az elkövetkező hónapokban további infókat kapunk az Odysseyről.
-
kiskuplung
őstag
Ah, 2 év után lehet érdemes lesz leporolni a HOTASt?
Van esetleg valami információ arról, hogy mikor lesz valami közösségi esemény, ahol esetleg új gameplay elemeket is bemutatnak?
-
duvi
nagyúr
Különleges ajánlat az overclockerstől!
Egyedi Odyssey PC-t lehet nyerni -
duvi
nagyúr
Inara és eddb a játékosbázis által feltöltött adatokkal dolgozik. Az utolsó void opal "nerf" óta iszonyú gyorsan változnak az átvételi árak. Elég ha egy játékos bedokkol és elad egy T9-nyi rakományt, máris bezuhannak az árak. Simán előfordul, hogy percek alatt bezuhan az átvételi ár, akár a felére is. Ehhez vegyük hozzá a mostani nagyüzemi bányászatot, az érkező FC-k miatt és máris ott vagyunk, amiket ti is írtok. Soha nem látott mennyiséget bányásznak a játékosok, ami kombinálva a nerfnél bevezetett módosítóval ezt eredményezi.
-
Peppo
őstag
válasz Raymond #42832 üzenetére
Igen, ez is előfordul. Én mondjuk inkább Inara-n nézegetem az árakat, de ott is érdekes dolgok vannak. Az adott állomáson dekkolok már egy órája, azt írja, hogy a cucc 1,4 milla volt 3 perccel korábban, közben meg egyszer sem ment 1,1 fölé. Nem tudom, ők honnan szerzik az infókat, de valami nem stimmel.
-
Raymond
félisten
Valami bibi van szerintem az arazassal mert ahogy a multkor is irtam elmegyek A allomasrol B allomasra, B allomason megnezem mit vigyek vissza es mit az aktualis arazas az A-n amikor pedig visszamegyek A-ra az ottani araknak koze sincs ahhoz amit 3 perce mutatott B allomason.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Peppo
őstag
Úgy látom, véget ér a jó világ az LTD bányászatban is. Nem rég még 1,6 milla körül ment tonnája, de most már napok óta ha 1,2-t adnak érte, annak is lehet örülni. Lehet, mindenki belehúzott, és most még gyorsan bányászik júni. 9-ig?
Amit viszont nem egészen értek, hogy mióta vannak az LTD/Painite tripla/dupla hotspotok, azóta tuti kevesebben csinálnak core miningot, ehhez képest a Void Opal, ami régen 1,6 volt, most legtöbbször az 1 millát sem éri el. Nagyon meg kell már undorodnia az embernek az LTD nyalogatástól, ha a sokkal lassabb és rosszabbul fizető core miningot válassza. Ennek ellenére lehet, hogy mégis sokan csinálják? Vagy csak valami anomália van az árképzésnél? -
-Solt-
veterán
Szinte naponta játszom VR FPS-t, semmi gond nem lenne a harccal, sőt... amivel gond lenne így jobban végig gondolva, az a váltás a cockpit és az álló játék között. Macerás lenne a Hotas elől felállni, álló játékra váltani és aztán vissza a Hotas elé.
Ez a méretarányos sztori jobban zavar így, hogy szembesültem vele... eddig a Krait Phantom volt a legnagyobb hajóm és valahogy nem tűnt fel, hogy ennyire nem stimmelnek az arányok.
www.smart-bus.hu
-
duvi
nagyúr
válasz -Solt- #42823 üzenetére
Értem én, hogy első felindulásból csalódottságot éreztek, de gondoljatok bele, hogy milyen lenne VR-ban egy FPS harc? Ott sokkal gyorsabb és intenzívebb mozgások vannak, mint a jelenlegi játékunkban. Nem biztos, hogy ez jó lenne, főleg ha elhúzódik egy-egy harc. Milyen lenne VR-ban Quakezni vagy UT-zni?
Szerk: Egyébként már el is indult egy VR petíció. ITT lehet szavazni rá.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Na, szamomra mar most megoldodott az Odyssey "dilemma":
Is Elite Dangerous: Odyssey coming to VR?
Currently, Elite Dangerous: Odyssey will not be VR-compatible at launch. We’re big fans of VR and we are truly proud of the amazing experience that we currently offer in Elite Dangerous. However, the new gameplay, mechanics and features that will be introduced with Elite Dangerous: Odyssey means that we had to re-examine if we could deliver that same experience without compromise, which, for launch, means Odyssey will not be VR-compatible.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Diopapa
addikt
válasz Fred23 #42820 üzenetére
Na ugye a tervek alapján ezt megcsinálják a rakodómunkások / gépek is majd, csak a többe kerül. Olcsó Jánosok meg majd maguk... Szerintem "érdekesebb" akár megvárni is a berakodást, mint a 25. kört megtenni ugyan úgy ED-ben, hogy csak két táblázat elemeit toszogatom jobbra / balra.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Fred23
nagyúr
válasz Diopapa #42811 üzenetére
"SC-ben az a terv, hogy rakodók vagy te pakolj cuccokat emelővel meg ilyesmi."
Mondjuk ennek hátrányai is vannak. Legutóbb, mikor aprópénzért pakoltam be saját kézzel a hajóba a veszélyes hulladékot (ez már működik, játszható), eszembe jutott, hogy ezért ruháztam be én egy csomagra?! Tökre aljamunka, de amíg nem elég erős a hajóm harcra, maradnak az ilyesmi küldik. Azóta mondjuk vacak szállítós melók helyett inkább nyomozok.
Ha több időm lesz játszani, úgy megtuningolom a Titan-om, hogy végül reszketni fog az Univerzum. -
Diopapa
addikt
válasz nubreed #42813 üzenetére
Valószínű más is a haját fogja tépni, de attól függetlenül így van. Most is megnézheted, hogy mennyi idő felszállni ED-ben és mennyi mondjuk SC-ben belogolás után. Főleg egy bolygóról..
(#42814) CactuS : Felemlegetem, mert azért vettem ED-hez lifetime pass-t, mert évente ígértek fizetős kieget, amiből 5 év alatt 1 valósult meg. SC meg meg sem jelent érted... Ott dolgoznak több mint 200-an (jól/rosszul) és így csúszik, ED-ben meg azt látom 5 éve ígért feature-ök hiányoznak, közben meg lefejleszett a cég 3 másik játékot.
(#42817) anatron: Jah, légkörös bolygó, de ott sincs vegetáció. A CIG jobb a parasztvakításban azt hiszem
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Peppo
őstag
válasz nubreed #42816 üzenetére
Biztos lesz single is. Az ED szerintem még ma is inkább single játék, multis lehetőségekkel. Én amúgy remélem, hogy a multis képességeit is javítják. Ebben a játékban még bőven lenne lehetőség. Mondjuk most az FC, majd jövőre (reméljük) az Odyssey érkezése fel fogja kavarni az állóvizet.
Jó lesz ez szerintem.(#42817) anatron Légkörnek tűnt. Az persze kérdés, hogy ez csak annyit jelent, hogy változatosabb bolygókra szállhatunk le, vagy pedig végre lehet majd látogatni a nagyobb felszíni településeket is. Ez utóbbi elég durva lenne, és így, hogy ki lehet szállni a hajóból, rengeteg új tartalmat vihetne a játékba. Más kérdés, hogy ez mennyire hiányzik belőle. Sokaknak szerintem semennyire, másoknak viszont igen.
[ Szerkesztve ]
-
anatron
aktív tag
Remélem a hajót is belehet majd járni.Meg egy űrkocsma se lenne rossz.
Ha jól láttam egy légkörrel rendelkező bolygóra szálltak le.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
A Steamen is jött új hírek az ED -hez, és ebből ez a rész tetszik nagyon:
"Experience intense first-person combat, kit out your character with an array of weapons and gear, and coordinate with teammates to master a multi-layered, deep, tactical environment where Commanders, SRVs and Starships converge."
Remélhetőleg tényleg lesz fegyver meg felszerelés/páncél nagy választékban és különböző buildeket lehet majd kiépíteni. Vajon ez az egész FPS mód, csak PVP lesz vagy lesznek single playerben végrehajtható küldetések, mondjuk bolygón lévő thargoidok vagy egyéb célpontok ellen?
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Bocs az offért, de az nem 1 év lesz hanem legalább 10 még innentől kezdve mire tényleg befejezik. A single player kampányos móka, a Squadron 42 talán megjelenik beláthatóbb időn belül, de a Star Citizen még a kanyarban sincs.
-
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk felemlegetni azt, hogy mivel csúsztak az EDben, majd az SCvel példálózni, hááát... Félre ne érts, valóban jól hangzó terveik, csak abban nem vagyok biztos, hogy ezt bárki megéri majd. Az SC sok éves screenshot generátor fázis után végre átment tech demoba és ahogy ránézek időnként, úgy gondolom, hogy még abban lesz sok éven át. Aztán talán egyszer játék is lesz belőle. Vagy nem. Én örülnék annak, ha egyszer elkészülnének azokkal a dolgokkal, amit az évek során beígértek, mert akkor biztos, hogy egy egyedi és részletes játékkal gazdagodnánk.
a2d2: Hivatalosan azt hiszem 2013 óta játszható, más kérdés, hogy ez mit jelent a gyakorlatban (azt, hogy egy modul sem működik rendesen a mai napig) és milyen hajókkal (pl: ha jól emlékszem, akkor a bányászat csak egy 150 dolláros hajóval próbálható ki, de ez lehet azóta már változott).
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Tök jó dolog a részletesség, de pl. a kereskedésnél engem kifejezetten zavarna, a hajamat tépném tőle ha realtime -ban kéne megvárni és végig nézni ahogy a dokkban be meg kipakolnak. Az SC is ebbe az irányba megy akkor? Meglátjuk mennyire lesz részletes az ED mindent figyelembe véve. Azt is el tudom képzelni, hogy majd idővel, update -ek formájában bővítik a fegyver arzenélt és finomhangolják az FPS dolgot. Én már annak is örülök, hogy jön. Bár valóban úgy van ahogy mondod, ennek már 3 éve kint kéne lennie.
-
a2d2
addikt
Most rákerestem a Star Citizenre mert nem is tudtam hogy játszható állapotban van már.
A reddit-es gif-ek alapján ez még minimum egy év folyamatos fejlesztést igényel
De ahogy nézem legalább lesz benne VR támogatás is előbb-utóbb.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Diopapa
addikt
válasz Fred23 #42796 üzenetére
Én nagyon örülök a space legs-nek, még jobban örültem volna mondjuk 3 éve, amikor jönni kellett volna, de hát jobb később, mint soha. De szvsz sosem lesz olyan részletes mint az SC, rengeteg különböző fegyverrel és tevékenységgel, teljesen más a fókusz. (Ami nem is baj ugye). Míg pl ED- ben a kereskedelem annyiból áll, hogy egy táblázatban jobbról balra vagy balról jobbra tolsz-e termékeket, addig ugye SC-ben az a terv, hogy rakodók vagy te pakolj cuccokat emelővel meg ilyesmi. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.
-
nubreed
veterán
Na ettől megjött a lelkesedésem! A Cyberpunk után ez lehet a következő játék/DLC ami remélhetőleg leköt majd egy ideig. Már vagy másfél (?) éve első se vettem az ED -t, szeretném újra elővenni, de ahhoz az kéne, hogy lelkesedjek iránta, remélem ez kitart, majd ahogy csepegteti az FD az infókat a megjelenés felé közeledve. Én várom.
-
CactuS
Arcképgyáros
Pöpecnek tűnik, meglepődtem, nekem ma jött a hírlevél róla. Csak egy bajom van: már a trailer is vészesen üresnek tűnik azzal az 1-2 emberrel. Nagyon remélem, hogy az állomáson is lehet majd kóricálni picit, akár összefutni másokkal is.
-
Aethel
aktív tag
Üdv!
Most kezdenék neki a játék megismerésének, van értelme az alapjátékkal elkezdeni, vagy inkább a kiegészítővel tegyem? Megvan mindkettő. -
Malibutomi
nagyúr
Hat en Frontiert ismerve, meg az ED meretebol kiindulva realisan annyit varnek hogy egy SC lite lesz ez, nem tulbonyolitva az FPs reszt es nagyon vekony szorakozast nyujtva...egyszeruen tobmillio bolygora nem lehet erdekesse tenni a maszkalast.
Szoval izgisebb nem lesz mint eddig csak lehet ketlabon kolbaszolni itt-ot
-
Raymond
félisten
Igen, errol beszelek. Peldaul VR-ban sokkal jobb es ott se az igazi. Pont amit irsz hogy amikor leszallok egy bolygon es kigurulok a Python alol az inkabb tunik egy 24m kamion meretnek mint egy 80m urhajonak. Marmint a hossza.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest