Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz napocska2 #53222 üzenetére
Köszi! Azt nézem még, hogy olyan lehetséges, hogy valamit nem vált át a bank? Ugyanis most AU $-ban kellene fizetnem, de a bankomnál jelenleg 0-n áll az eladása. Ha a könyvelési napon is 0-n áll, akkor mi van ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
utgyuru
aktív tag
válasz napocska2 #32359 üzenetére
Megírtam neki, hogy ezt választottam (CIP), de lehetséges-e, hogy PP-lel fizessek, vagy akkor mik az adatok az utaláshoz? Erre visszaírt annyit, hogy fizethetek PP-el. Látnom kellene most akkor valahol a PP címét, vagy kérdezzem meg külön ? Első vásárlásom, szal tudom én vagyok a kretén, de nem áll össze kép...
[ Szerkesztve ]
-
-
Melack
veterán
válasz napocska2 #20672 üzenetére
Ma Tescoban jártunk, és ott volt egy kirakva, kipróbálható. Nagyon megtetszett mindkettőnknek. De nem találtunk ott egyet sem árral ellátva. Itthon Vatera/Teszvesz pároson 6.700 - 15.000 között van, gondoltam eBayen talán olcsóbb. Ez nem. Alsó hangon 20.000 FT, és nem is nagykerekű. De hogy kick scooter-ként megtalálni, az nekem fájt
Az infókat meg köszi!
U.i.: ha a gyereked ilyen nagy rolleres, megkérdeznéd, hogy nagykerekű rollert hol érdemes nézni? Köszi előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Dzsana
senior tag
válasz napocska2 #19221 üzenetére
Köszönöm szépen, de olyan sok nem lesz, tényleg gyűjtő vagyok. A szívem szakad meg ezért a 60 éves szépségért, tényleg egyben van, mint a krumplis tészta, és olyan finom az egész járása, a felhúzása, csak hát nőit nem gyűjtök, az asszony meg nem hord órát. Azt hittem, meg tudom változtatni, de ha ez a szépség sem hatotta meg, akkor nincs mit tenni, majd az árából veszek magamnak valami nekem valót.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest