- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- eBay
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
- Bitcoin topic
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
42861
senior tag
válasz wollnerd #36329 üzenetére
Minél több a collector limpet controller annál gyorsabb. Ott van minden controllernél, hogy hány darab limpetet kezel egyszerre. Amit belinkeltél fitt, azon 9 db lesz. Prospectorból elég az 1A-s. Hangárt kukázhatod, mint a kolléga is írta, nagy harcra nem kell számítanod. Mining laserből elég a 2 db medium. Nem gyorsabb a bányászat, ha telepakolod a hardpointokat velük. A maradék hp-ra mehet valódi fegyver, arra a kevés harcra, ami lesz. Mondjuk így: [link]
-
orientcx
őstag
Ezen az engi feladaton másfél-két éve átverekedtem magam, emiatt a részletekre már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy bányászni sosem RES-ben, de pláne nem HazRES-ben kell, hanem az adott gyűrűben, mindentől a lehető legtávolabb. Ez esetben ugyanis csak egyszer, még a megérkezéskor fog feltűnni egy hajó, ami általában security, és ha tiszta vagy, már megy is tovább. Néha kalóz, de ha ügykezelted az illetőt, onnantól kezdve már senki nem fog zaklatni ebben az igencsak uncsi tevékenységben. Amúgy Cooper911 szakinak van erről egy remek videója.
Más:
Beugrottam egy threat4-es USS-be, ahol sok más hajó mellett volt egy konda. Azt hagytam utoljára, hogy legyen időm betakarítani a maradványokat, mielőtt elpukkannának.
Ahogy elterveztem, a végén gyorsan 0-ra paskoltam a PP-jét, de ez a gyökér tudomást sem vett róla. Anélkül, hogy legalább egy reboot erejéig lepihent volna, addig okoskodott, amíg ki nem pofoztam belőle a hull-ja utolsó százalékát is, de a nyomi kis vadásza még akkor sem adta fel, mintha mi sem történt volna, az a kis szerencsétlen a fejébe vette, hogy azért is átharapja a Corvette torkát. Mókás volt, ahogy próbálkozott, de aztán ráuszítottam az én blökimet, hogy nyugodtan összegereblyézhessem egykori gazdahajójának földi maradványait.
Hát ez meg miféle új divat, 0%-os PP-vel, meg gazdahajó nélküli kísérővadásszal ugrálni???u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Mister_X
nagyúr
Két mining laser small hardpointra, nekem talán 5-ös Refinery és Collection Limpet fészkem volt 128-as raktérrel, fegyverzetnek két 3-as Beam turret, 2 medium pulse turret, a maradék gimbaled MC. A dolog úgy nézett ki HazRES határán, hogy békésen vertem a painite-ot az aszteroidákból, aki meg közel jött, az elporladt (vadász segítségével) úgy, hogy meg se mozdultam. Ha valami combosabb vad vetett rám szemet, akkor meg ráfordítottam a multikat is (+shield cell és heat sink, ha kellett), limpetek meg addig folyamatosan hozták az érceket meg a kalózlelkületűek maradványait, meg amit loptak volna. Annyi, hogy jó közel kell állni az aszteroidákhoz (éppen nem megfejelni), mert akkor gyorsabban fordulnak az 5B limpetek.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység