-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
elvagyunk rendesen!
1.
na de KH ra mondtam mert én ott vagyok!
a blokkolás nem egyenlő a tiltással, mivel a tiltást már nem lehet levenni, ott csak az uj kártya jöhet szóba, de a blokkolásnál nem, felhivod a központot, és mondod hogy blokkolást kérsz a kártyára valami mokból kifolyólag, ez annyit tesz hogy a bankkártyás tranzakciók levannak tiltva vagyis nem tudsz vele fizetni, felvenni pénzt, online vásárolni, stb., de a netbankos rész uygan ugy müxik, tudsz utalni stb! ha végeztél és már tudod hogy nincs "veszélybe" a kártyád hivod a központot ujra és mondod nekik hogy vegyék le a blokkolást!
levezsi, másnap 8 tól ujra használható a kártya!
2.
rosszul látod!
leveszem a limitet, megyek netbankra, bankkártyamüveletek/uj főkártya igénylése, kb 1-2héten belül megkjapod az uj kártyásat ÚJ KÁRTYASZÁMMAL netbankra belépsz limitet visszamódositod és használod tovább, mint eddig! mivel uj a kártyaszám a régi inaktiválják és törlik a folyószámlától, igy full használhatatlan lesz!
3.
kicsit elirtam, de egy szóval se irosgáltam jutalékról, nemtom honnan szedted!
annó amikor reggeltem PP ra a junior start kártyát nem fogadta el a rendszer, igy fizetni se tudtam amiket megvettem! ekkor gó KH és csináltattam egy dombornyomott visa t!
bereggeltem és müködött midnen!P4
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkpad T15 G1 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -70% i5-10310U 4Magos 16/256 FHD
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
- ThinkPad,14,1,"Érintős FullHd IPS,Core i5(3,1Ghz)világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest