Új hozzászólás Aktív témák

  • horvathd

    aktív tag

    válasz Fancy-boy #8922 üzenetére

    @Fancy-boy:
    Azt akarhatja mondani (pár határozószó híján), hogy ha a vásárlás előtt (közben, után (?)) azonnal változtatod meg a címedet, akkor minden rendben lesz. Néha már a vásárlás után, de még a fizetés előtt, 30 másodpercen belül kinyomtatják a megrendelést. Szerinte a te esetedben is ez történhetett. Nagyon sajnálja, de ez nem az ő hibájuk.

    @mammut1:
    110 dollár reális ár lehet. DHL-lel egy haszonló csomag szállítása 45000 Ft-ba kerülne, így egy sima postai csomag kerülhet 110 dollárba.

    Elvileg majd vámot és áfát kell majd fizetni, az ár és postaköltség összegére (!). Ekkora csomag valószínűleg nem kerüli el a vámosok figyelmét.

    A PayPal használatához bankkártyát kell, hozzáadni, nem bankszámlát (de nem baj ha ez is van), kódot majd csak ekkor kapsz. Utalni nem kell, közvetlenül tudják a kártyát terhelni. Ha nincs interneten használható bankkártyád, akkor nem kell kódra várni, a TOP UP menü alatt le van írva hogyan lehet utalni a PayPal egyenlegedre, amit, később használhatsz vásárlásra. További részletek a PayPal topicban.

    [ Szerkesztve ]

    "The Kid just rages for a while."

Új hozzászólás Aktív témák