Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
musli26
tag
Rendelt már valaki online(ebay) aranykarkötőt,nyakláncot stb.?
Mennyire megbízható online?
Olcsóbbak mint boltban megvenni?
Magamnak szeretnék karkötőt venni.
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #47594 üzenetére
hajón nem üt ki tűz?
találkozott már valaki valakivel akinek legalább az ismerősénél felgyulladt az akkumulátor?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
spidersoft
senior tag
válasz Intruder2k5 #47592 üzenetére
Tudtommal a vám nem foglalkozik vele (nyilván ha <€22), eleve Kínában nem engedik fel a gépre, ha kiszúrják. Olyankor vissza a feladónak, hogy a csúnya fel akarja robbantani a komplett repülőt és a feladó vagy sűrű elnézések közepette visszaadja a dellát (volt már ilyenem), vagy hallgat mint hal a szatyorban, hátha megmarad az aksija és a pénze is
-
válasz spidersoft #47593 üzenetére
Videókat is linkelj neki. Főleg 18650-ről.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
válasz spidersoft #47593 üzenetére
Hát akkor jó lesz nekem az is, ha hajóval hozzák!
-
spidersoft
senior tag
válasz Intruder2k5 #47589 üzenetére
...kérdés, ha egy ilyen történik, akkor arról minden pártíz grammos csomag feladója kap-e értesítést? Vélhetőleg nem, ha nincs nyomkövetés. Viszont ilyenkor kénytelen az eladó állni a kárt, illetve a vevő bosszankodni a két hónapig nem érkező, majd az utánrendelést követő újabb egy hónapig nem érkező csomagja miatt. Nyilván valahol mindketten hibásak, az eladó azért, mert minden ganajat megpróbál eladni, csak hogy övé legyen a legolcsóbb, illetve a vevő is, mivel a legolcsóbbat keresi, és nem a biztonságos, bevizsgált verziót, holott tudat alatt legtöbben azért érzik, hogy valami sántít, és azok sincsenek kevesen, akik tudják, hogy nem véletlenül olcsóbb *annyival* az az akkumulátor.
-
MODERÁTOR
válasz spidersoft #47590 üzenetére
Mindegy az, konyhamérlegbe kell, olyan amilyen! 235Ft-ért 5db megérte még akkor is gázolajos!
Ma ledizzókat kaptam, cirka 1000ft-ért rendeltem, akkor körbenéztem itt a környékben a boltokban, 2200-2300 lett volna, bár azóta leakciózták a LIDL-ben is, éppúgy 1000Ft-ért meg tudtam volna venni ott is a héten, de már mindegy, itt van!
szerk.:
Most mi van srácok? Elkobozták a vámon mert lítiumos? Avassatok már be engem is![ Szerkesztve ]
-
válasz Intruder2k5 #47589 üzenetére
Hát az akku szállítás nem egy szerencsés dolog, sok a gond vele, de ez köztudott. Én most Li-ion cellákat várok, remélem nem küldik vissza a feladónak.
spidersoft! Olyan, ezt tudom.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Intruder2k5 #47587 üzenetére
Lítiumos?!?!?! Jááááááj!!!!
-
MODERÁTOR
-
válasz Intruder2k5 #47587 üzenetére
Elem akku egyre megy. Félnek tőle.
-
MODERÁTOR
-
válasz Intruder2k5 #47585 üzenetére
Nekem is határidőre jönnek. Az utolsó napra.
-
MODERÁTOR
Ma megkaptam két darab, szeptember 4.-ei rendelésem, de az augusztus 27.-eik még nem értek ide! Utóbbi esetén az egyik határidő holnap jár le, a másik 1 héttel később... Jól be vannak lassulva tényleg a szállítások! Nyáron két hét alatt megkaptam a cuccot Kínából!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Még aug. 8-án rendeltem és fizettem ki pár cuccot egy eladótól, de ilyen összevont rendelést intéztem el vele, tehát, csak a paypal összeg bekérőt küldte, nem klikkeztem össze az oldalon.
Most beszéltem vele, mert még mindig nem jöttek meg a dolgok, de azt mondja, hogy nem találja a csomagot, küldjem el megint, hogy mit szeretnék és postázza.
Kérdésem, hogy PayPalon keresztül meddig lehet visszakérni a pénzt? Persze a termékek jó volna, ha megérkeznének , és annyira nem is sürgős, de ha másodjára is elfelejti, akkor még csak negatív feedbacket sem tudok adni.
Rendeltem már tőle azelőtt is, eddig nem volt gond, de ilyenkor jobban járnék, ha visszakérném a pénz és újra rendelném, akár egyesével a termékeket, nem?
Let's begin, de gozaimasu!
-
Potzee
addikt
válasz fulopmartin #47581 üzenetére
Nem gond.
Az eladónak mindegy, hogy kitől jön a pénz csak ki legyen fizetve a termék.
Vásároltunk már úgy, hogy az én eBay accountom-mal rendeltünk és a párom PayPal-járól lett kifizetve.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
fulopmartin
csendes tag
-
bl4ze
veterán
válasz -=Vacsek=- #47579 üzenetére
ezt nem itt hanem a repülő társaságtól kell megkérdezni, megnézni a feltételeket.
.:. bl4ze .:.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -=Vacsek=- #47577 üzenetére
Repülőn mennyi lenne vagy mi a kérdés?
Vagy feladni USA-ból? De miért eBay topcban?Van erre jobb hely: [link]
⭐ Stella
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. mennek ki ismerősömék amcsiba 2 hétre, szerintetek mennyibe kerülne nekik hazahozni egy snowboard deszkát (csak a lap) ? a lap maga 3kg 153cm hosszú kb 30cm széles. becsomagolva is max 4 kilót nyomna.
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Van egy pár dolláros cuccom, ami több mint egy hónapja nem jött meg, indítottam case-t, az eladó visszafizeti a pénzt, szóval ez a része okés lesz remélhetőleg. A kérdésem lenne, hogy ilyenkor milyen értékelést illik adni az eladónak? Pozitívot vagy neutrálist?Just a simple Lineman...
-
spidersoft
senior tag
...egyébként kábé biztos, hogy mindig hülyeség van a "customs declaration" papíron/levonón/borítékon, de csak ha ilyen nagy érték van rajta, akkor feltűnő és akkor okoz problémát. Pl. a legutóbb érkezett csomag (ellenállások -- szalagonként az érték kézzel feliratozva, hogy ne kelljen a csíkokat olvasgatni, ez úttal is respect... télleg, melyik hülye találta ki, hogy sötétkék alapon legyen csíkos egy ellenállás? >.<) value: USD6.0, holott $7.49-be volt. Egy régebbi szivargyújtós step up converteren 2 USD van, valójában AUD1-be került.
-
hzx0
aktív tag
válasz radi8tor #47570 üzenetére
Nálam ugyan ez a szitu volt csak Dhl. 99$ beltéri. 66$ termék + 33$ Dhl. Kinai 240$ irt rá. Be kérték a szokásost. Persze nem stimmelt. Kaptam választ mailba hogy enye benye hogy hogy csak 99$ van a pp számlán mikor a csomagon meg 240$? Irok vissza linkelem a terméket + bank kivonat rendesen a 99$ rol. Kapom a választ nem veszik figyelembe mert Kinai 240$ irt rá. Felhivtam ügyintézöt. Potom fél ora alatt kapcsoltak is az iletékeshez. Adigra mindegy volt hogy van vagy nincs sapkája. Ugy beolvastam neki köpni nyelni nemtudott. Mikor kevés van a csomagon elfogadják a nagyobb pp igazolást. Engem hamisitonak tartanak. Mire fel nem fogadnak el rendes banki igazolást? Végül megegyeztünk hogy a Kinai küld neki mailba egy képernyö mentést a rendelésröl azt elfogadták. Mert az tök hiteles nem?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pepe091 #47567 üzenetére
Nono. Azért a GLS sem teljesen hibás, mivel 250 dolcsi volt a termék vámárú nyilatkozatára írva. Ők is jogszerűen jártak el és vámkezelésre bocsájtották a terméket. Milyen jogon kellett volna megkérdőjelezniük egy hivatalos iraton szereplő értéket?
A másik, ha már benyújtották a terméket vámkezelés elé, akkor nincs vissza út, állam bácsi sem adja vissza a pénzt. Ezért kell kifizetni a vámolási díjat.Szerintem aki ezért felelős az a feladó. Más kérdés, ha leírta a termék lapjára megjegyzésbe, hogy vámkezelés minden költsége a vevő terhére megy, akkor nincs mit tenni ő is védve van.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
Nevetséges. Ne hagyd magad, írj panaszlevelet a GLS-nek, NAV-nak ha nem segít, akkor írd meg a fogyasztóvédelemnek, homárnak stb aztán lehet békéltető testület elé menni, akik majd neked adnak igazat, plusz a GLS-t még meg is büntethetik néhány százezerre a hiba miatt.
Amúgy érdekes, ha ők rontanak el valamit, akkor "már nem lehet mit tenni", viszont ha én felejteném el nekik befizetni az adómat, akkor bezzeg jönne a több száz ezer Ft-os büntetés, hogy nem fizettem, és érdekes én nem mondhatnám hogy, sajnálom már nem lehet kijavítani.. -
Szóval telóról elkezdtem megvenni valamit, de nem kell nem lett kifizetve. Utána gépról megvettem rendesen, nem is tudtam, hogy van egy félbe maradt vásárlásom. Írtam az eladónak mert csak úgy nem lehetett visszavonni. Írt is vissza.
my dear friend,
Thanks for your message. it's ok to cancel the other transaction. we've sent you a cancel request. pls go cancel it.
any questions about it,pls feel free to ask.
have a nice day!
Innen hogy? VAn egy fül, hogy Your action is required on cancel transaction case. Take action de nem megy nem működik: The information you requested is currently unavailable. Please try again at a later time.Mi van most?
Még annyit, hogy jó régen írt a tag, most volt időm foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
vityax82
tag
válasz KamuMazsola #47461 üzenetére
Én nem hagytam annyiban és a 3. emilemre azt a választ kaptam hogy visszautalják a lóvét és láss csodát vissza is kaptam!
-
maestro87
őstag
válasz Kicsirics77 #47560 üzenetére
Az már meg van nyitva. Mondjuk várhatok még, csak nehogy az legyen, hogy hivatalosan is felajánlotta a refund-ot is nekem mondjuk 3 napom van elfogadni különben nem kapom meg. Bár ez lehet egy nagy baromság, de biztos ami biztos megkérdezem, hogy van-e valami ilyesmi? Ha nincs akkor megírom neki, hogy várhat még a refund-dal.
Javítom magam:
Szeptember 26-ra kellett volna itt lennie és nem Augusztus 26-ra![ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz fardem #47530 üzenetére
Na válaszolt az eladó. Azt kéri várjak még több mint 10 napot és ha nem jön meg akkor visszaadja a pénzt.
Augusztus 26-ra kellett volna itt lennie maximum és kéri, hogy várjak Október 9-ig. Szerintetek?
A 30 napba így is benne lennék még...
De ma megrendelem attól még egyszer a cuccot. -
spidersoft
senior tag
Kínai posta se ingyenes, max. az ebayen van ingyen szállítás beállítva. Van, aki ingyen szállítást állít be keresésnél (terméket listázzák $5.00-ért+ingyen posta), mások legolcsóbb terméket (listázzák pl. $0.99+$4.01 szállításért is) -- ugyanaz.
Hongkongi posta árlistája pl. ilyen. Feladsz egy 75g-os csomagot, azért $5.0 (első 30g)+$1.2*5 (80g-ig a fennmaradó +50g), azaz $11-et fizetsz, ami kb. 348Ft. Persze ez akkor igaz, ha napjában csak pár csomagod van, ettől tud lényegesen olcsóbb is lenni, pl. ha kétheti 5000 csomagtól többet adsz fel ugyanoda (pl. Ferihegy...). Mivel fontos az olcsóbb posta, így az egy reptérre induló csomagokat összevárják egy konténerbe, ezért is húzódik néha a feladás.
-
korn
aktív tag
válasz spidersoft #47553 üzenetére
Közben beszéltem a gls ügyfélszolgálattal, elszámolták, és "csak" 5000 körül kell fizetnem, mert hozzáadtak véletlenül valami VPID igénylést is az előző számlához. De mondom neki, hogy abszolút nem kellene semmit fizetnem, mert értékhatár alatt van a cucc. Minden számlát, átutalási bizonylatot elküldtem nekik. Erre mondja a kis csaj, hogy sajnálja, de már beküldték a vámhivatalhoz az adatokat, és el lett vámolva a tétel, nem lehet mit csinálni. Besz@rás, ügyintézés Magyarországon 2014-ben.
Most akkor mégis mi lenne a megoldás? Ha nem veszem át az árut, és fizetem ki a rongyos 5k-t az ügyintézésért+vám-ért, akkor majd küldözgetik a felszólításokat. -
spidersoft
senior tag
Ez még hongkongi dollárban is csak 140 Ki tudja, hogy milyen pénznemben adta meg -- mondjuk még mindig jobban jártál, mintha zimbabweiben írta volna rá Szerintem ha küldesz nekik másolatot az ebay/paypal átutalásról, akkor annak úgy jónak kell lennie... gondolom a nagy eltérés miatt bekérik majd az eladótól is, aztán kiderül, hogy ki vót a hunyó.
-
korn
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy terméket ebay-en 17.99 dollárért. Az ökör kínai 250dollárt írt a csomagra.
GLS-től jött egy adag megbízási nyomtatvány, és kérték, hogy töltsem ki a vámkezelés miatt. Én visszaírtam, hogy vám/áfa érték alatti a cucc elküldtem a paypal számlát + banki tranzakciót. Mégis kérték, hogy a nyomtatványokat is töltsem ki, és küldjem el. Oké, gondoltam biztos szükséges ez, hogy a vámmentességet elintézzék.
Nos, a mai nap megjött a csomag és 10500Ft utánvételt kellett volna fizetnem. Nem vettem át, teljesen nonszensz, hogy egy vám áfa érték alatti cuccért még 2-szer annyit fizessek.
Most ilyenkor szerintetek mit lehet tenni? A GLS jogosan követeli a vámügyintézési díjat? -
spidersoft
senior tag
válasz Gépötty #47539 üzenetére
Nekem most 305db fül van nyitva Ha eléri a 6-700-at, akkor szoktam megunni és kitakarítani, ilyenkor le szokott menni 150-200-ra. Viszont ez nem szokott gondot okozni, egyedül csak akkor, ha rákattolok/megnyitok egy ebay fület. 8GB RAM van, amiből a FF 450-600MB körül kér, aztán az felballag 3-3.5GB-ig.
szerk. A chrome viszont nekem minden weboldallal csinálta: ha sok fül volt sokáig megnyitva (7-8-10 óra), akkor percekig (néha 8-10 percig is) akasztotta a gépet, ha be akartam zárni a böngészőt. Ezért váltottam rókára. Ez korrekt, mindaddig, amíg rá nem tévedek egy ebay lapra...
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Paypal váltási árfolyama mennyi ma?
Vagy mindegy, mert a saját bank úgyis jobban váltja?#?*@&!
-
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #47538 üzenetére
Nekem is belassul, ha nem is ennyire (Intel alaplap, E6300 proci, 4GB RAM, és Chrome-ot használok). Feleennyi memóriával sokkal rosszabb volt, és javított rajta, hogy SSD-ről szalad a rendszer (bár ez értelemszerűen friss rendszerhúzással is járt).
Szerk.:
Azt elfelejtettem, hogy nekem általában nyitva van 15-20 lapfül, amiből a legtöbb memóriát zabáló néhány, akár 300 000k-t is képes fölenni egyenként, úgyhogy a négy giga is el tud fogyogatni szépen. Ilyenkor már nekem is beszaggatja a fullHD videókat teljes képernyőn (alaplapi kártya természetesen).[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #44012 üzenetére
Üdv! Up Erre valaki?
>> (#44012) spidersoftAzóta új proci (E8-6500 APU) és alaplap (hozzá nyilván újrapattintott windóz), meg a róka is frissítette magát párszor. Másnál nincs efféle jelenség? Ez a proci passmarkon 3x akkora, mint az előző, úgyhogy a lassulás valamivel kisebb/lassabban fokozódik, de ugyanúgy megvan: 2-3 óra elteltével a 480p youtube is akad.
Annyit tennék még hozzá, hogy ha bezárom az ebay lapot akkor is meggajdul...
Ha fut a FF ilyen belassult állapotban és indítok valami nem-böngészős játékot (mostanság épp a The Bridge), akkor az olyan normálisan megy, mintha nem is lenne más futó program, illetve vagy ha indítok egy chromeot, akkor abban is szépen lehet nézni a videókat, csak akkor lassul meg újra az egész, ha visszaváltok a FF taskra.
-
®Sapphire
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete cserélték le Erste MasterCard bankkártyámat Maestro kártyára.
Ezzel csak Kínába tudok utalni Paypalon keresztül,Anglia és Német vásárlásnál nem működik.Ezt az üzenetet kapom paypal fizetésnél: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-kártya száma.
To pay instantly, link a debit or credit card to your PayPal account or choose another way to payKérdésem,hogy mi a menete a kártyacserének,mennyi idő,postán vagy személyesen kell intézni,milyen kártyára cseréljem?
Köszönöm!
-
maestro87
őstag
válasz fardem #47530 üzenetére
Nem volt tracking number, 700 Ft csak az egész. Majd holnap kiderül mi lesz, Vasárnap lehet ott sem dolgoznak.
Egyébként megírtam neki azt is, hogy kifizetem ha mégis megjön... Ha holnap sem jön meg akkor megrendelem még egyszer egy másik eladótól. Csak az a baj, hogy ha meg mégis előkerül a csomag, akkor a nyakamon marad a másik. -
somnia
őstag
válasz fulopmartin #47532 üzenetére
Pl: az eBayes nickjét.
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #47531 üzenetére
Szia!
Nem 100%-ban, de ilyen cucc esetén azért ha tized részébe kerül mint itthon, akkor gyanakodj egy kicsit!
-
fulopmartin
csendes tag
Gyors kérdés:
Rendeltem egy telefont ,amit meg is fogtak a VÁMon ,kiküldték a papírt és kellene a feladó neve ,csakhogy az pár kandzsi ,ilyen esetben mit írjak oda?
Előre is köszönöm"Unlimited continues means no game over. Game is only over when you make it over."
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok!
A kínából származó termékek 100%-ban hamisítványok? Mennyire jó minőségűek?
Razer DeathAdder Pro-t szeretnék rendelni, viszont kételkedem a minőségében. Valaki rendelt már hasonló terméket?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
fardem
aktív tag
válasz maestro87 #47527 üzenetére
azt jelenti igen, csak éppen nem korlátozódik valójában. nem hiszem hogy nem adta fel, csak éppen elveszett a világban. ennyi. nem ért ide határidőre, te visszakérheted az árát. persze ha mondjuk 2 hónap múlva megjön akkor még kifizetheted neki, ha rendes vagy
csak azt nem értem miért nem adja vissza a pénzt. te nem kérsz újraküldést, hanem a pénzt vissza. gondolom nyomkövetési szám sem volt.
-
-
maestro87
őstag
válasz fardem #47523 üzenetére
Kínában van az eladó ha erre gondolsz. Nem is nagyon akartam kérni újraküldést. Egyébként az eladó megbízhatósága 99% feletti és az adott termékből is rendeltek már vagy 300-an.
De az utolsó mondata azt jelenti nem, hogy korlátozódik a fiókja? Mert ha ezt jelenti akkor tényleg átakar verni, mert látja, hogy még nem sokat vásároltam ebay-en.
-
kerekfej
addikt
Történt veletek olyan, hogy 2 pozitív értékelésetek eltűnt? Úgy emlékszek több volt. Lehet megint rossz az új system?
[ Szerkesztve ]
-
fardem
aktív tag
válasz Winner_hun #47524 üzenetére
jó pár adás vételem volt már, de nem magamból indulok ki, hanem itt a fórumban írókról. mivel én ha valamit árulok csak 1 db van belőle. És nem vagyok bolt. Aztán természetesen ajánlottan postázok mindent hogy meg is érkezzen. és a vevő ne sumákoljon hogy nem jött meg.
lehet túlzó a 99% amit írtam, de ha megszivat az eladó akkor semmi sem boldogít ha bukod a pénzt és a cuccot. sajnos a rendes eladók mellett a csalók is előfordulnak az ebayn és más piactéren. lehet télleg újraküldené, de mire az is ideér, akkor kifut az időből és pechje lesz, ha netán az újraküldött cucc sem jönne meg.
amúgy nem is tudom miért reklamál a srác, de a leírtak alapján nagyon úgy néz ki hogy az eladó trükközni próbálna vele.
-
maestro87
őstag
válasz fardem #47506 üzenetére
"However I promise you will receive the parcel,or I will refund or resend the products. Can you pls trust us and close this case?Or it restrict my account. "
Nekem ezt írta. Az utolsó mondata valami korlátozást jelent, nem értem teljesen hogy mire gondol.
Erre full refundot kértem, de még tegnap 16h óta nem reagált rá. -
kerekfej
addikt
-
Winner_hun
titán
válasz Intruder2k5 #47514 üzenetére
Fizetés, szállítás és a visszajelzések. Adblockot lelőttem de úgy se jelennek meg.
Pontosítok: angol (.co.uk) oldalon nem, de az amerikai (.com)-on megjelennek.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
prannk
őstag
Üdv!
Nyitottam egy case-t mert nem azt kaptam ami a leírásban volt. Sokat vitáztunk,így átadtam a döntést az ebaynek. Azt hozták,hogy küldjem vissza a terméket és kapok full refundot + 11.90 Eurot szállításra.
De én nem fogom visszaküldeni,mert elég macerás és költséges.(Kis városban élek) DHL el nem itt aközelben van.
Régebben felajánlott 20 euro refundot az eladó,de én nem fogadtam el. NA most inkább még is elfogadnám akkor. Írtam is neki hogy küldjön 20 euro refundot és bezárom a case-t. De nem ír vissza a hülyéjéje. Ezt hogyan lehet megoldani?
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #47513 üzenetére
-
Winner_hun
titán
My eBay felületről csak nekem tűntek el az ikonok a termék neve és a válaszható opciók közül?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Misi 007
őstag
Megpróbáltam megnyitni, de ezt nyöti a PayPal:
"We Have Registered Your Dispute
Thank you for registering your complaint about this transaction. Unfortunately, this type of transaction is not eligible for PayPal dispute resolution. We encourage you to continue to work directly with your seller, as we have found that many misunderstandings reach amicable solutions through communication."
Úgy tűnik ezt bebuktam akkor, mindegy majd legközelebb jobban figyelek, -2700Ft.
-
Misi 007
őstag
Hogy miért nem reklamáltam időben?
Egyrészt mert folyamatos műszakban tolom a melót, mostanság sokszor vagyok hulla.
Másrészt pedig voltak fontosabb dolgaim is mint ez.
Köszönöm az infót nektek, próbálkozom akkor és majd megírom, hogy mi lett a vége. -
mirci18
addikt
válasz Misi 007 #47505 üzenetére
Olyankor már semmit szerintem maximum írsz az ebaynak de ők szerintem lepattintanak mert kifutottál az időből.
De nem értelek miért nem reklamáltál időben?
Bevett szokás hogy ha nem jön meg az utolsó igért időpontra az áru max 5 napot várunk rá mivel utána sok eladó az időt húzza.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
fardem
aktív tag
válasz Misi 007 #47505 üzenetére
semmi gond, a paypal oldalon indíts case-t. ott megkeresed az adott tranzakciót és indítasz item not recieved caset.
van olyan hogy resolution center, majd ott benne sárga dispute a transaction.
ha rákattintasz akkor meg kell keresned a transactio id-t, amivel meg tudod nyitni a disputet.
-
fardem
aktív tag
válasz maestro87 #47500 üzenetére
A case nem korlátoz senkit. Az csak egy vita két fél között ha van valamivel gond. ha nyitsz, mert problémád van, akkor az eladónak reagálnia kell rá.
NEHOGY BEZÁRD! case-t ugyanis csak egyszer nyithatsz. át akarnak verni, mivel ha refundol az eladó, akkor a case automatikusan bezárul. majd ha megkapod a pénzt a paypalon akkor zárj be bármit is.
-
Misi 007
őstag
Nem jött meg a cucc amit rendeltem, az eladó is látványosan húzta az időt, én pedig abban a hitben voltam, hogy a legkésőbbi becsült szállítás, +30 napod van case-t nyitni.
Ehhez képest, szépen eltűnt ma az aktív vásárlásaim közül az adott vétel, holott a Estimated delivery Szeptember 4-e volt!
Már nem enged semmit, se case-t nyitni, se negatívat adni.
Ilyenkor mit csináljak? PayPal-on a "Dispute a Transaction"-ben még bízhatok? -
mcs10
tag
Sziasztok
Eladásnál hogyan lehet a havi 500$ / 10 termékes limitet emelni?
köszi
mcs10
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok