Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
válasz hunnylander #5199 üzenetére
Hát ez az, postázni ezért kár lenne
olyan 3k volt, nem egy nagy tétel, de szerintem buherált
hallottam már ilyet, valójában 2 gigás, de valahogy 8-nak mutatja magátmit írjak, tipp?
visszaküldeni nem fogom, annyit nem ér meg[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
hunnylander
őstag
-
lúzer
veterán
válasz hunnylander #5197 üzenetére
annyira nem vágom az angolt, vissza kell küldeni a cuccot?
vagy mit írjak neki?
köszi(na igen - olcsó húsnak.., abban bízok hogy sok a +feed, csak nem eleve hibásat árul?)
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
-
1010
őstag
iszonyatos sebességel vizsgálja az ügyem a paypal
eddig senki nem küldött levelt csak a gép
-
lúzer
veterán
rendeltem egy pendrájvot, meg is jött, küldtem is + feedet.
viszont most nézem hogy visszamásolásnál vannak sérült fálok.
szóval lépni akarok, hogyan tovább?egy ilyenre csaptam le
köszi!MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
licitnél ezt írja:
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.
You are unable to bid on or buy this item because:
You are currently winning or have bought the maximum-allowed number of this seller's items in the last 10 days.nagyjából értem, de miért ez a korlátozás?
nem lehet mondani hogy nagyüzemben csinálnám, eladó 1 itemjén vagyok rajtaMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
doc
nagyúr
válasz hunnylander #5189 üzenetére
villámgyors fizetésem szokott lenni, kaptam is érte nagyon szép feedbacket
most megnéztem, az aukció befejezése után 5 nappal írta, hogy már nincs meg a cucc
azért ez elég gáz...
most még írtam neki egy utolsó üzenetet, kíváncsi vagyok erre válaszol-e -
doc
nagyúr
válasz hunnylander #5187 üzenetére
mármint miben lettem volna sáros? az aukció teljesen szabályos volt, fizetési határidő nem szerepelt a kiírásban, így az a pár nap késés semmi gondot nem szabad hogy jelentsen (amúgy ő sem keresett hogy eladja másnak)
-
hunnylander
őstag
Nem kötelező ám feedback-et adni, egy idő után elévül és el is tűnik a lehetőség. Én már többször jártam úgy, hogy később kaptam meg a cuccokat (pl. mert egy amerikai barátom tárolta átmenetileg és később küldte nekem más termékekkel egy csomagban) ezért nem tudtam érdemben nyilatkozni az áruról.
Negatívot semmiképp ne adj (mert neked is adnak rá válaszul), mert te is sáros voltál valamennyire és nem is vesztettél pénzt.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
akkor mi van, ha egy "best offer"-ben megegyezünk az eladóval, majd közli hogy már nincs meg a cucc? negatív oszt' jóvan? (fizetve természetesen még nem lett)
-
Geryson
addikt
Úgy érted, hogy nem jött meg pl. a cucc és írtál neki a PayPal resolution centeren keresztül amire batyik válaszolni? Ki ne várd a hosszú időt, 1 hetet max. és már nyomd is fel. Sőt, én volt, hogy 3 nap után eszkaláltam a balhét, mert gyanús volt a fószer és bizony jól tettem. Ha nem sántít a dolog, akkor 1 nap után is tud válaszolni, ha meg sántít, akkor nagyon el tudnak tűnni...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
1010
őstag
az eladó nem ír semit a paypal üzeneteimre
feltételezhető hogy a 20napon túlra jáccik?
-
veterán
válasz Darth_Revan #5174 üzenetére
Mert az eladó így állította be.
Így nem tudsz ráírni a másik licitálóra. Gondolom ez a lényege, de ha nem, akkor passzolom.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Darth_Revan
veterán
Az miért van, ha egy liciten belűl a licitálok neveinél csak Bidder 1, 2, 3, stb jelenik meg?
-
lúzer
veterán
tessék, szállítással 16 dollár (rohadt olcsó)
keress valakit aki ott lakik, közel hozzád és ebayos
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Az ilyen megkérlek téged, hogy vedd meg nekem sztorikban van egy kis bibi.
Szerintem, ha neked kell a cucc, akkor te böngészd az ebayt, te járj utána, hogy melyik lenne jó, olcsó, vámmentes stb.. Ha kérdésed van tedd fel a partnerednek, majd megkérdi ő.Legalább is én úgy vagyok vele, hogy a vevő már készen hozakodjon elő a vásárlási szándékával. Legyen egyértelmű, hogy melyik terméket akarja megvenni.
Extra jutalékért cserébe hajlandó lennék keresgélni is. De az nem buli, hogy neked kell a cucc és én keressek utána.
Szerintem ez így lenne korrekt.
Nem beszélve ugye arról, hogy azt sem ártana közölnöd leendő partnereddel, hogy licites termékek esetén mennyit szánsz a cuccra.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Geryson
addikt
Hát az E-Bay árat azonnal ki tudod deríteni azzal, hogy rákeresel. A csomagküldést meg lehet kérdezni, de tapasztalatom szerint 10-20 Euro egy ekkorka kütyünél. Regisztráció ingyenes és azonnali, de ha előre kifizeted én is megrendelhetem Neked.
-
ToBeY
nagyúr
Valakivel megtudnám dumálni hogy ebay-ről rendeljen nekem egy borotvát, (mo-n még nem lehet kapi egyelőre)én meg átutalnám a lóvét neki.Persze akkor ha nem horror árban van ebay-en,mert egyébb oldalakon olyan 10-12$.
-
Geryson
addikt
válasz hunnylander #5154 üzenetére
Nemhogy joguk van, hanem élnek is sajnos vele!
Karácsony előtt vettem E-Bayen egy órát és a magyar Fedex ügyintéző (merthogy ingyen elküldték volna) mondta, hogy az USA küldeményeknél szinte mindig bontanak és néznek utána magyar árat (ez számomra borzasztó lett volna). Ettől betojtam és írtam a VPOP-nak és válaszként azt kaptam, hogy vámolásnál nézik a számlaértéket és/vagy a szemle után megállapított értéket is. Magyarul semmit nem segített a csaj igazából. Nem mertem kockáztatni, így elküldettem a nagybátyámnak NY-ba és ő hazahozta a farmerjában 1 hónapja...
-
hunnylander
őstag
Azért a vámtiszteket sem szabad hülyének nézni, főleg mert joguk van felülbírálni a számlákat, ha nem tartják reálisnak. Na és akkor utánanéznek a cucc magyar árának és azzal mégrosszabbul járna a címzett. Továbbá az eBayes/PayPalos számlák és tranzakciók az azonosító számok alapján könnyen lenyomozhatóak.
www.HunnyF1.com
-
Geryson
addikt
Hahó!
Hát ez jópofa, ilyen topicot is találni...
Amúgy én is nagy E-Bayes vagyok, ha ésszel űzöd, teljesen korrekt!
-
veterán
Őszintén? Fogalmam nincs már. Azt tudom egyedül, hogy ebben az országban sose fogja tudni a bal kéz, mit csinálj a jobb, és mit kennek egymásra.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
1010
őstag
a számla
a ctrl+c ctrl+v
csodákra képes
-
veterán
Még amikor nem volt paypal regem, akkor 1200-1300 forintért vitték a könyvelt borítékban a pénzt messzire. Egy pici, buborékfóliás borítékot képzelj el, benne papírpénzel. Elég deficites volt a bolt, noha a 6-7 levélből mindegyik célba ért.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Akkor majd a vámbiztos bácsi a hasára üt, és ha este jó volt az asszonnyal, akkor olcsón megúszod, ha nem engedte hátulról (sem), akkor sokba fog kerülni a cucc
Viccet félretéve, kibontják a csomagot, megnézik mi van benne, ha nagy-nehéz-csillog, akkor megfogják a vámon, keresnek hozzá hasonlót, és az alapján lövik be az árat nagyjából.Amúgy USPS-nél a postahivatalban rányomják a bélyeget, hogy "X" $, és azt vámolják be a postaköltséghez. Én sem értem, hogy mi alapján, szerintem simán jogsértő, de legalábbis aggályos, noha ez a bevett módszer Magyarisztánban.
Futárszolgálatoknál pedig rajta van a számlán, és ők alapból küldik VPOP-nek, legalábbis nekem ez az eddigi tapasztalatom, FedEx-el ugyanúgy, mint UPS-el, vagy EMS-el.
-
veterán
A VPOP ügyfélszolgálatánál telefonon határozottan azt mondták, hogy a szállítási költség NEM vámköteles, viszont személyesen az Orczy téren a vámtiszt enek az ellenkezőjét állította. Idézem: "A postaköltség értéknövelő tényező és ezért vámköteles. Sőt a biztosítás, csomagolás, stb. Magyarul a számla (ha van) végösszege a mérvadó."
Tipikus Hungarikum
-
veterán
Ha az állam lehúzza rólam az utolsó bőrt is, akkor had húzzak már le én is róla valamit
Több részletben úgy lehet fizetni, hogy megkérdezed az eladót, elfogadja-e.
Ez esetben monduk nem fog automatikusan átállni a my accountban a jelzés, hogy "fizetve", de ha valaki több száz, vagy több ezer +al rendelkezik, az nem fog átverni.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Én mindig paypal-t nyomtatom ki, és küldöm vissza. Azt viszont tényleg sose kérdezik meg, hogy hány részletben is fizettem ki a cuccot. Így lesz az 1300$-os cuccra 14000 forint az áfa+vám
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Darth_Revan #5127 üzenetére
Ez magyarra lefordítva annyit jelent hogy gift megjelöléssel és alacsony érték feltüntetésével küldi a csomagot.
Nekem egyébként Hong Kongból még soha semmilyen csomagot nem vámoltak meg. (1-60ezerFT érték között)
Ettől függetlenül a fentiek nem garantálnak 100%-ra semmit.
-
Darth_Revan
veterán
Hong Kong-i Power Seller 99.4% pozitív visszajelzéssel írja ezt az auckióihoz:
"Our prices are far better than local sellers and don't be fooled by the Duty and Vat they scare you with. We ship by method that bypass Duty and VAT 99% of the time. Even when the rare chance Duty applies, we will cooperate and take measures so that the fee is at very minimal. "Ez mennyire hihető ?
-
Dyno
veterán
Sziasztok ha szeretnék innen rendelni az hogy történe Bocsi a hülye kérdésért de még sohasem rendeltem Köszi előre is
-
Bash
addikt
válasz Darth_Revan #5120 üzenetére
Ha pl. szexuális segédeszközöket vagy pénisznövelő tablettákat árul, akkor teljesen érthető és elfogadott, sőt kifejezetten előnyös.
http://bashtravel.com/
-
MODERÁTOR
válasz Darth_Revan #5118 üzenetére
megbízható és nagyon gyors
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #5116 üzenetére
jah és ez a PS csak privát aukciókat csinál, tehát a licitelők neveit nem lehet megnézni és a visszajelzésekből pedig azt nem, hogy mire is ment a licit...
-
MODERÁTOR
válasz Darth_Revan #5116 üzenetére
így igaz
teljesen mindegy, többezer feedbackes PS is átverhetEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az valóban igaz, hogy az EU-n belűl (azon belűl is Angliából) érkező csomagokra nem kell fizetni se vámot, se adót?260db 100% visszajelzéssel rendelkező Power Seller mennyire megbízható? (Visszajelzéseknél nem lehet megtekinteni az aukciót amiről visszajeleztek, mert "Private")
[ Szerkesztve ]
-
Deek
csendes tag
Lúzer: Nem ebayes. És télleg klassz bringa,fránya amcsik sokkal olcsóbban szerzik be. Itthon sajna 2-szer ennyibe kerülne használtan.
koxx:Ha még "csak" a vám és a szállítás lenne még simán megérné. Az áfa kikerülhetetlen?
Az ajádnék dolog ilyen értéknél és nagy csomagnál kivitelezhetetlen? -
Deek
csendes tag
Üdv!
USA-ból vennék magánszemélytől 1 használt kerékpárt 450e ft-ért.
következőket szeretném tudni: jól tudom,hogy az usps olyan 80-100é hozná el?
Ha pl "ajándék"-ként jönne ilyen értékű tárgyra mindeképp kell Áfát fizetni? Vagy "csak" a vámot kéne kiperkálnom?[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
EZ NAGYON JÓ
sokat tanultam belőleMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
reewer
aktív tag
Hali
Tudja valaki, hogy taláok-e leírást, arról, hogy az Ebay-es nev után következő szimbólumok mit jelentenek.
Pl: nekem sárga csillag, de régen nem az volt.... van akinek kék csillag...
Csak ennyiSi vis pacem, para bellum.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest