Új hozzászólás Aktív témák
-
slaci007
senior tag
Pedig az ajánlott lemez verbatim,ricoh pluszosba,minuszosba jvc a többi nem nagyon ajánlott.[link]itt azért a verba olcsóbb.
Maxell duplarétegű pluszos médiakód ritek
Verbatim duplarétegű pluszos médiakód mkm
JVC DL minuszos médiakód taiyo yuden
A maxell 180-200FT,verba 280-300FT,JVC 300FT.Olcsó húsnak híg a leve.Tungsram 1896-2022
-
IRON STORM
őstag
OHT- online hyper tuning - Ha ezt használod,akkor írás közbe figyeli a minőséget , illetve írás közben változtatja a stratégiát.
FHT - Force Hyper Tuning - ezt fogja használni minden ismeretlen média használatakor.
Ha a gyári stratégia nem megfelelő használd ezt. Úgynevezett " tanuló mód" próbálja a stratégiát igazítani az adott lemezhez.
Pl nekem a JVC Yuden lemezt FHT funkcióval írja a legjobb minőségben.Csak a TDi!
-
ANT
addikt
Nincs mit. Amúgy ennél a típusnál biztosan hardverhiba van, mert a kollégám írója az én laptopomban is sz@r. Netes fórumokon is elég sokan panaszkodnak erre a hibára, de ott a többség egy újabb fw-től várja a megoldást - ami ráadásul még a mai napig sem jelent meg.
Szerk: ja, és a drive mindig rétegváltásnál száll el hibával, Verba MKM-001 lemezekkel (is).[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Általában mindegyiknek illene írnia DL lemezt, de sajnos van kivétel: pl. Matshita uj-860h meghajtónál szinte szériahiba a DL lemezek rontása (ilyen drive van pl. az én HP Compaq 6715b laptopomban is, de az még jó - kopp-kopp. Viszont egyik kollégám ugyanilyen laptopjában lévő ugyanilyen író meg rontja a DL-eket.
-
Dr. Romano
veterán
Hát nem tudom, de én idáig amióta van dvd íróm (kb 2 éve) minden nyersanyagra max-al írtam (16x-os általában és Ridisc nyersanyagok).
Van egy LG házimozink és előtte egy ITT dvd playerünk, de nem volt egy olyan lemez sem, amit ne olvastak volna be (pedig elég sok dvd-t elírtam már).
Tehát szerintem ez egyátalán nem igaz...Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
ANT
addikt
A ''nagy boltot'' gyűjtőfogalomként értettem, ebbe nem csak a hiper-giga-gagyi marketeket sorolom, hanem a szám.tech boltokat is abból a szempontból, amiről szó volt. Vagyis hogy a legtöbbször még ott sem tudod meg, h tul.képpen milyen lemezt is készülsz megvenni. (Jó, név szerint tudod, csak nem az a lényeg!) Az általad korábban említett lemez-gariztatás meg szerintem ''nagyobb boltban'' is reménytelen. (Hirtelen az ''áldott'' misztrál jut eszembe példaként, akik feketén-fehéren leírták, h semmilyen adathordozóra nem vállalnak garanciát! És nem hinném, h a tendencia ettől eltérő lenne. ) Egy szó mint száz: ha pl. a linkelt boltban körültekintően vásárolsz, nem érhet meglepetés!
-
ANT
addikt
Az általad ''kisebb hely''-nek titulált helyen tutira azt kapod, amit rendelsz. Amúgy a srác már jó ideje üzletel itt, szóval ha átverés lenne a dolog, minimum eltűnt volna a környékről is. Kicsit olvass utána, h milyen MID-es lemezt érdemes venni, és az alapján rendelj! Az pedig szőrszálhasogatás, h mi van kiírva, és mi van a képen! Nem láttál még soha olyan prospektust, weboldalt, ahol direkt közlik, h ''a kép csak illusztráció, a valós termék ettől eltérhet'' vagy vmi hasonló?! Ráadásul ha bemész egy naaaagy boltba, na ott tutira zsákbamacskát veszel, mert ők aztán sz@rn@k a lemez MID-re meg egyebekre. Tán azt se tudják, mi az!
+R és -R szabvány ügyben pedig[link]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- WD Red és Red Plus NAS 2TB hdd-k 100/100% hibátlanok!
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest