-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
aniko91 #4901 üzenetére
Nekem tetszik az iromány.
Én azért még beleírnám, hogy mi a különbség az e-ink és a színes kijelzők között, mert ez nagyon fontos. A másik, ami nekem hiányzik, az az, hogy világítson vagy ne. A harmadik pedig az ár, mert az alapján érdemes elkezdeni keresni, hogy mennyi pénz van rá.
Esetleg át lehetne írni a címet e-book reader-re vagy elektronikus könyvolvasóra, mert az e-book az maga a könyv, azt pedig nem ilyen szempontok alapján kell kiválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netflix
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest