-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
válasz
LittleBiG007 #21240 üzenetére
Látom nagy rajongója lettél az Onyx Boox-nak. Én se kapcsolom ki. Beállítottam, hogy 24 óra után automatikusan kapcsoljon le, ha netán nem használnám. Az automata altatás pedig működik rendesen tokkal és a biztonság kedvéért beállítottam 5 percet.
Használod a jegyzetelő funkciókat? Azért kérdezem, mert némileg aggaszt, hogy nem lehet a könyvekbe írt jegyzetekről (tartalomjegyzék, kiegészítések, jelölések stb) biztonsági mentést készíteni a könyv fájllal. Csak magát a jegyzetet lehet lementeni, vagy exportálni. Persze ezt nagyon szépen és rugalmasan, naplózva kiegészítő jegyzetekkel bővítve is meg lehet tenni, de ha nem végez az ember rendszeres mentést, akkor egy "katasztrófa" esetén oda az összes feljegyzés. Másik eszközre se lehet átvinni ezeket az állományokat. (Pl. Elunnám a 2-est és vennék egy Air-t, mert az szebb, könnyebb vagy satöbbi.
) Van-e valami tipped arra, hogyan lehetne "belemászni" a rendszerbe, hogy ezt a problémát kiküszöböljük?
Írtam a gyártónak, hogy ez gond, de nem reagáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest