- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz A_Papa #36397 üzenetére
Szia!
A helyek listája folyamatosan változik. Galaxy mapen az utolsó ikonra kattints és jelöld be a "show damaged starports"-t. Ezután a Galaxy mapen látod a kérdéses rendszereket. Illetve most nem. Legalábbis nálam. Lehet most nincs ilyen állomás, vagy csak bugos a map.
Szerk: Most csak "repairing" van. Oda árut kell szállítani az állomás újraépítéséhez.
Repeiring státusz akkor lesz, ha már kimenekitették az embereket az állomásról. Tehát jelenleg nincs már állomás amiről menteni kellene, már újáépítések folynak.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Kiszerettem volna próbálni a mentőakciós küldiket az "Elite Dangerous - Mentőakció Cobra MKIII-al." videó alapján, de miután elrepültem ebbe a rendszerbe, már nem látható a mentőhajó... tudnátok olyan rendszert mondani, ahol kipróbálhatom ezt a küldi fajtát?
Köszönöm a válaszokat!
Papa
-
-
pcnet
addikt
válasz orientcx #36394 üzenetére
Természetesen mindegyik hajómon az első tuning az FSD és a thrusters. Hisz Cutteren is volt már G5 és G3 tuning. Ez számomra most olyasfajta meglepetés volt, mint mikor előveszed a tavaszi kabátod (Cuttert) és találsz a zsebében egy 5000-est. Gondolom mikor letettem, még nem volt unlockolva Palin prof.
És természetesen továbbra is Anaconda a kedvenc hajóm, csak szegény most moduljaitól megfosztva pihen valahol egy bontóban. Kellettek az alkatrészei a harci szekeremhez (Corvette).
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
"Bocs, ha csak nekem újdonság, de ezt meg kell osztanom! Majdnem leborítottam a monitort mikor megláttam a thrusters tuning eredményétt"
Végül is még két éve sincs, hogy mindenkinek teli torokból bizonygatom, hogy a thruster update a legeslegeslegesleges ... (itt most aproximative 150 db leges van) ... legesleges ... legeslegfontosabb fejlesztés az összes közül. És nem is elsősorban a megnövekedett sebesség miatt(bár az is jó), hanem az ezzel párhuzamosan javuló agilitás miatt(mondjuk egy Cutter esetében ne használjuk azt a fogalmat, hogy agilitás, te inkább örülj csak a sebességnek ).
A Cutter kb pont annyira szép, mint amennyire fordulékony, és most nem tudom, melyik tulajdonságát sértettem meg jobban azzal, hogy a másik tulajdonságához hasonlítottam
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
pcnet
addikt
Bocs, ha csak nekem újdonság, de ezt meg kell osztanom! Úgy emlékeztem, hogy a nagy hajók közt cserélgetem az FSD-t és thrusters-t, de a hangár mélyén megtaláltam a Cutteremet és kiderült félig már kész az említett két modul tuningja. FSD G5, csak finomhangolni kellett, thrusters G3-ról G5-re ment. Majdnem leborítottam a monitort mikor megláttam a thrusters tuning eredményét. Hogy hogy fogok vele dokkolni, azt nem tudom, mert G3 tuninggal is eléggé driftelt. Shield generator tuningra inkább nem is vittem, mert aki ilyen boost speed mellett kilő, az meg is érdemli.
Már csak egy matrica hiányzik az oldaláról: Powered by Professor Palin
-
-Solt-
veterán
Kivettem a blueprint-t és a 2 második szkennelés után jött az Open Symmetric Keys. Nem állítom, hogy van összefüggés de azért fura...
www.smart-bus.hu
-
totila
tag
köszönöm a válaszokat, a winges bérgyilkos küldetésekbe belevágtam, és ha nem is olyan simán, mint orient a videóján, de mind a négy sikerült. Nekem egy csomó shield cell kellett, és egyszer a corvett kilövése után el is kellett menekülnöm, de tényleg meg lehet csinálni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz -Solt- #36381 üzenetére
Open Symmetric keys-t én is kerestem és sehol nem találtam (rengeteg különböző földi bázist scanneltem publikus és privát pontokat is de még SRV-vel egyéb scannelési lehetőségeket keresve sem találtam), material trader lett belőle. Flawed Focus Crystals pedig jócskán esett low security res site-okon. De volt, hogy csak sima resource sitera mentem be, secutiry jelzés nélkülibe, ott is sokat össze lehet szedni.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
wollnerd
aktív tag
És a nyersanyagokhoz pedig rászánni 1-1,5 napot arra hogy a SRV-vel 2-3 bolygón mész és az összes útban lévő köveket "feltöröd" és beszippantod az összes anyagokat, addig ami kellő nagyszámban pár 1 grade-es anyag a tárolódban nincs meg, utána szintén trader. Én addig gyűjtöttem a különböző nyersanyagokat, amíg biztosan a vasból, a carbonból, a Sulphur-ból nem lett 300 db.
Szerk: Az encoded típusú adatokhoz megint van egyszerű megoldás: Végy egy wake scannert (A-s a legjobb), menj el egy famine státuszú rendszerbe, keress egy Distributor Centre-t és szintén szánjál legalább egész napot legnagyobb hatékonyság érdekében és a scanner segítségével és sorban szkennelgesd a High wake-ket, a fentihez hasonlóan kellő számúig, majd trade. Profit!
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Mister_X
nagyúr
Hát, ha a Cyclops variant keményebb lett, az nem egészéges. Basilisk variant ellen nem mentem, Medusa variant meg egyszer eltolt rám egy Hyperdictiont, de jól meglapultam, mint szar az űrben és meresztettem a bociszemeket, hogy én ártalmatlan vagyok (Xeno Hunter decalokkal, AX arzenállal, persze).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-Solt-
veterán
Urak!
Lehet, hogy üldözési mániám van, de úgy érzem, hogy amióta blueprint-t adtam ahhoz amit mérnökölni szeretnék, a hozzá való materialok messze elkerülnek. Két teljesen átlagos material (Flawed Focus Crystals, Open Symmetric Keys), de már a 3. napja próbálkozom és csak az előbbiből futottam bele 3 darabba, azt is küldetés mellé adták. Természetesen a jelzett helyeken keresem őket... elvileg.
Én csinálok rosszul valami, vagy ez valami bug szerűség? Az open / solo váltást még nem próbáltam...
www.smart-bus.hu
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cooper911 #36376 üzenetére
Első mérnököletlen T10-emmel tartott tíz percig (negyedik nekifutásra, amikor már jól időzítettem a shutdown field neutralizert, jókor szedtem ki a thargon drone-okat), mérnökölt T10-zel, tapasztalt pilótaként 5 perc kb. Sőt, nagyon jó játékosként az is sok
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
duvi
nagyúr
Egy kis offal tisztelegjünk Stephen Hawking emlékének, aki a mai nappal elhunyt
-
Cooper911
senior tag
válasz totila #36371 üzenetére
Én most gyüjtögetem a guardian fegyverekhez a cuccokat.
Amiket néztem videókat kis Thargoidért 10k credit jár a nagyért meg 2M credit de azt legalább fél óráig kell lőni. Szóval ha a pénz keresés a cél akkor nem biztos hogy ez a nyerő.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
grHawk
aktív tag
válasz CactuS #36373 üzenetére
Igen. A Outfitting/Livery menüben választható a COVAS. Jelenleg 2 ingyenes és egy vásárolható hang közül lehet választani. És ismét igen, GalNet Audio néven fut a felolvasó feature. Jobb oldali panelen válaszd ki a lejátszási ikont, azzal elindítja sorban a híreket. Jobbra tőle megnyithatod a GalNetet és ott akár ki is választhatod, mit indítson el, megálljon, vagy folytassa, stb.
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
Nem olyan kemények azok a wing assasination missionök. Egyedül simán teljesíthető egy közepesen engineerezett hajóval is akár. Érezhető, hogy erősebb, mint eddig bármelyik másik NPC, de gyakorlottabbaknak mennie kell.
Én vadásztam Thargoidokat. A magyar közösségből talán mi voltunk az elsők, akik leszedtek egyet. Aztán még úgy 30-at, mire meguntuk. Vannak bizonyos reakciói, amikre időben kell megfelelően reagálni, jó hull képességű hajóval kell menni is győzhető mindegyik. Hamarosan újra összerakunk Laz Apex-el egy csapatot rá és akkor videónk is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Kint van ez a cikk a logouton és igazából egy mondat szúrt nekem szemet: " A választható űrhajó hangok, az élőbeszéddel lejátszható hírcsatorna és hasonló apróságok csak a habot képezik a tortán." Választható hangok? Illetve élőbeszédes hírcsatorna?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
orientcx
őstag
Talán nem kell bizonygatnom a már már beteges rajongásomat az ED iránt, a 14'-es nyitány óta folyamatosan szájhősködöm tele a galaxist(jobban mondva inkább csak annak belvárosi bubi nevű kerületét), és ha a játékidőt vesszük alapul, nyugodtan állíthatom, hogy a teljes ED közönséget beleszámolva is az élmezőnyben vagyok, de a thargoid téma számomra egyértelműen csalódás. Nem azt mondom hogy rossz, csak azt, hogy nem az én ízlésem szerinti. Nagyon vártam az érkezésüket, de nagyon nem olyan lett, mint amit szerettem volna. Nekem eleve nem tetszik ez a muskátli szerű bio izé, nem tetszik, hogy teljesen át kell fittelni hozzá a hajót, nincs kedvem egy kuncsaftot 20-40 percig gyömöszölni, és nem is sorolom, ez az egész valahogy nem nekem való. A tharg Scout-ok ugyan jópofák, de azok meg semmilyen kihívást nem jelentenek, kb mint egy közepesen felszerelt Vulture(csak ezek a kis gyökerek még köpködnek is). Ha mondjuk úgy lett volna, mint hajdan, hogy a Scoutok olyanok lettek volna, mint anno a thargon vadászok, és tartozott volna hozzájuk egy-egy komolyabb anyahajó, az tetszett volna(fundamentalista ős elite fun vagyok ).
Mindazonáltal hangsúlyoznám, nem azt mondom hogy ez a hadi pitypang stílus rossz, csak nekem nem tetszik. Úgyhogy ez a tharg vonal nálam egyenlőre az "ignored items" feliratú tárolóban került elhelyezésre. Kár.Viszont csináltam egy videót ezekről a wingeknek szánt "take down" küldikről. Szerintem egyértelműen kiderül belőle, hogy megfelelő hajóval(FDL és attól fölfelé), megfelelő felszereltséggel(a mérnökségeket is beleértve), no meg némi rutinnal ezek a küldik gond nélkül teljesíthetőek.
Ice_Man22 - "A Guardian plasma fegyok nemcsak thargoidok ellen jok. Hazres ben npc k ellen erdekes dolgokat csinalt. Egy Python pl. plasma talalat utan 2 masodpercig lefagyott."
Szerintem meg egy frag cannon egy pár MC-vel sokkal érdekesebb dolgokat művel egy npc-vel. Az örökkévalóságig lefagyasztja őket.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
totila
tag
úgy látszik, senki nem állt thargoid vadásznak, akkor foglalkozom inkább majd azokkal a legkeményebb, wingeknek ajánlott terrorista vadászos küldetésekkel.
bár a Duvi által linkelt videó elég ijesztő, de voltak akik azt írták nem vészes, mindegy, majd legfeljebb elfutok.
de most már megyek aludni, különben holnap nem lesz felkelés -
Cooper911
senior tag
Egy érdekes dolog jutott eszembe. Az új guardian site-okon többek között a következő dolgokat tudjuk gyűjteni:
Guardian Weapon Blueprint Segment - Ami a guardian fegyverek előállításához kell.
Guardian Module Blueprint Segment - Ami a guardian modulok előállításához kell.
Guardian Vessel Blueprint Segment - Ami a ...... Lesznek Guardian hajóink?![ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Ice_Man22
senior tag
válasz CactuS #36364 üzenetére
A Guardian plasma fegyok nemcsak thargoidok ellen jok. Hazres ben npc k ellen erdekes dolgokat csinalt. Egy Python pl. plasma talalat utan 2 masodpercig lefagyott. Ha lett volna eleg energiam allando lovesre, akkor siman kilovom... Chieftain re raktam 3 turreted plasma fegyot.
-
totila
tag
ha már itt tartunk, melyikőtök csinálja a thargoid vonalat?
-
duvi
nagyúr
válasz Cooper911 #36362 üzenetére
Elvileg igen, AX fegyverekből max. 4-et lehet feltenni, de ha jól emlékszem akkor még a 3.0 előtt kijött egy Aegis fejlesztés (talán a Flak Launcher?), amit nem számolt bele ebbe a négybe. A fegyverek mellé kell még Xeno Scanner, és Shutdown Field Neutraliser. MC és rakétavető jó kombó. Az új Plasmáról még nem tudok nyilatkozni
-
Cooper911
senior tag
Egyszerre csak 4 kísérleti fegyvert lehet felrakni egy hajóra?
Thargoidok ellen mivel érdemes felszerelkezni? Plasma charger? Gauss Canon?[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
summers
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
to.ca
tag
válasz summers #36358 üzenetére
Sokkal gyorsabban fejlődik nálad. Épp ma lett elite a második pilótám, miközben én még csak master rangon vagyok a második accountommal. Ráadásul nem is egyszerre kezdtünk az elsővel, hiszen nagy hajó kell a vadászhangárhoz. (Keelback-kel én nem foglalkoztam.)
Nagyon hatékony tud lenni egy elite vadász, kisebb ellenfeleket simán rábízhatsz egyedül is, de - én úgy tapasztaltam - CZ-ben azért vigyázni kell rá.
Ha egyszerre sok ellenfél támad, akkor is jól tud jönni, magasabb szinten elég sokáig magára tudja vonni a figyelmet (meg a tűzerőt).load"elite",8,1
-
pcnet
addikt
válasz summers #36358 üzenetére
Harmless pilótát vettem fel, én novice voltam, ő már elite lett mire én elértem a master szintet. Sokkal gyorsabban fejlődik. Hajómat még nem bíztam rá, de ahogy lépked felfelé a ranglétrán, érezhetően egyre ügyesebb.
[ Szerkesztve ]
-
summers
tag
Üdv!
Ha felveszek egy pilótát, ami harmless szintű, ugyanolyan nehéz felküzdeni elite szintre, mint egy player esetében(le kell szedni kb 10e hajót, és számít a rangjuk is), vagy más szabályok szerint működik? Illetve ha elérte az elite rangot, akkor rá lehet bízni az anyahajót, vagy könnyen el lehet intézni, mint a normál elite npc-ket?
-
Pissti
csendes tag
válasz CactuS #36356 üzenetére
Vannak lehetőségek, amelyekkel lehet pénzt keresni (nem kell "trükközni" pl. Quince és társaira gondolok) szállítás, masscare vagy fejvadász küldetésekkel. Ezekkel úgy nagyjából 25-30m össze lehet szedni egy óra alatt. Illetve winges szállítós küldetésekből lehet jókat kifogni, de azokat már érdemes wingben csinálni, hogy meg is érje.
A fentebb említett fejvadász küldetések sajnos valóban nem olyan nehezek, mint amilyennek lennie kellene. Főleg, hogy wing-re szól, mert jelen formájában egyedül is teljesíthető. Nem lenne rossz, ha a nehézséget is ki lehetne választani és annak megfelelően skálázná az ellenfeleket. Így aki kihívásra vágyna annak is jó lenne, aki meg kevésbé vágyik erre, az is tudna boldogulni.
-
CactuS
Arcképgyáros
Imádom ezt az új bünti rendszert, utolsó repus küldimnél kicsit izgultam és félrenyomtam, rossz küldetést vettem fel, eldobtam, erre kaptam szerény 500k büntetést a Fedekhez... Nyátokat....
Viszont ez így már elég jól néz ki, repu letudva.
A patch után határozottan jobb lett a NAVAL questek felbukkanása, bár azért így is volt, hogy fordultam a következő rank feléig, mire kaptam (vagy nem vettem észre). A vége is gyorsabbnak tűnt, mint előtte, bár a patch előtt letudtam a nagy részét.
Most megépítem végre a kis Pythont és azzal kezdenék el némi pénzmagot kiszedni, illetve első körben kis nyersanyagot szedni, hogy tudjak craftolni hozzá lőszert. Maradok Duvi a féle fittnél. Ha jól értettem, akkor a skimmer missionök kaptam 3.0 után kaptak egy nerfet, így az már nem az igazi. Ezen túl maradt valami kiemelkedő?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
to.ca
tag
válasz totila #36350 üzenetére
Én felvettem egyet egyedül. Necces volt, még Corvette-tel is. Fogytak szépen az SCB-k. A vége különösen érdekesre sikerült, 1% hull-nál töltődött vissza a tenorista pajzsa, és onnan nemigen akarózott neki lefogyni. Kénytelen voltam leütközni az utolsó karika pajzsommal, aztán spuri, a 6 haverját otthagytam. (Threat 5-ös USS volt, 6 milla körüli díjazással.)
load"elite",8,1
-
pcnet
addikt
Az imént targeteltem egy taipant. Wanted volt, egy Anaconda mellett sasolt. Gondoltam leszedem, aztán majd nekiesek a kondának. Amint bele lőttem, kaptam is 100 cr fine-t. Amikor elpukkant, 300 cr-re nőtt az összeg. Viszont nem lettem wanted. Miért? Ez is bug lenne? Vadászt nem illik kilőni a "gazdatest" scannelése előtt?
Íme két screenshot.
-
orientcx
őstag
Belenéztem abba a videóba, és egyszerűen nem is értem, hogy mit kínlódnak azokkal a lézerekkel, meg rakétákkal, hogy még egy mezei Asp-ot is egy csomó ideig pofozgatniuk kelljen velük. Az MC-kkel és frag cannon-al mindez másodpercek kérdése. Ráadásul amióta akár 300t vas, meg sulphur lehet a zsebünkben, már az utántöltés sem gond.
Na mindegy, ők tudják.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz totila #36350 üzenetére
Pont a minap vállaltam el egy-két ilyen 3.5 millás winges küldit csak úgy puszta kíváncsiságból(igaz, a multi crew-nek hála, +1 PIP-el)
Amúgy semmi különös, szerintem némi harci tapasztalattal az ilyen feladat akár egy jól felpakolt szóló FDL-el is megerőltetés nélkül teljesíthető. Nem mondom, a képen látható küldiben a főkolompos egy igen kemény héjú Cutter-ben fenekedett a világbéke ellen(valóban rengeteg találatot kellett bevinni neki), de a haverjai már csak mezei FDL meg Vulture hajókban tolták a gonoszkodást, és mivel az a tohonya császári gálya egyszer sem tudott rám fordulni(de szó szerint, egyetlen egyszer sem tudott rám lőni), ezért össz annyit tudtak elérni a szerencsétlenek, hogy a pajzsomon a külső karika picit megfakult(persze ehhez egy fullra tolt shield rendszer sem árt). Összefoglalva nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy egy-egy ilyen küldi nehézsége össze sem hasonlítható a hajdan volt csali rakományos HazRES partikéval, amiknek ugye sajnos leáldozott, mert hiába van meg a pajzsod, akkor is ki tudják masszírozni a raktérből a cuccot(na ez egy nagy baromság). Tényleg kellene csinálniuk valami kimagaslóan durva küldit, ahol csakugyan meg kelljen izzadni, vagy adott esetben kénytelen legyen az ember akár elpucolni is(őőő ... természetesen én neeem, én egy hős Fed szájvitéz vagyok, én az ilyesmit bármikor szemrebbenés nélkül letagadom ).
Viszont azt el kell ismerni, hogy a régi, szenvedéssel teli meddő keresgélésnek nyoma sincs, a tisztelt kompánia mindig ott van a megjelölt időben, egy feltűnő kék színnel megjelölt USS-ben(na jó, néha késnek pár percet, addig lehet anyagot gyűjteni a környék roncsaiból)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
-
totila
tag
próbálta már valaki ezeket a wingeknek szánt bérgyilkos küldetéseket?
mert több mint 3 millió egy ilyenért nem hangzik rosszul, de nem tudom, mire számíthatok -
wollnerd
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Á, régebben hallottam erről az útmutatóról, csak jól megfelejtkeztem róla. thx.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
duvi
nagyúr
válasz wollnerd #36345 üzenetére
Készült a bányászatról egy nagyon jó leírás. Ha még nem olvastad volna, akkor ajánlom figyelmedbe! Frissített bányászati útmutató
-
pcnet
addikt
A begyüjtött fragmentek csak néhány %ot adnak hozzá a folyamatban lévő finomításhoz. Akkor kerül át a raktérbe, ha elérte a 100%ot. Ha nem találsz már többet egyik anyagból, akkor "beragad" a finomítóba és foglalja a slotot. Dobd ki amelyik nem fontos, így felszabadul a slot.
3.0-tól már ignore listára lehet tenni fragmenteket amit nem akarsz finomítani. Az ignore listán szereplő anyagokat már be se hozzák a limpetek. Így is tudsz időt spórolni és nem foglalják feleslegesen a slotot.
Duvi mester megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
100%-nál tud legyártani egy tonna tiszta fémet. Amíg nem gyűjtesz be további nyersanyagot, addig állni is fog a finomító.
(#36340) Mister_X
Azért linkeltem be ezt az oldalt, mert itt minden fontosabb infót megtalálsz az adott powerről (jelenesetben Aisling Duvalról). Az Oposing Power oszlop mutatja, hogy - jelenleg - kikkel áll hadban.[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Namost, a finomító végleg (most csak állok a normal space-ben, nem mozdulok) megállt... Nem értem hiszen a raktér nincs tele! 116 hely volt csak foglalt a 256-ból. (ezt érted a slot-ok alatt?)
Kidobtam 16 limpet-et és még mindig nem dolgozik tovább...
Mit csinálok rosszul?
Szerk: A bányászat közben müködik tovább... Sztem a finomítónak a minden nyersanyaghoz, nem elég egy darab törmelék, hanem többet is kell fognia, hogy végigvihesse a finomítási folyamatot...[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Cooper911
senior tag
1. A gyorsan forgó aszteroidáknál úgy kell beállni hogy a forgási tengelyéve szembe legyünk igy a forgó krumplit oldalról közelitik meg a limpetek és nem csapja őket agyon. Legalábbis ritkábban.
Még egy trükk: A detektor limpetből max X db lehet kint és lehet hogy már mindet kiküldtük, ott csücsülnek az aszteroidában és nem tudunk többet kiküldeni. Ilyenkor a kontroller moduljukat kell ki-be kapcsolni, ekkor elpukkannak és megint tudunk X db-ot kiküldeni.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
42861
senior tag
válasz wollnerd #36342 üzenetére
1. Kis cukik a limpetek, de ostobák.. Ha gyorsabban forgó asztit próbálsz kitermelni, előfordulhat, hogy maga az aszti töri szét őket a forgásával. És nem tanulnak a kis hülyék, folyamatosan ugyanazon az útvonalon közelítik meg a törmelékeket. Volt nekem olyan, hogy zsinórban 6-8 is elhullott.
2. Sok limpet akkor kell, hogy ha céltudatosan valamit akarsz bányászni. Ha csak a mérnökhöz kell az 500 tonna, akkor nem kell olyan sok. 500 tonna akármit húzzanak be és viszlát. Ha valami nyereséget is ki akarsz csikarni belőle, akkor érdemes a 3P-re hajtani (Palladium, Platinum, Painite). Én még hozzá szoktam venni a Goldot és az Osmiumot. Az állomásokon az eladás előtt érdemes átnyálazni a mission boardot, hogy nincs-e bányászós küldi, ami olyan ércet kér, ami neked épp van a rakteredben. Ezek elég jól tudnak fizetni.
3. Jól gondolod. Olyankor a limpetek szépen beállnak a hajód alá és várakoznak.
4. Nekem még nem volt gondom a finomító sebességével. Olyan előfordul, hogy betelnek a slotok és akkor megáll a termelés. Olyankor valamelyiket ki kell üríteni. SC-ben úgy tudom nem működik.
-
wollnerd
aktív tag
Nos, miután kipróbáltam a bányászatot, lenne pár kérdésem, amit nemigen értek:
1. "Collector Failed" hiba pontosan milyen esetben ugrik fel? Azt gondoltam hogy a gyűjtő limpetek nem örökké tudnak dolgozni, egy idő után "kipurcannak", de nekem elég randomnak tűnik... kiadok 4-8 limpetet, és van hogy valamelyik mindjárt meg is jelenik a hiba és eltűnik a contrast-okból...
2. Arra is rájöttem hogy limpetet kell venni az állomáson, amik cargo-ba mennek és a munka közben fel is használódnak a cargo-ból... Gondoltam hogy nem érdemes telepakolni velük a cargot, így 150-et vettem a 256-os raktérbe. Az is sok?
3. Jól gondolom a "No valid target" információ üzenet, akkor jelenik meg ha elfogytak a törmelékek az aszteroida körül és "kész" van az az aszteroida és menni kell következőre? (Így is tettem.)
4. A finomító, miután látom hogy elég lassan dolgozik, kérdés hogy ez a supercuise-ben is müködik?
Ha nem, gondolom a bányászat után várni kell hogy befejezze az összes anyag finomítását és utána ugrani a SC-be, majd eladni a kész anyagokat az állomáson...[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Nem a kérdésre a válasz vagy csak empire frakciókat mutat nekem border systemsnél.
Felteszem másképp a kérdést: Aisling Duval követőjeként kik kapnak automatikusan wanted feliratot (player), ha scanelem.
-
grHawk
aktív tag
PowerPlay wantedként. A rendszer védelmi erők, illetve a rendszer clean játékosai nem érhetnek hozzá büntetlenül, hacsak nem PowerPlayesek. A powerplay bounty kizárólag ellenséges powerekhez pledgelt játékos által szedhető le (így tehát csak számukra tesz célponttá). Az állomáson sem érnek korlátozások, nem kapsz Notorietyt, így egyéb anyagi vonzata sincs. Én úgy gondolom a powerplay nem egy nem-combat orientált játékosnak való, főleg nem kezdőnek. Összetett, irányítást igénylő community cselekmény. Egy paramilitáris, rendszereken átívelő politikai háborúról beszélünk, a kockázat a természetes velejárója.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz grHawk #36334 üzenetére
Az új rendszerrel kapcsolatban az általad felsorolt bugokra gondoltam. Nagyon sokan panaszkodnak ezek miatt. Pl. megkarcolt fényezésért bünti (véletlen baráti tűz), kifizethetetlen bounty (nulla Notoriety esetén is)... Azért a PowerPlayben nagyon megnehezítették a játékosok életét. Aki eddig nem szerezte meg a barbi pajzsot, az most 4 hétig wantedként játszhat. Egy kevésbé rutinos játékosnak (vagy aki nem combatorientált), openben ez felér egy halálos ítélettel.
-
grHawk
aktív tag
Nem értek egyet. Szerintem baromi jó az új büntetés rendszer, ami viszont elmondható, hogy még szenved az előző hibáitól. Az elmúlt hetekben, 3.0 előtt és után is gyakran jártam, járok CG-k környékén wanted játékosokat (értsd: griefereket) vadászni. A változás ég és föld. Míg 3.0 előtt tucatnyian hemzsegtek ott 10-20 ezres, olykor 100-150 ezres büntikkel, most alig 1-2 portyázott, 70-től 250 milláig terjedő fejpénzel. Az új rendszer anyagi része jól működik, exploitolt milliárdosok ide vagy oda, a pénz mindenkinek fáj, az unatkozó griefereknek is. Az ATR rendszert még nem tapasztaltam, mivel sem áldozat sem griefer nem vagyok, ellenben annyit azért hallottam róla, hogy habár nem legyőzhetetlenek, ellehetetlenítik a támadó munkáját. A PowerPlayhez kötődő bountyk pedig végre úgy működnek, ahogy kell. Paramilitáris fejpénzek, amelyek nem évülnek el, nem fizethetőek ki, tökéletes. Mégis, hogy jönne az ki, hogy egy valós harcszintéren az egyik igen sikeres ellenséges katonai vezetőre vérdíjat tűznek ki, aztán Ő meg kiváltja magát néhány ezerért, hogy "ugyan már srácok", aztán helló. Így reális, végre elhelyezték a powerplayt oda, ahova kell. Ám való igaz, hogy vannak problémái. Az egyik az egész crime&punishment gyermekbetegsége, hogy még mindig képesek a rendőrök életüket áldozni potom 100Cr bountyért a fejeden, a másik pedig, hogy rengeteg esetben bugosan működik az alpha scan (az alap szkennelési funkció). Van, hogy először UNKNOWN státuszba teszi, majd másodpercek múltán vált WANTEDra, van, hogy wantedként lő téged az ellen, mégis wanted leszel, ha visszalősz, ugyan ez előfordul úgy is, hogy CLEAN a vessel, stb., arról nem beszélve, hogy a reckless fire discharge fine treshold mint ha benne se lenne a játékban. Meglövöd a clean hajót egy villanásnyi lézerrel és wanted vagy. Már tudnak a gondokról, remélhetőleg e hét végére vagy jövőhét elejére ígért 3.0.3 helyrehozza a problémákat.
Fontos infó:
A Notoriety NEM CSÖKKEN ÁLLOMÁSON VALÓ DOKKOLÁS KÖZBEN (nem telik a -1 Notoriety / 2 játékbeli óra), sem pedig MultiCrew sessionben. Ez azért van, mert ezen két időszak alatt nem vagy kitéve kockázatnak, a Notoriety lényege pedig pont az, hogy ne úszhasd meg könnyen.Másik:
Ha 3.0.2 előtt PowerPlayben anarchy rendszerben Notoriety szinteket kaptál, az bug volt, már javították (discordon sokan hiszik még most is, hogy anarchyban Notoriety jár, gondoltam szólok).[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
válasz wollnerd #36329 üzenetére
Minél több a collector limpet controller annál gyorsabb. Ott van minden controllernél, hogy hány darab limpetet kezel egyszerre. Amit belinkeltél fitt, azon 9 db lesz. Prospectorból elég az 1A-s. Hangárt kukázhatod, mint a kolléga is írta, nagy harcra nem kell számítanod. Mining laserből elég a 2 db medium. Nem gyorsabb a bányászat, ha telepakolod a hardpointokat velük. A maradék hp-ra mehet valódi fegyver, arra a kevés harcra, ami lesz. Mondjuk így: [link]
-
orientcx
őstag
Ezen az engi feladaton másfél-két éve átverekedtem magam, emiatt a részletekre már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy bányászni sosem RES-ben, de pláne nem HazRES-ben kell, hanem az adott gyűrűben, mindentől a lehető legtávolabb. Ez esetben ugyanis csak egyszer, még a megérkezéskor fog feltűnni egy hajó, ami általában security, és ha tiszta vagy, már megy is tovább. Néha kalóz, de ha ügykezelted az illetőt, onnantól kezdve már senki nem fog zaklatni ebben az igencsak uncsi tevékenységben. Amúgy Cooper911 szakinak van erről egy remek videója.
Más:
Beugrottam egy threat4-es USS-be, ahol sok más hajó mellett volt egy konda. Azt hagytam utoljára, hogy legyen időm betakarítani a maradványokat, mielőtt elpukkannának.
Ahogy elterveztem, a végén gyorsan 0-ra paskoltam a PP-jét, de ez a gyökér tudomást sem vett róla. Anélkül, hogy legalább egy reboot erejéig lepihent volna, addig okoskodott, amíg ki nem pofoztam belőle a hull-ja utolsó százalékát is, de a nyomi kis vadásza még akkor sem adta fel, mintha mi sem történt volna, az a kis szerencsétlen a fejébe vette, hogy azért is átharapja a Corvette torkát. Mókás volt, ahogy próbálkozott, de aztán ráuszítottam az én blökimet, hogy nyugodtan összegereblyézhessem egykori gazdahajójának földi maradványait.
Hát ez meg miféle új divat, 0%-os PP-vel, meg gazdahajó nélküli kísérővadásszal ugrálni???u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Mister_X
nagyúr
Két mining laser small hardpointra, nekem talán 5-ös Refinery és Collection Limpet fészkem volt 128-as raktérrel, fegyverzetnek két 3-as Beam turret, 2 medium pulse turret, a maradék gimbaled MC. A dolog úgy nézett ki HazRES határán, hogy békésen vertem a painite-ot az aszteroidákból, aki meg közel jött, az elporladt (vadász segítségével) úgy, hogy meg se mozdultam. Ha valami combosabb vad vetett rám szemet, akkor meg ráfordítottam a multikat is (+shield cell és heat sink, ha kellett), limpetek meg addig folyamatosan hozták az érceket meg a kalózlelkületűek maradványait, meg amit loptak volna. Annyi, hogy jó közel kell állni az aszteroidákhoz (éppen nem megfejelni), mert akkor gyorsabban fordulnak az 5B limpetek.
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Bányásznom kell 500 ore-t hogy hozzáférhessek Selene-hez. Arra gondoltam hogy a harci Anacondámat átalakítanám bányázóvá. (úgyis lesz egy fulll engizett FC, csak nincs még kész.) Nem sokat tudok a bányászatról, de láttam egy vidit, hogy müködik nagyjából.
Nos, gondolom szükségem van némi védelemre a kalózok miatt? Ezért maradna a fighter hangar és fighter körözne körülöttem a Low Resben, ha valaki megtámad, visszavágna.
A coriolis saját mining profilját kicsit átalakítottam. LINK
Igaz nem túl sok raktér, de nem gond...
Kérdés: Látom, több Collector limpet-et állított be. Minél több, annál jobb,gyorsabb a bányászat?
A mining laser száma számít a teljesítmény/hatékonyság szempontjából, vagy elég 2?SZERK: A D osztályú Collector limpet-nek a "munkaideje" kevesebb (10 perc) mint az A-snak (12 perc)?!
Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Novver #36325 üzenetére
Nagyon gáz az új büntetésrendszer. Sokan szívnak miatta A hajó kilövetés sem működik a régi módszerrel (olcsó Sidewinder és kész), mivel már nem a pilótához, hanem a hajóhoz köt a büntetés. Ráadásul a modulokon is rajta van, ezért sima hajó adásvétellel sem lehet megoldani a problémát.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Novver #36323 üzenetére
Es ha kilepsz a superpowertol??? Nem lehet kivetetni?? Szerintem ulj be egy sidewinderbe, es menj egy olyan rendszerbe/allomasra akinel van a bountyd(nalam Felicity nel), es ird be a localba, hogy ongyilkos hajlamaid vannak, es legyen szives valaki lojjon mar szet. Egy probat szerintem meger... Vagyis en igy fogom/ probalom leszedetni, csak ha megvan a prismatic pajzs a chieftain re.
-
wollnerd
aktív tag
Remek videó!
Jó volt látni hogy milyen lehetett a felfedezési státusz, amikor legelőször kezdtem el játszani a ED-el '17 jul. 2.-3.-ától.
Érdekes volt a videó végén az a SOL-Sag.A*-Colonia derékszögű háromszög.
Beagle Point sajnos még mindig nem érdemelte ki "négyszöggé egyesülést".
Amúgy mintha egy GalNet hírben olvastam volna hogy egy outpost-ot terveznek építeni a Sag. A* körül, illetve egy felszíni bázist a BP-ban... Nem tudom mennyire igaz ez. (én kétlem hogy ilyenre valóban emlékeztem-e...)[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz Döglött Róka #36309 üzenetére
De veled van a baj, mert a személyes elvárásaidat próbálod globálisan kivetíteni. Nekem nem felesleges a visszaút az adott bázisra, élvezni tudom azt is, mint ahogy az ETS/ATS páros hosszú útjait is amikor az ember semmit nem csinál "csak" vezet.
Ez a játék ilyen és nyilván azoknak szól akik ezt élvezni tudják. Amennyiben ez téged jobban zavar mint amennyi élményt ad mellette akkor ne játssz vele, ennyi. Annak viszont semmi értelme, hogy adott időközönként flémet generálsz azzal, hogy azt várod az almától, hogy körte íze legyen.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz anatron #36307 üzenetére
Mármint kinek gond ez? Én nem úgy látom, hogy a többséget zavarná, hogy a felvett küldetést ott kell leadni ahol felvette. Ez a játékmenet szerves része (gondolom) az eleje óta, szóval nem igazán értem a nyűglődést ezen. Mintha azon menne a hőbörgés, hogy télen esik a hó.
www.smart-bus.hu
-
duvi
nagyúr
Egy nagyon látványos videó a felfedezések folyamatáról, 2015-05-től napjainkig
Elite: Dangerous Exploration Heatmap Time Lapse, 2018-03-03(#36315) grHawk
Köszi az új táblázatot! Betettem az összefoglalóba.[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
válasz Döglött Róka #36309 üzenetére
Hanem a teljes játékosbázissal, vagy azokkal akik nap, mint nap járják a fórumokat mégis említés szintjén sem foglalkoznak a "500k Ls-re van az állomás" problémával. Képzeld igen is a játék része. E nélkül a Hutton Orbital csak egy random nevű állomás lenne ugrótávolságban, nem keringenének körülötte tanító célzatú csipkelődések, nem rendeztek volna oda több, mint 3 nemzetközi player eventet és nem fészkelte volna be magát oda egy játékosfrakció sem, hogy még karakteresebbé tegyék a helyet.
Feleslegesen utazol? Neked felesleges, mert a játékmechanikai elemekre minél gyorsabban letudandó feladatokként tekintesz. De ez maximum rád és még egy nagyon kis rétegre vonatkozik. Olyanokra, akiket annyira azért mégsem zavar, hogy vitát kerekítsenek ki belőle, vagy esetleg személyeskedést kezdeményezzenek, elsőként:
Ha szerinted meghatarozo elemnek kell lennie, hogy feleslegesen utazol akkor nem velem van a baj...Én most már javaslom, hogy hagyd itt a játékot, mert a szavaidból kiderül, hogy nem neked való, nekünk meg az nem, hogy egy olyan embert győzködjünk, aki szerint álláspontja megdönthetetlen, és ha mégis valaki megdönti, akkor azzal valami baj van. Ha nem tetszik, kérd, hogy változtassák meg, megvan erre a megfelelő hely, ha ilyen alapos indokokat össze tudtál szedni, mint az, hogy téged untat, akkor biztos meg is tudod találni a topikot, ahol készséggel fogadják nagyszerű ötleteidet. Azzal, hogy itt beleállsz mindenkibe, személyeskedéssel dobálózol, miközben magad sütöd el az elsőt, a konstruktivitást minden szempontból mellőzően és nevetséges, de olykor rébuszokban, nem használsz sem magadnak, sem nekünk.
És ezt mind úgy mondom, hogy egy nagyon kritikus játékosa vagyok az Elitenek, mégsem tudok veled szimpatizálni egyetlen mondatodban sem, mert nem kritikusan közelíted meg, hanem támadólag. Részemről lezártnak tekintem a vitát.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteHawk24
tag
Üdv!
Az E: D Market Connector biztonságos? Kéri a játékhoz tartozó jelszavamat is és hát.... értitek!
[ Szerkesztve ]
-
summers
tag
Hali!
A bolygókon lévő bázisok data link-einek a szkennelése után miért csak 1-et rak a data tárolóba a kiírt adatokból, amikor korábban ezekért 3-at adott? Ez bug lehet?
-
duvi
nagyúr
válasz wollnerd #36308 üzenetére
Nincs benne a 3.0.2 patch noteban, hogy változott volna
-
-
wollnerd
aktív tag
És az első patch óta a notoriety már a Solo-ban is halandó csökkenni, vagy még mindig át kell lépni az openbe min. 2 órára, anékül hogy scan-t kapnánk?
(A wiki HSZ-jei alapján azt olvastam hogy csak openben működött akkor is a csökkentés.)[ Szerkesztve ]
-
anatron
aktív tag
válasz -Solt- #36303 üzenetére
Hát igen ,pont ez a gond.hogy erről szól 75%-ban a játék.
Sokat sikerült Brabenéknek lettenni az asztalra az elmúlt 3 évben ...A logikával meg csak annyi a gond,hogy angol.
Nem a banki transferes pénz átutalás a nevetséges ,hanem a rengeteg "tartalom" amit belepakoltak kiadás óta.
-
duvi
nagyúr
válasz Novver #36305 üzenetére
Low security rendszerekben keress egy Interstellar Factorst. Náluk kifizetheted a büntetést, ha nullára csökkent a notorietyd. Ha még nem olvastad, akkor érdemes átnézni az új büntetésrendszert.
-
Novver
senior tag
Barbipajzs beszerzés közben összekapartam egy kis bountyt ami ha jól olvastam superpower bounty.
Ettől hogyan lehet megszabadulni azon kívül hogy hagyom magam kilövetni egy máshoz pledge-elt játékossal?
Szerintem a továbbiakban maradok a legális merit szerzésnél, mert gyűlölöm ha bounty van rajtam..
Life is a game... The game is my life!
-
Secundus
tag
válasz Dyingsoul #36276 üzenetére
Egyáltalán nem érzem magam legyőzhetetlennek. Egyrészt mert senki nem lehet annyira jó, hogy ne lehetne nála jobb, másrészt saját szemmel láttam olyan pilótákat, akik Flight Assist Off manőverekkel a hét bármelyik napján szétszednek engem. Ez a rang inkább azt mutatja, hogy NPC-ktől már nincs félnivalóm.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
-Solt-
veterán
válasz Döglött Róka #36298 üzenetére
Elolvastad amit írtam, vagy megy a mantra csípőből?
A játéknak az egyik alapvető részét illeted súlyos kritikával, olyan dolgot amivel rendszeresen találkozni, gyakorlatilag meghatározza a játéknak egy lényegi részét. Én erre írtam, hogy én biztos nem játszanék olyan játékkal amiben az alapok zavarnak.
Ha nettó baromságnak véled azt, hogy a küldetésért járó jutalomért vissza kell menni a kiindulási pontra, akkor gyakorlatilag majdnem a játékot tartod nettó baromságnak, mert ugye cirka 75%-ban erről szól. Puszta logika, ugyebár.
Én nem struccpolitikát látok a részünkről, hanem duzzogást a te részedről azért mert nem olyan amilyennek te elképzeled, elvárod. A rosszak meg mi vagyunk, mert nem akarjuk megérteni, hogy valaki miért játszik egy olyan játékkal aminek az egyik meghatározó elemét nettó baromságnak véli.
Részemről nettó baromság a CS féle agyatlan lövölde amiben pattogó emberkék csíterezik egymást másodpercenként és mit ad Isten, nem játszom vele, sőt a topikjának a lakóit sem akarom arról meggyőzni, hogy mennyivel jobb lenne ha egy realisztikus lövöldét csinálnának belőle.
Szóval ha valami nevetséges akkor az a banki transzferes elképzelésed... végül is csak a hús nem tetszik a marhapörköltben!
www.smart-bus.hu
-
Döglött Róka
veterán
válasz Cooper911 #36299 üzenetére
""mivel egy frakció több rendszerben is előfordul ezért végképp nem értem minek kellene az origóra visszatérni hogy kapjak pénzt, reputációt, befolyást."
Ez modnjuk jogos. Sőt az Interstallar agency is megoldhatná némi jutalékért."Az elejétől kezdve erről beszélek Szakadok. Tényleg én nem tudok fogalmazni akkor.
"Már sokszor leírtuk, azért ilyenek egyes dolgok amilyenek mert az ED-nek az 1984-es Elite az alapja, annak úgymond a remakeje. És ezt is ugyanaz a faszi állmodta meg mint a régit. Rengeteg dolgot át lehetne dolgozni rajta, lehetne banki tranzakció meg 8 bejárat a coriolison, sőt a külsején is le lehetne szállni de akkor az már nem Elite Dangerous lenne, hanem JóskaPista űrballadája. "
Példa 1.: Mortal Kombat sorozat, 25 év alatt olyan mechanikai változásokon ment keresztül amit nem lehet leírni 3 mondatban. Semmit nem veszített az értékéből és még mindenki Mortal Kombat-nak tartja.
Nem dizájnbeli fejlődésről beszélek hanem játékmechanikairól, és igen, ez egy remake. És már régebben is leírtam a commodore nem érv a mechanikai átgondolatlanságokra és az üresjáratokra.
@Duvi: Nagyon szépen kérlek, ha nem neked írok, akkor ne vedd már magadra a hozzászólásomat. Ez járható út? Képzeld, eszembe se jutottál amikor a laptopos megjegyzésemet írtam
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- ARGB világítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest