Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz darnellsmith #4798 üzenetére
de ha megírod a cvc2 kódot, onnantól ő is bármikor vásárolhat a kártyádra a nevedben...
szóval ilyet csak akkor, ha teljesen biztos vagy abban, hogy nem fog visszaélni az adataiddal, különben erős átverés áldozata leszel! -
MODERÁTOR
válasz darnellsmith #4795 üzenetére
Jó drága a pk, persze vhogy be kell hozni az árát. Gondolom nincs paypalod azért vagy bajban(?)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
darnellsmith
senior tag
-
cocka
veterán
válasz darnellsmith #4786 üzenetére
Tulajdonképpen nem értem azokat az eladókat, akik csak dombornyomott hitelkártyát fogadnak el. Nem mindegy az neki, hogy normál folyószámlád van bankkártyával vagy hitelszámlád van hitelkártyával? A bank pénze értékesebb, mint a sajátod vagy mi?
Erre tudja vki a magyarázatot?
Az meg megint csak egy rejtély számomra, hogy a kereskedő hogy állapítja meg, hogy te a bank pénzét adtad neki vagy a sajátod. Vagy pusztán egy hitelkártya számából már lehet arra következtetni, hogy az hitelkártya?
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
erről lenne szó
vki segítsen plsOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Bash
addikt
Érthető okokból az eladók nem verik nagy dobra, hogy a biztosítás tulajdonképpen őket védi, sőt sokan nincsenek is tisztában vele. A vevők meg sokszor nem tudják, hogy tulajdonképpen biztosítás nélkül is védve vannak, ha PayPal-al fizettek.
Ha az eladó megköveteli a biztosítás fizetését, az csak annyit jelent, hogy nem vállalja a kockázatot és áthárítja a vevőre a költségeit ugyanúgy, ahogy a szállítást is kifizetteti a vevővel. Természetesen aki ingyen szállít, az minden bizonnyal belekalkulálja a termék árába mindezen költségeket.fullextra!
Szerintem te is és mi is jobban járnánk, ha befáradnál a bankodba vagy felhívnál egy ügyintézőt, és náluk érdeklődnél, nehezen hiszem, hogy bárki a fórumon többet tudna mondani a tranzakcióról.[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
Scotch
csendes tag
Hát erről kezdtem írni amire a 4688-as hozzászólásban írtad :
"Elvileg arra szolgálna, hogy esetleges sérülés, eltűnés esetén a feltűntetett értékhatárig fedezze az áru értékét. Gyakorlatilag vevőként felesleges pénzkidobásnak tartom, mivel az eladó kizárólagos felelőssége az árut a leírásban meghatározott állapotban a vevő rendelkezésére bocsátani."
4703:
"Ilyen nincs, hogy az eladó nem vállal felelősséget, elég csak elolvasni az eBay User Agreement-et és a PayPal Buyer Protection-t. Akárki akármit ír a leírásba ezekkel ellentétesen nem cselekedhet."És ez szép és jó is lenne így, de épp azért feszegetem ezt ennyire, mert feleslegesen még kevés pénzt sem szeretnék kidobni, de ha nem felesleges akkor természetesen tudomásul veszem.
Remélem nem megyek az agyadra a szőrszál hasogatásommal, csak ez nekem nem egészen világos.
Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.
-
-
Bash
addikt
válasz darnellsmith #4786 üzenetére
nem tudom a sima átutalás miért nem jó nekik - nagyon merészet fogok gondolni. Egyrészt az átutalásnak banki költségei vannak, másrészt nem akarják kiadni bankszámla-adataikat. Sokaknak van internetes vásárlásra alkalmas kártyájuk, ha nem is dombornyomott, biztosan tud valaki segíteni.
-
darnellsmith
senior tag
sziasztok.
akkor mit lehet csinálni ha megszeretnék venni vmit, de csak vmi amerikai vagy dombornyomásos hitelkártyát fogadnak el? pedig nagyon kéne a cucc, nem tudom a sima átutalás miért nem jó nekik
pls helpOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
L.T.
aktív tag
Úgy látom vannak visszatérő témák. Tavaly nyáron, de azóta is többször kiveséztük, hogy EU-n belül rendelt árukra NINCS VÁM. Csak harmadik országból.
Buktató ott van a dologban, hogy senki sem tudja megmondani honnan rendelted.
Azért a feladó országból lehet erre következtetni. -
veterán
A legutóbbi törvénynézéskor direkt kitértek az interneten vásárolt árukra. Ott kerek perec benne van, hogyha valamit külföldről veszel, de EU-n belülről, akkor nincs vám. Viszont, ha netről rendeled, akkor van vám. Mindegy, hogy EU, vagy nem. Buktató ott van a dologban, hogy senki sem tudja megmondani honnan rendelted. De a törvényi (rendelet) szabályozás megvan rá.
Gondoltam szólok. Lehet, hogy ez már változott, de 2-3 éve még/már benne volt/van.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
Scotch
csendes tag
Újabb gyöngyszem:
Postal insurance is required for covering any postal loss and damage. A claim could only be proceeded after the proof of documents (for confirming the postal loss or damage) received from the post office.Mindez egy olyan eladónál, aki úgy hírdeti magát:
Shipping and Handling: FREE[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Az a legviccesebb mikor fent ez van: Post to: worldwide
Alatta ships to UK/USA only.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bélcsavar #4763 üzenetére
Leírta a feltételekben, hogy kombinálja a postaköltséget több termék esetén? Ha nem, rákérdeztél, és igent mondott? Ha így volt, akkor tényleg nem az eladók gyöngyéről van szó, viszont ha benne volt a feltételekben, hogy milyen módon küldi a dolgot, akkor nem érheti szó a ház elejét.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
stop
aktív tag
válasz fullextra #4766 üzenetére
Ha minden rendben akkor másnap reggel jóváírják az ellenszámlán.
Aznapnak a bankod által meghatározott időpont számít amíg elfogadja az utalást (pl: budapestbank aznap 17.00-ig - internetes utalásnál)szerk: munkanap - munkanap (ez fontos)
[ Szerkesztve ]
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
fullextra
tag
sziasztok!
Kérlek segítsetek:Mennyi időt vesz ígénybe ,hogy a pénzem megérkezzen németországba, banki SWIFT deviza átutalással?
köszönöm -
Bash
addikt
válasz bélcsavar #4763 üzenetére
Bármit veszel EU-n kívülről elviekben értéktől függetlenül áfát és a vámköteles árucsoportokra az áfával megemelt összegre vámot kellene fizetned, mivel kereskedelmi forgalomnak minősül, innentől kezdve teljesen mindegy, hogy te magánszemélytől vagy cégtől vásároltál.
Annak, hogy nem akar két árut egy csomagban küldeni semmi köze a becsületességhez, neki ez az üzleti modell jobban kifizetődő. Senki nem kötelezi arra, hogy másképp csinálja, és te mint vevő köteles vagy elfogadni a feltételeit.http://bashtravel.com/
-
bélcsavar
csendes tag
Ebben igazad van, csak az eladó elfelejtette feltüntetni az aukcióján, hogy ő cég, ha ezt tudom, nem vásárolok tőle! Ez amúgy is csak az egyik ok volt, a másik a termékek külön küldése dupla postáért... Akkor szerintem nem csak én nem voltam becsületes..
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
válasz bélcsavar #4761 üzenetére
csak számlával meg cégesen akarja küldeni - idézni nem fogok, mert józan ésszel könnyedén belátható, hogy ennek elmulasztása törvénybe ütköző. Azt már csak feltételezni tudom, hogy arra is megkérted, hogy ajándékként küldje a csomagot, ezzel szintén törvényt sértve...
-
bélcsavar
csendes tag
Rendben!!
Még utoljára annyit áruljál el, hogy Milyen törvényről beszélsz?? Nemzetköziről? magyarról vagy mégis?? Esetleg idézni is tudnál belőle?? Ezen már délután is fogtam a hasam a röhögéstől!! Szerintem te nem vetted észre hogy már 20 éve rendszerváltás volt..
És vicces hogy te képviseled kvázi fedezed a többi bunkót, dehát ha te ezek közé sorolod magad, hát egészségetekre!! Igen a határok nyitottak, de inkább leszek itt Magyar mint bárhol máshol a világon egy sokadrangú menekült , bevándorló !!Befejeztem..
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
válasz bélcsavar #4757 üzenetére
Nem voltunk kultúrálatlanok, arra szerettük volna felhívni a figyelmedet, hogy a cselekedeteid után illik vállalni a felelősséget, törvényszegést elvárni az eladótól a saját önző érdekedben nem szép dolog.
Egyébként nem hinném, hogy rab lennél a hazádban, a határok nyitottak, a döntés a kezedben van. Ezzel a témát lezártnak tekintem, további off hozzászólásokat törölni fogom.http://bashtravel.com/
-
bélcsavar
csendes tag
A demokrácia, a naív emberek utópiája !!
-
Scotch
csendes tag
Jaj srácok
eBay-ból hogy lett katona dolog ?Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.
-
bélcsavar
csendes tag
A kultúrálatlanságot nem én indítottam útjára ha visszanézed, és nem is tűröm el szóval még én kérek elnézést ok?
Én egy értelmes kérdést tettem fel még tegnap, erre jött 9 beszólás, és 1 ember aki használható válaszokat adott..
Lehet hogy te 3.5 évig szolgáltad a hazát, de nekem évtizedek óta KELL ittélnem, szerintem te sem akarnál a helyemben lenni vagy cserélni velem, különben ITT élnél !! Nem ? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bélcsavar #4754 üzenetére
Elég sok minden leírja kis hazánk morális helyzetét, Röné, többek között a Te hozzáállásod. A véleményemet pedig elmondtam, ha tetszik, ha nem; ilyen szar dolog a demokrácia-szerűség. További jó puffogást.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bash
addikt
válasz bélcsavar #4749 üzenetére
Sem ÁFÁ-val, sem VÁM-mal nem tartozom a magyar államnak, mivel évek óta nem élek ott. Az anyagi károm egyáltalán nem hatalmas, csak bosszantó, hogy néhány gerinctelen alak miatt a becsületesek járják meg.
Legyél szíves kultúráltabban írni a jövőben, ez a hangnem nem megengedett!
És ha már katonaságról van szó, 3,5 évig szolgáltam a hazát, a helyedben csendben maradnék...http://bashtravel.com/
-
bélcsavar
csendes tag
Szerintem nem interneten kellene személyeskedned ilyen csicska beböfögésekkel..
De látszik hogy ilyen fórumokat egyes "haveri" körök hogy kisajátítanak, mert Képzelnek valamit magukról, közben meg a szemükig se látnak!!
Ez híven leírja kis hazánk morális helyzetét, na meg a "voltál már katona?" effektus.
Amúgy bocs, nem haragszol meg ha megkérdezem?
Na ne harika már, de
KI A BÁNAT KÉRDEZTE A VÉLEMÉNYED?
-
bélcsavar
csendes tag
Nem 1 eladó!!! Mondom Tizen - kettő TIZENKETTŐ!!! És Nem az összeset szidom, Hanem Tizen - kettőt azaz TIZENKETTŐT!!!!!
Megismételjem lassabban is?
(Reeeeeeptééééééééééér Reptéér!! )
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bélcsavar #4744 üzenetére
Szerintem ezt gondold át még egyszer, és utána még egyszer. Csak csatlakozni tudok Bash-hoz, remélvén, hogy nem futunk össze semmilyen online üzletből kifolyólag.
Az pedig, hogy magadat értékes "tag"-nak nyilvánítod... Ajtón beférsz még az arcodtól, Tibi?
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
most már az összes eladót szidod!?
attól még,hogy neked problmád volt egy eladóval amit te okoztál
elég bunkó dolog lehurrogni az eladókat amiért késik a csomaglehet nekik írni,ha eltünt egy csomag
bár ezek után kíváncsi vagyok miként fogja az ebay kezelni az eltünt csomagjaidat
-
bélcsavar
csendes tag
Mellesleg most a savazást félretéve, Nekem 12 rendelésem van "úton" közel 25 napja, pedig mindenért azonnal vagy rákövetkező nap fizettem, és egyeztettem is..
Szóval az eladói tábor sem különb...
[ Szerkesztve ]
-
bélcsavar
csendes tag
Nagy számokkal bárki dobálózhat, inkább arról számolnál be a többiekkel egyetemben, hogy a BEVÉTELEID után mennyi ÁFÁT meg VÁMOT fizettél be, ha már ekkora hatalmas anyagi kár ért.. Becsületlovagja..
-
Bash
addikt
válasz bélcsavar #4744 üzenetére
Pont a magadfajtád miatt veszítettem az elmúlt ~2 hétben közel $500-t, plusz $1350 bevételkiesést is okoztak a nem fizetők.
Ha én lettem volna az eladó a két strike mellé két olyan hatalmas negatív visszajelzést is adtam volna, hogy csak úgy füstölt volna... remélem soha nem futunk össze üzleti ügyben.http://bashtravel.com/
-
bélcsavar
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lezárult a hatalmas nagy Dispute Trágyalás tegnap óta simán kiegyeztünk az eladóval, hogy én nem fizetek ő meg újralistáz, én megírtam az ebaynek hogy miért nem fizetek, aztán rányomtam a we Made an Agrement vagy mire aztán dispute closed !!Ui. Cocka úgy látom te vagy itt az egyetlen értékes tag rajtam kívül , a többiek meg BASH ák meg
Köszi a pozitív válaszokat Cocka !!
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
nemrég volt egy érdekes eset:
általában több ebayt nézek angol,amcsi,hong kong,
és egy termék mind 3 nál fönn volt
az pedig,hogy szállit magyarországra csak az angol változatnál volt elérhető,
eddig ok, gondolom itt meg is veszem hiszen fizetem a szálitást is
de mikor fizetnék már nem annyi a szállitási díj hanem több,mikor calculate ra nyomok még annál is több lesz
inkább irtam a sellernek mi van,és elkülte a korrekt számlátszal először mindig az eladót kell kérdezni,nem vásárolni mint én
-
dc
tag
helló,
nekem az a problémám hogy a megnyert áru képe mellett hiába áll hogy :Versand nach: Europa,lentebb a leírásban írja hogy nem küldi ki magyarországra. ilyenkor mi a teendő ?
-
-
cocka
veterán
válasz Gonoszpók #4727 üzenetére
Igen írni kell az eladónak üzenetet. A fizetésen nincs mit megbeszélni, max. megkérded, hogy elfogad-e paypalt. Amúgy marad az átutalás. A szállítási költséget meg megkérded.
Na ez valami olyasmi, hogy visszavétel. Visszavételi infók. A fogyasztók a vételi szerződéstől 1 hónapon belül, az ok feltüntetése nélkül írásban (pl. levélben, faxon vagy telefonon) vagy a termék visszaküldésével elállhatnak. A határidő leghamarabb az áru kézhezvételekor kezdődik, alapos, szöveges felvilágosítással. A visszakozás vagy a termék idejében való elküldése a visszavételi határidőn belül kell történjen. A visszavétellel kapcs. infókat illetően forduljon hozzánk Firma Foto Mundus, Am Neuen Markt 60, 49716 Meppen
Fax.: +49 5931 18503
E-Mail: service@foto-mundus.de ezen és ezen a címen stb..Következmények
na ezt inkább nem írom le. Már fáradt vagyok.
-
bélcsavar
csendes tag
Hát passz, majd kiderül, legrosszabb esetben új banszámla, új regisztráció, aztán minden megy tovább..
Igazából azért nem kell az áruja, mert 1. nem akarja a két motyót egybecsomagolni 2. csak számlával meg cégesen akarja küldeni, na úgy meg aztán tutti mehetek még vámolni is, szal inkább kösz hagyjuk..
Köszi a válaszokat!! Üdv mindenkinek!!
-
cocka
veterán
válasz bélcsavar #4728 üzenetére
Kapsz egy strike-ot.
Mondjuk az eseteket olvasva a helyzet nem valami bíztató:
If they're happy to excuse you, they can remove the strike via their own account.
If they're willing, they can remove the strike.
Szóval ott a ha, tehát az eladó jóindulatán múlik, hogy eltávolítja-e a strike-ot vagy sem.
"You send us proof that your seller excused you from your obligation to pay for the item."
Na most azt nem tudom mi van akkor, ha mégse nézi el. Megszívod?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bélcsavar #4728 üzenetére
Hát, ha ilyen hozzáállással bizniszelsz, remélem hamar eltávolítanak az eBay-ről.
-
Gonoszpók
csendes tag
Húúú a spanyol az 600 euró, a német meg 340 euró oO
Melyik részt nem értem németül? Alapvetően semelyiket sem Azt megnéztem szótár alapján, hogy fizetés az postai utánvét (ez nyilván Magyarországra nem játszik), és banki átutalás. Csak itt olvastam a fórumot, és németeket többen szidták. És a Paypal valamekkora védelmet adna nekem, a banki átutalás meg... hát, ez azért olyan 100e HUF, annyit nem szívesen dobnék ki az ablakon.
Az egész Rücknahme szekcióról fogalmam nincs. Azt jól értem, hogy fel kellene vennem vele a kapcsolatot levélben, és ott megbeszélni a szállítást, meg a fizetést?
-
Gonoszpók
csendes tag
Sziasztok, ezzel a Voigtlander objektívvel szemezek egy ideje.
440 dollár az ára magyarországi szállítással együtt, EMS-sel: matsuiyastore.
Erre ha jól értem még rájön az áfa +20%. Mennyi lenne rá még a vám, ezt hol tudom megnézni? Az EMS pontosan mit jelent? Jól értem, repülön elhozzák Magyarországra, aztán nekem majd az Orczy térre kell bemennem, befizetni a sarcokat és el is hozhatom a cuccot?Elég törékeny a dolog, aggódom, hogy mi történhet vele
(Edit: elbahtam a linket)
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz bélcsavar #4721 üzenetére
Az jó, mert neki kell kezdeményezni az üzlettől való elállást. Vedd rá, hogy a dispute-nál jelölje be, hogy mindketten elálltok az üzlettől, utána meg mutual withdrawal a feedbacknél. Ha nagyon sír a szája felajánlhatod a dispute-on belül, hogy visszafizeted az insertion fee-t. De ha jól emlékszem mindkét fee-t visszaigényelheti, úgyhogy csak ha nagyon be akarod magad lopni a szívébe akkor van erre a felajánlásra feltétlenül szükség.
-
bélcsavar
csendes tag
Hello!
Vettünk 2 dolgot 1 eladótól, de már nem kell a termék , így kifizetni sem szeretnénk, az eladó disputol meg iylenek, de már írtam neki hogy relistálja nyugodtan!
Mi lehet ebből az egészből? A negatív értékelésen kívül? -
1010
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #4716 üzenetére
köszi
találtam egy csomó furcsa édességetde ehető kukacot(igazi) még mindig nem lehet kapni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Bash
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4713 üzenetére
Ha PayPal-al fizettél nem lesz gond, csak a határidőkre figyelj oda, ne mulaszd el eszkalálni a dispute-t claim-mé.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nos, 20 sikeres üzlet után lehet, hogy belefutottam az első kevéssé sikeres bizniszembe: rendeltem egy Moleskine naptárat egy 3300 értlkeléssel rendelkező (99.6% körüli feedback-es) embertől, a rendelést/fizetést követően 2 nappal már a "No longer a registered user" díszelgett a neve mellett, ráadásul a tárgy is már csak a MyEbay-ben szerepel a megnyert aukcióknál, rákattintva a "This listing (300196899705) has been removed or is no longer available." üzenetet kapom.
Mit kell/lehet tenni az "Item not received" ügymenet elindításán kívül?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
válasz JamesHolden #4651 üzenetére
kérdezd meg, hogy van-e neki a keresett típushoz. hátha...
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
kaller1
veterán
Köszönöm szépen,sínen vagyok....
.::> <::.
-
1010
őstag
az ebay en ételt lehet venni?
ahogy néztem nem igen vagy csak nem találtam
-
Bash
addikt
válasz kaller1 #4705 üzenetére
Kapcsold hozzá a PayPal account-odat az eBay account-odhoz.
-
kaller1
veterán
Sziasztok! Kezdő felhasználó vagyok,egy kis segítséget kérnék.Vásárolnék de nem tudok,mivel a Buy it now! gomb megnyomása után ezt az üzenetet kapom:
"This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.You are unable to bid on or buy this item because:
You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account?"
Paypal accom természetesen van. Szóval mit-hova-merre írjak esetleg,hogy vásárolni tudjak?
.::> <::.
-
Scotch
csendes tag
Attól tartok, ha megvizsgálja az eBay/PayPal az aukciót,
akkor esetleg az kerekedne ki a dologból, hogy ha a vevő tisztában volt azzal a mondattal, miszerint nem vállal felelőséget az eladó a küldemény eltünéséért vagy káráért, amennyiben nem fizet külön biztosítást a Vevő , akkor vessen magára.
Szerinted ez nem fordulhat elő?
Eddig egy rossz tapasztalatom volt, de ott elpuskáztam a claim-et[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
Gondolj csak bele, szerinted eBay/PayPal kit vonna felelősségre, az eladót vagy a postát (akihez, ugye egy-egy tranzakció kapcsán nem sok köze van)?
A biztosítás az eladót védi, akármi van a leírásba írva. Ha nem fizet biztosításért az eladó, akkor vagy szállít egy másik ugyanolyan árut vagy saját zsebéből kell megtéríti a vételárat és a postaköltséget a vevőnek.http://bashtravel.com/
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest