Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pentium4

senior tag

válasz cocka #6440 üzenetére

elvagyunk rendesen! :DDD
    1.
    na de KH ra mondtam mert én ott vagyok!
    a blokkolás nem egyenlő a tiltással, mivel a tiltást már nem lehet levenni, ott csak az uj kártya jöhet szóba, de a blokkolásnál nem, felhivod a központot, és mondod hogy blokkolást kérsz a kártyára valami mokból kifolyólag, ez annyit tesz hogy a bankkártyás tranzakciók levannak tiltva vagyis nem tudsz vele fizetni, felvenni pénzt, online vásárolni, stb., de a netbankos rész uygan ugy müxik, tudsz utalni stb! ha végeztél és már tudod hogy nincs "veszélybe" a kártyád hivod a központot ujra és mondod nekik hogy vegyék le a blokkolást!
    levezsi, másnap 8 tól ujra használható a kártya!
    2.
    rosszul látod!
    leveszem a limitet, megyek netbankra, bankkártyamüveletek/uj főkártya igénylése, kb 1-2héten belül megkjapod az uj kártyásat ÚJ KÁRTYASZÁMMAL netbankra belépsz limitet visszamódositod és használod tovább, mint eddig! mivel uj a kártyaszám a régi inaktiválják és törlik a folyószámlától, igy full használhatatlan lesz!
    3.
    kicsit elirtam, de egy szóval se irosgáltam jutalékról, nemtom honnan szedted!
    annó amikor reggeltem PP ra a junior start kártyát nem fogadta el a rendszer, igy fizetni se tudtam amiket megvettem! ekkor gó KH és csináltattam egy dombornyomott visa t!
    bereggeltem és müködött midnen!

P4

Új hozzászólás Aktív témák