Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mennyire jó a hozzáállás, ha azt kérem, hogy töröljék a vásárlásom, és refundot kérek, még mielőtt a terméket feladták volna? Sikerült tévesen egy telefontokot rendelnem, ötször rákérdeztem, mire a végén kiderül, hogy bocs, nem L7, hanem L9-re lesz. Egy perccel azután hogy fizettem...Írtam az eladónak (a termék Briteknél van), még nem jött válasz, ezért lenne a kérdésem, hogy mennyire rugalmasak ilyen ügyben?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
nagyúr
sima posta:
rendelés október 22 > érkezés tegnap és ma
rendelés szeptember 8 (feladás szeptember 16) > érkezés ma (64 nap)
Korea rendelés november 2 > érkezés ma
hon-kong (sinceritytrading) rendelés október 13 > érkezés november 6 (24 nap)
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zeon.hu
nagyúr
válasz attiati #48731 üzenetére
olcsót és megbízhatót nem nagyon fogsz találni.
mailboxde.com és a leírás hozzá.
kb 15 Euro a szolgáltatás, német címet adnak.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
attiati
veterán
válasz radi8tor #48730 üzenetére
találtam egy shipito.com nevű oldalt
ha jól értem, akkor 1 USD + szállítási díjért dolgoznak és egy halom szállítási opcióból lehet választani
mondjuk nekem ez is sok
-
attiati
veterán
Van egy termék, amit senki nem akar USA-ból Mo-ra küldeni.
Tudnátok ajánlani megbízható és olcsó szolgáltatást, akinek a címére megrendelem és ő hazaküldené?
Hogy hívják ezt a szolgáltatást googleban?Kifizetek mindent, csak ne nyúlja le a csomagot. 1kg-os csomagra 10 usd szállítási díj reális? (trackelve)
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek várható némely eladónál Black Friday alkalmából leárazás? Ha igen, hol?
-
attiati
veterán
egy Amazon + áfa szakértő be tudna nézni az amazon topikba légy szíves? Eléggé alacsony a forgalom arra felé
-
zeon.hu
nagyúr
válasz prannk #48722 üzenetére
fentebb írtam, hogy nekem ki nem fizetettnek jelöli a reggel vásárolt árut.
döglődik ma az ebay.
ha rendben ment a fizetés, akkor elvileg kaptál róla emailben értesítést paypaltól is, ebaytől is, nekem ezek megjöttek rögtön a vásárlás után.
amit nem tudok biztosan, hogy a vevő az ebay felületére támaszkodik, vagy az értesítésre. mert előbbi esetben várhatom sokáig, mire postára adja, ha nála is kifizetetlenként szerepel#?*@&!
-
prannk
őstag
Üdv!
Kosárban volt 7 termék. külön külön eladótól. Rámentema fizetésre és a paypalról le húzta a lóvét,de ebayen nem mutatja,hogy vettem volna valamit. ????
-
profisher.
tag
válasz batagy #48719 üzenetére
Szia!
Az én 1 hetes eBay tudástáram szerint nem tudsz semmit sem tenni már, maximum a csodára várhatsz, hogy még megjön. Mivel a reklamációs idő az estimated shipping time után 30 napig tartott, ezért az eBay már nem fog segíteni neked a pénzed visszaszerzésében, esetleg az eladót kérheted meg, hogy utalja vissza a pénzed, de erre nem sok esélyt látok.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Szeptember 10-én rendeltem telefonhoz egy tokot, és védőfóliát. Azóta se jött meg. Mivel olvastam, hogy az utolsó becsült dátumig (ami emlékeim szerint október 17 volt) + 30 napig lehet jelezni (november 16 lett volna), ezért addig nem írtam az eladónak. Gondoltam annyit késik, bajom nem lesz. De ma se jött meg, ma akartam írni, de nézem az Ebay-jen, hát már lement közben archívba a termék. Eltűnt a Leave Feedback gomb is. Ilyenkor mi van?
De ticketet nem biztos hogy akarok nyitni, mert 300 Ft-os cuccokkal nem akarok variáltatni, csak kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
nem vicces ma az ebay:
a reggel kifizetett cuccot még mindig kifizetetlennek írja.
igaz, délután mobilon már helyesen szerepelt, de azóta az app már el se indul.most épp elindult mobilon.
kiírja, hogy "Paid but not shipped" a terméknél, ugyanakkor az emlékeztetőben figyelmeztet, hogy "send payment"[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
TaaT
nagyúr
válasz Kicsirics77 #48713 üzenetére
Nem hiszem.
Nem a külföldi ár feléről beszél.
És igen, valahol mindenkinek el kell kezdenie.
Give them hell Ukraine!
-
totyak
aktív tag
válasz Kicsirics77 #48713 üzenetére
Még nem, azért kérdezem Szóval nem ajánlott.
Mondjuk valahol mindenkinek el kell kezdenie.
[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
Szerintetek megéri olyan bátornak lenni, hogy egy nullás értékelésű eladónak utalok 10k felett? Licites a cucc, de kb. féláron meg lehetne úszni az itthoni árakhoz képest szerintem.
-
-
Siriusb
veterán
9 napja vásároltam egy terméket és kaptam hozzá TN-t. Pár napon belül szoktak mutatni valamit általában, de ez még mindig kuka. Rossz jel?
Volt a napokban egy 300 Ft-os vásárlásom, kaptam fényképet is a megcímzett borítékról, valamint egy WeDo TN-t, az persze egyből élt... -
Azharel
aktív tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de én nem találtam a választ sehol Szeretnék vásárolni egy telefon tokot és az eladó pedig egy ilyet kér "Please leave notes in PayPal(Not email/Message) when making the payment about COLOR". Utána kerestem, de nekem nincs ilyen amikor fizetnék már a paypalnél, hol kell hagyni ezt az üzenetet hogy milyen színt szeretnék ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok