Hirdetés
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DCT3
csendes tag
Köszönöm szépen a részletes válaszod.
Él még a regisztrációm, sikerült is belépnem, pont két évvel ezelőtt használtam utoljára átutalásra.
Végigviszem majd a regisztrációt, viszont időközben jobban utánanéztem a Revolutomnak és van ott is egyedi, saját bankszámlaszámom, méghozzá litván.
Amire még kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet engedélyezni akár Revoluton, akár Wise-on az eBay-nek, hogy "visszavegye" azt a két mikrodepozitot, aminek az összegét meg kell adni hitelesítésként. Talán csoportos beszedési megbízásnak hívják magyarul? Ennek ugye lehet limitet is beállítani, de mi van akkor, ha én ezt például 1€-nak állítom be és az eBay mondjuk 30€ refundot akar adni a vevőnek?
Ezekre a kérdésekre nem tőled várom a válaszod, csak hangosan gondolkodom.
A családban van több eBay account is, amiről történt már értékesítés, legutóbb mondjuk 2-3 éve, azokra nem kaptuk meg a felszólítást a managed payments-szel kapcsolatban, csak arra az egyre, amin éppen van aktív listázás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Diablo IV
- Külpolitika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest