Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
Nem hiszem, hogy lenne olyan szolgáltatásuk, hogy házhoz mennek a cuccért, bár jópénzért lehetségesd.
GLS felvevő pontok:
http://www.gls-hungary.com/doc5_4.html
DHL felvevő pontok:
http://www.dhl.hu/hu/expressz/szallitas/kuldemenyfeladasi_pontok.html
-
SUPREME7
addikt
Én egy egészen hasonló órát néztem ki, egészen hasonló árban Baromi masszívnak tűnt mikor felpróbáltam, ha boltba veszem, meg nem mondom, hogy ez nem valami nagyobb márka órája. Bár nem is értek az órákhoz, szóval ez nem meglepő
-
SUPREME7
addikt
Srácok, bár nem kifejezetten ebay-es téma, de hátha valakinek van tapasztalata Voltam ma kint a jóságos józsefvárosi piacon, és rengeteg filléres, szerintem baromi jól kinéző karórát árulnak a ferdeszemű barátaink Azon kívül, hogy mutatja az időt, mennyire időtálló, minőségű cuccok ezek? Nem várok sokat ennyi pénzért, de mik a tapasztalatok?
-
SUPREME7
addikt
Bár végül nem rendeltem róla, de regisztráltam a Taobao-ra, de amikor le akartam adni a rendelést, akkor átirányított az Alsotao -ra. Ugyanúgy be tudtam lépni a felhasználóval a taobao-ról és ugyanazok a cuccok vannak rajta ha minden igaz, de igazából passzolom
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Bár nem kifejezetten Ebay, de érdekes. Csoda, hogy eddig nem rángatták meg őket.
-
SUPREME7
addikt
válasz andatti #31109 üzenetére
Ajándékként (Kínából 99% így küldi + kevesebbet írnak rá értéknek) 45Euro a vámhatár - Aztán, hogy ezt a vámosok elhiszik-e, hogy ajándék az már részletkérdés, de szerintem ilyen kicsi csomagnál nem foglalkoznak vele, úgyhogy szerintem minimális az esély rá, hogy megvámolják. De ettől függetlenül az a legjobb ha számítasz rá akkor nem érhet meglepetés.
-
SUPREME7
addikt
válasz peter889 #31086 üzenetére
Mikor lett feladva, és honnan? Kínából több hét is lehet, viszont 45napnál tovább ne várj különben már nem nyithatsz "case"-t (#0ban olvashatsz róla)
Én 40 nap környékén szoktam szólni, hogy nincs még cucc, bár szerencsére ritka, hogy nem akar megjönni. 40nap alatt felesleges ugrálni, úgyis (jogosan) azt mondja, hogy várj még pár napot. De még1szer mondom ne várd ki a 45 napot mert akkor bukta és az eladón múlik, hogy visszaadja-e a pénzed. Bár ilyenkor is lehet fenyegetni egy negatív feedback-el
-
SUPREME7
addikt
válasz Agostino #30995 üzenetére
Ahogy randras is írja, mondd neki, hogy először a refund, és azután majd módosítod a feedbacket. Bár azért én nem látom olyan borúsan a dolgot, szerintem akkor is visszaadnák a pénzt, mert szerintem nem érdekük ilyen kis tételen szórakozni de biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz albinolynx #30977 üzenetére
Biztos kapsz egy szép képet a telefonról ennyi pénzért
-
SUPREME7
addikt
Nem tudok segíteni de szerintem nem ér ennyit a DT 3, akkor inkább a DT 3 Elite. Ugyanott vannak árban és az Elite jóval gyorsabb.
-
SUPREME7
addikt
válasz WhiteWalker #30959 üzenetére
De durva Még várj vele vagy 10-15 évet és akkor már tényleg egy vagyont kapsz érte ha lesznek még olyan elvetemültek akik ilyet keresnek
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #30925 üzenetére
Na az egyik meg is jött, ajánlom ha szükségetek van rá
-
SUPREME7
addikt
válasz Koniman #30770 üzenetére
Passzolom. Ha törli a megrendelést, akkor kapnod kell egy levelet az ebaytől és meg kell erősítened neked is. Ilyenkor szerintem, logikusan, automatikus refundnak kéne lennie, mivel az eladó nem teljesítette a megrendelést.
De még így nem jártam, tehát nem tudom.
(#30769) matykooo: 40 nap után tudsz érdemben bármit reklamálni, kínából teljesen normális a 3-4hét. Ha ez megnyugtat, nekem 11.-e óta van ez a státusz egy cuccomon, de felesleges naponta nézegetni
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Koniman #30766 üzenetére
Persze, látja, hogy te fizetted az X összeget, viszont (tapasztaltabbak majd pontisítanak ha tévedek) úgy tudom 21 napig, vagy a visszajelzésedig nem fér hozzá az összeghez. Viszont azt nem tudom, hogy ebben a helyzetben vissza tudja küdeni a pénzed, vagy saját zsebből kéne most még visszafizetnie. Mindenesetre szólj neki, hogy neked kell a pénz, szóvel húzzon bele.
-
-
SUPREME7
addikt
válasz #27813376 #30759 üzenetére
Milyen gyakran rendelsz? Jövő hónapban tervezek először rendelni róla, pedig már régóta nézelődök de sok a 10GBP szállítás ha csak egymagam rendelek. Egy cipőt rendelnék, de kéne valaki akivel felezni tudnám a postaköltséget, és akkor máris jobban megérné. Sajnos a környezetemben nincs olyan aki merne így ruhát vásárolni
-
SUPREME7
addikt
válasz Koniman #30751 üzenetére
Paypal-on azonnal látszódnia kell amikor refundol. Ha kártyádról vette le a pénzt a paypal fizetésnél, akkor az oda is megy vissza 2-3 nap átfutási idővel. Viszont mondom, ha ő refundolt volna már, akkor tudnál róla.
És igen, minden költséget vissza kell kapnod.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz prannk #30728 üzenetére
Lehet, hogy én nem értem, de szerintem nem jár vissza semmi.
Első kettő:
első pulcsi 10GBP második pulcsi 5GBP
Második kettő
harmadik pulcsi 10GBP negyedik pulcsi 5GBP
2x10 + 2x5. Nincs itt hiba
Persze ilyenkor lehetne jófej az eladó, és egybe elküldhetné 10GBP-ért, dehát ez van leírva és kész.
(#30727) pepe091:
Remélem én is, mert már egész nap tiszta ideg voltam, hogy egybe ide ér-e Ennyi izgalom elég volt egy időre
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz pepe091 #30406 üzenetére
Megjött az új kijelző és végre egyben Bár ígéretéhez képest, baromira nem csomagolta be jobban, annyi volt a különbség, hogy egy plusz ezüst színű zacskóba csomagolta, és így nem láttam, hogy egybe van-e a kijelző, szóval ott helyben ki kellett teljesen csomagolnom. De működik hibátlanul
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
Szerintem ugyanannyi esélyed van, hogy elvesszen, bármelyiket választod. De ha paypallal fizetsz és mivel mindkettőnél kapsz trackinget, ha nem jön meg akkor tudod bizonyítani, és visszakapod a pénzed. Szerintem felesleges pluszköltség, de ha téged megnyugtatna akkor válaszd azt.
-
SUPREME7
addikt
válasz pepe091 #30404 üzenetére
Gondolkoztam rajta, de akkor is buknék rajta 3Ezret, mert az első kijelzőt nem küldtem vissza, hanem inkább kifizettem az újnak a postaköltségét (szervizelés közben halt meg az első kijelző szerelő kezei között, lehet, hogy zárlatot kapott tehát tulajdonképpen nem a kijelzővel volt a baj mert működött - de ez hosszú történet, meg nem tudom én se pontosan mi történt vele, és nem akarok ujjal mutogatni mert megbecsült PH-s kolléga de ez van, mivel nem tudom mi történt pontosan így benyeltem a dolgot, főleg miután sikerült postaköltség árba megegyeznem az eladóval), gondoltam így én is jobban járok, de sajnos arról ő nem tehet, hogy így kezelték a csomagot (persze tudom, nem csomagolta éppen atombiztosra dehát na .. ).
Korrekt a figura azért, simán letagadhatta volna, hogy visszakapta, szóval még most adok neki egy esélyt, és megígérte, hogy sokkal jobban be lesz csomagolva.
-
SUPREME7
addikt
válasz randras #30398 üzenetére
Nekem most ért vissza a feladóhoz a törött laptop kijelzőm, de ha letagadta volna, hogy visszaért akkor kb buktam 15ezret mert mindenki szarik rá. Visszafele a tracking a német GLS-nél véget ért, ott is csak annyi, hogy megérkezett vissza, semmi olyan, hogy továbbküldték UK-ba vagy valami. Írtam a GLS-nek 1 hete, hogy ugyan merre jár a csomag és mikor széndékozzák visszaküldeni de azóta is jön a válasz. Royal mail ugyan válaszolt, de kb nulla tartalommal, valami előre összeollózott szövegnek tűnt, lényegében ők nem tudják, de ha fel volt tüntetve a feladó akkor biztos egyszercsak, ha úgy állnak együtt a csillagok akkor talán visszaér és ha mégse akkor töltsön ki a feladó egy nyomtatványt satöbbi ....
Aztán hála az égnek korrekt volt az eladó, írta, hogy megérkezett és akkor küldje-e a másikat.
-
SUPREME7
addikt
válasz tamas1985 #30392 üzenetére
Buborékos? 3rétegű fólia, ha esetleg buborékos akkor az csak a felső réteg amit úgyis eldobsz. Ha felraktad és utána buborékos akkor az már a te sarad. Az 5pcs/lot pedig (remélem nem mondok hülyeséget) az arra vonatkozik, hogy 5darab vásárlásáig ennyi az ára. Ha többet rendelsz, olcsóbb valamivel.
-
SUPREME7
addikt
válasz Fancy-boy #30209 üzenetére
Ha megvan még a cucc linkje amire törölt aukció hibaüzit dob, akkor próbáld meg webarchive-ba. Hátha.
http://archive.org/web/web.php
A The wayback machine felirat alatt az input mezőbe másold be a linket és mehet.
-
SUPREME7
addikt
Nekem jól sikerült nemrég a laptop kijelző rendelésem. Tableté nyilván kisebb felület, de mindenesetre írd meg az eladónak, hogy atombiztosra csomagolja be, és lehetőleg dobjon rá egy törékeny matricát. Gyanítom, hogy nem nagyon veszik figyelembe, de hátha.
-
SUPREME7
addikt
Ja és nem kell "gyanús" helyen használni a kártyádat. Nézd meg ezt a videót. Egy normális ATM-re szerelnek rá egy kártyaolvasót, és észre se veszed, hogy az nem úgy néz ki gyárilag. Ahogy fejlődik minden, a bűnözők is komolyabb technikákkal rendelkeznek
-
SUPREME7
addikt
válasz axioma #30094 üzenetére
Nem értek hozzá, de kétlem, hogy valaki realtime figyeli a bankautomaták kameráját. Ezek a kamerák kb a vicc kategóriába tartoznak. Még ha bele is nézne az illető, amit nyilván nem tesz meg ha már ilyennel foglalkozik, akkor is kb felismerhetetlen, olyan minőséggel dolgoznak.
A lényeg a lényeg, nekem megér párszáz forintot, hogy tudjam mi történik a számlámon
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz axioma #30092 üzenetére
Én az ilyen dolgokban óvatos vagyok, nincsenek millióim a bankban, de szeretem tudni pontosan, hogy mikor mi történik a számlán (Lásd, nem is olyan régen történt ... ). Meg hát ha asszony elkéri a kártyát vásárolni, akkor fél percen belül kérdőre lehet vonni, hogy mi ez a költekezés
-
SUPREME7
addikt
SMS-t nem kapsz róla? Azért ha már netbankolsz akkor az SMS értesítő se ártana Ha levonta és kapsz sms értesítőt, akkor az egyből látszik a netbankba is. De pl olyan előfordulhat átutalásnál, hogy nem azonnal, hanem vagy másnap reggel, vagy ha hétvége van akkor hétfőn vonja csak le és történik meg ténylegesen a tranzakció, és addig elérhető a kártyádon az összeg, de ez a paypal-nál nem játszik, mivel szimpla vásárlásnak számít, mintha egy üzletben lehúznák a kártyád, tehát azonnal levonja.
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #30046 üzenetére
Na kicsit fenyegetőztem, hogy felveszem a kapcsolatot az ebay-el ha nem rendezi, mert én nem fizetek már egy forintot sem, és nem elégszem meg a 20%-al. Erre azt írta küld egy újat amint visszaért hozzá a GLS-től a cucc. A GLS-t is felhívtam, ők még levelezgetnek a Royal Mail-el, de visszaküldik legkésőbb hétfőn. Ezentúl ha ilyet rendelek inkább eleve szólok az eladónak, hogy valami atombiztos cuccba csomagolja és tegyen rá egy akkora törékeny matricát, hogy kilógjon a repülőből. És most akkor várakozás megint ....
-
SUPREME7
addikt
Nos, írt az eladó, de úgy látom nem lesz egyszerű.
Sorry for all the inconvenience.For this issue,how about we refund 20% to you as compensation?And you can keep the items,because it is troublesome for you to return.
Egyrészt a 20%-al kitörölhetem, másrészt meg át se vettem a cuccot. Még egy lehetőséget adok neki, de ha nem hajlik rá akkor írok az ebay-nek, max elhajtanak a fenébe.
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
válasz sirdond #30025 üzenetére
Persze, csatoltam fényképet a jegyzőkönyvről is, bár nem tudom mennyit ért belőle, és persze amiket nektek is mutattam. Szerintem egyértelmű, hogy nem átverésről van szó. Felhívtam a GLS-t, hogy most akkor ők ebben az esetben mit tesznek, visszaküldik-e az eladónak a cuccot, mert akkor azt írom neki, és azt mondták egyelőre a "kárügy" vizsgálja a dolgot, és majd értesítenek, de valószínűleg igen visszaküldik.
Úgyhogy azt se mondhatja, hogy megtartottam a kijelzőt. A buborékos lapból ki se csomagoltam, mert már egyértelmű volt, hogy kuka.
radi8tor1: Remélem neked lesz igazad, és ha szarakodik akkor tudok "fenyegetőzni" az ebay-el. 6hónap garancia volt rá és 2hét után halt be. Arról is küldtem neki egyértelmű képeket, tehát nem is volt kérdés, hogy garanciába megoldjuk, úgyhogy remélem most is korrekten kezeli majd a dolgot. Nem ma kezdte szóval reménykedem.
Positive Feedback: 98.9%
Feedback score: 517501 -
SUPREME7
addikt
Írtam az eladónak, remélem érthetőre sikerült. Viszont szerintetek mennyire vagyok jó helyzetben ebben az esetben? Ugyebár ennek az előzménye, hogy küldött már egy kijelzőt, ami rendben megjött, működött, majd nem sokra rá megadta magát. Viszont már kapott pozitívat. Írtam neki, hogy behalt a kijelző, hogy működik a garancia, és megegyeztünk, hogy küld egy másikat kb postaköltség árban és akkor nem kell visszaküldenem. Ugyebár ezt közvetlenül fizettem a paypal-omról az övére, tehát ennek nincs nyoma az ebay-en csak a paypal historyban. Mennyire hisztizhetek neki, hogy küldje vissza az egész pénzemet vagy küldjön egy újabb kijelzőt, ezúttal törékenyként feladva, és én erre már egy büdös forintot nem adok, mivel nem az én hibámból állunk így?!
Mondhatja azt, hogy tulajdonképpen kapjam be? Vagy tudok az ebay-hez fordulni, mivel garanciális a kijelző? És én kifizettem a garanciális cserét tulajdonképpen.
-
SUPREME7
addikt
válasz Hintalow #30015 üzenetére
Dobozban volt körbetekerve ilyen buborékos lappal, katt a képre és ott a többi kép. (A doboz nem volt szakadt, csak így sikerült kibontani, mivel körbe volt ragasztva)
Remélem, hogy az eladóval sikerül ezt rendezni. Akkor az előző kijelzőnek mázlija volt ezek szerint, mert az sértetlenül átjött. Viszont akkor is baromi bosszantó.
De azért a GLS se semmi. Újrairattam a futárral a jegyzőkönyvet, mert ráíratta a főnöke vele, hogy külsérelmi nyom nem volt látható rajta. Mondtam, hogy én ezt alá nem írom, ebben a formában mert egyértelműen deformált volt, ezért is bontottam ki ott. Aztán a főnökúr azt hitte nem hallom mit mond a srácnak a telefonba, mert azt mondta neki, hogy akkor azt a kib@szott mondatot ne írd bele és kész csak, hogy sérült volt a cucc. Aztán közbeszóltam, hogy hallom ám, nem vagyok idióta, vagy azt írja bele, hogy már külsőleg sérült volt, vagy baromi nagy balhét csapok. És végül a főnök is visszavett arcból és mondta, hogy írja bele. De ezek szerint akkor kitörölhetem vele a seggem, és az eladónak reklamálhatok.
Ha valaki esetleg segítene ezt angolul megfogalmazni azt megköszönném, csak, hogy ne írjak baromságot az eladónak. Annyira nem vagyok penge angolból.
[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
Kib@szott GLS-el tele a tököm. Ezt nézzétek. Megjött az új kijelzőm.
Majdhogynem félbe volt hajolva a doboz. Mondtam a csókának, hogy én bizony ezt itt kinyitom, addig senki sehova. Kijelző kuka. Most szétb@sz az ideg, úgyhogy a többit később leírom. Jegyzőkönyv készült, és felhívtam a főnököt is, aki simán idiótának akart nézni.
Valaki komolyabb angol nyelvtudással ha tudna segíteni ezt prezentálni az eladónak azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #29892 üzenetére
Jellemző. Most frissült, hogy tovább lett küldve ... Előbb kellett volna hisztiznem
11.03.2013 14:43 W Of England Mail Centre Arrived origin post office
11.03.2013 16:43 W Of England Mail Centre Transferred to international place of exchang
16.03.2013 00:00 Send item abroad (Export) Gls HungaryNem kapkodták el.
-
-
SUPREME7
addikt
Valaki mostanában vár Royal mail signed for csomagot? Nálatok miújság?
Nekem egy csomag 11-én megakadt ezzel a státusszal: "Transferred to international place of exchange"
Eddig mindig már másnap tovább is küldték, de most 5 napja meg se moccan. Kezdek pánikolni
-
SUPREME7
addikt
Mostanában Kínából is jók a tapasztalatok. Azért általában nincs postaköltség, és két hét alatt megjön. Sőt igazából még hamarabb, csak legtöbbször a vámeljárás ami hosszabbítja a dolgot. Ha Vámmentesség lenne onnan is akkor kb ugyanúgy átérne mint UK-ból, és ráadásul ingyen.
-
SUPREME7
addikt
válasz Balázs1986 #29692 üzenetére
Rendőrség szokott adni igazolást, hogy te ott megjelentél, ha munka helyett mentél oda és igazolnod kell a melóhelyen a távollétet. Aztán munkaadótól függ, hogy elszámolja-e neked.
-
SUPREME7
addikt
válasz Balázs1986 #29688 üzenetére
Nem csak neki, neked is kötelességed bemenni, ha bármi miatt hivatalosan beidéznek. De a te kérésedre nem köteles 1, várni 2, adott esetben tanúskodni.
Én a munkámból kifolyólag jártam jópárszor, sokféle ügyben tanúskodni, és hidd el nem akarod tudni mekkora szopás, ha el kell basznod a fél napod, és saját költségeden rendőrségre-bíróságra járni.
-
SUPREME7
addikt
válasz kirkri #29686 üzenetére
Nálunk is a postás mikor csomagot hoz nekem, amint aláírtam és kezembe vettem a batyut már el is suhan, pedig van vagy 50-55 az öreg Szóval ja, biztos bennük van, hogy inkább minél gyorsabban eltűnjenek. Azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy sokan rajtuk keresik a cuccot ha a csomag hiányos vagy nem az van benne.
-
SUPREME7
addikt
Én is gondolkoztam rajta, de végülis korrekt volt mert azonnal refundolt, de azért odaböfögte, hogy 2004 óta ad el az ebay-en és biztos a beszállító hibázott. Ha tudta volna hogy használt, akkor használtként hirdeti, ha hiszem ha nem ...
Hát leginkább nem, de mindegy. Adok neki egy semlegest, de azért leírom, hogy használt kábelt adott el újként. Mégse negatív, de marad nyoma.
-
SUPREME7
addikt
Köszönöm. Igazából teljesen mindegy, csak még nem volt ilyenem És most akkor az eladónak milyen értékelést adjak? Kapjon egy semlegest? Gondolom értékelnem mindenképpen kell.
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #29601 üzenetére
Na az eladóval megegyeztünk, refundolta a vételár felét. Viszont belépek paypalra és csak annyi látszik, hogy az előzményekben bennevan a 4 font visszautalás, de az egyenlegemen nem látszik. Ez még folyamatban van, vagy mikor férek hozzá?
Most nézem, hogy a Credit Card van megadva a táblázatban. Ezek szerint nem is a paypal-ra, hanem a bankszámlámra jön vissza a pénz? Arról fizettem egyébként, de azt hittem ezt a paypal-ra írják jóvá
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz kirkri #29608 üzenetére
Válaszoltak:
Első körben próbálkoztak a "telepitsd újra a videókártya drivert, meg a kábel csatlakozás ellenőrzése" stb dolgokkal, de ezt gyorsan néhány fotóval illusztráltam, hogy bizony nem ezzel lesz itt baj, és találjunk ki valamit. Most felajánlották, hogy £23-ért küldenek egy vadiújat és nem kell szarakodnom a visszaküldéssel. Írtam nekik, hogy ez jól hangzik, de sok lesz az a 23, és inkább maradjunk 15-nél és mindenki boldog. Most várom a választ. Bár így is bukok ~5Ezret, de nem kell szarakodni hetekig ha beleegyeznek.
-
SUPREME7
addikt
Köszönöm, megpróbálkozom, bár a kijelző inkább zavar, és a kábellel nem is akartam foglalkozni, de hátha így visszajön legalább egy része az árának ezért a kis kellemetlenségért. Legalább meglenne a fele a kijelző postázás költségének, ha szükség lesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz randras #29594 üzenetére
Köszönöm, 2Ezer vagy max 3Ezer még beleférne, mert annyit megér, hogy hátha kicseréli, bár ezerfélét kitalálhat, hogy miért nem.
Másik kérdésem: Rendeltem egy kábelt is, azt nem innen, hanem USA-ból. Megjött, de az eladó újként hirdette, és ez egyértelműen használt, sőt valami ragacsos anyag is van rajta. A kábel működik, viszont megreklamálhatom én ezt? (még nem értékeltem)
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Van valakinek tapasztalata, hogy teljesen új laptop kijelző megadta magát 2hét után de már adtam pozitívat. Írtam az eladónak, csatoltam képet, hogy csak csíkokat ad a kijelző. Angliából rendeltem, 6 hónap garancia van rá, és elég jó értékeléssel bír az eladó (504256/99%). Reménykedhetek, hogy nem hagy sz@rban és küld egy másikat, vagy vissza kell postáznom neki, saját költségen?
-
SUPREME7
addikt
50-50. ~$59 éppenhogy 45Euro alatt van jelenleg. Ha ajándékként küldi (Ajándék küldemény, ellenszolgáltatás
nélkül) akkor az 45Euroig vám és áfamentes. -
SUPREME7
addikt
válasz TheWich #29405 üzenetére
Aláírásos mivel csomagként jött. Ami amcsiból jött levélként, pici USB port laptopba, azt tegnap csak bedobta. Ez most zsanérpár a laptophoz.
bul07: Nem az volt sok, hogy ideért kínából, mert az engem is meglepett, hanem amit a vámolás után ültek rajta. Tavaly amiket rendeltem, mondjuk azok webshopos cuccok voltak, akkor még nem ebay-eztem, azok rendre 20-25 nap alatt jöttek. Karácsony előtt jött egy fülesem 11 nap alatt, én már azon megdöbbentem. Ez meg átjött 8 nap alatt még így is.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz akela91 #29398 üzenetére
Hát ez jó kérdés, ilyet találtam róla.
Az Európai Unión belül - a jövedéki termékek kivételével - nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit vásárolhatunk, illetve mit vihetünk magunkkal, abban az esetben, ha a vásárlás és a kivitel magáncélból történik.
Részletesebben:
http://www.euvonal.hu/index.php?op=mindennapok_utazas&id=22
Gondolom, ha kereskedelmi céllal veszed, és el akarod adni, itthon ugyanúgy adóznod kell utána, viszont magán célra nem hiszem, hogy lenne korlátozás. Legalábbis én ebből ezt szűrtem le.
(#29400) csomi3 Azért ne hagyd, hogy megvezessenek, időben nyiss case-t. Annak már rég ide kellett volna érnie, ha valóban fel lett adva. Se vám, se más akadálya nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest