Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
ma jártam beszerzököruton és 450be vettem Ricoh +DL 8X ost remélem máshol nem mégolcsobb...
-
szállitó
senior tag
Én azt tapasztaltam hogy az asztali például egyáltalán
nem csipi a 8x os an megirt lemezt mig a 4x és a 16x os közt szinte nincs külömbség 100x tekerésnél is szépen egyenletesen fut mig a 8x os nál sokat bajlodik gondolkodik zörög kattog...
ez is az álatlad leirtakat erösiti...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz Tomitosz #313 üzenetére
én is kaptam 2db ot az egyik kollegámtól hogy irjam meg 8x os an fogadta el az iró kék karikás dizájn és halványabb a nyomat rajta mint a többin sajnos a mid jét nem néztem meg de elvileg kellene még ''ilyet írnom úgyhogy ha beválalom a többit majd mondok pontos infokat..''
-
szállitó
senior tag
válasz Ferrarifan #319 üzenetére
nézd meg a tipust és keress a net en firmware-t hozzá, álits le minden más futó progit és vedd ki a lemez ha van benne. frissitd és utána probáld újra.
-
szállitó
senior tag
én eddig 4 LG írót használtam a H20L ben nemrégen szált el a dma vezérlés igy 9 honap után cserélték (volna H22L re de mivel a szin nem volt megfelelö igy visszakaptam az akkori vételárat. ennek ellenére én meg vagyok elégedve az LG vel és valoszinüleg a jelenlegi H22L mellé egy H12L veszek majd a visszakapott pénzen.
-
szállitó
senior tag
válasz LALA_kiraly #226 üzenetére
milyet vettél indiait vagy tajwan it?
valahogy az indiait nem csipi annyira az asztalim...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
Tegnap voltam bevásárolni és meglepöen olcson kaptam TYG03 Plextort remélem nem gagyi mert a széle olyan fura.....
-
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
ha az 55ft os lemez fel kuka akkor ugyananyi pénzért vehetsz feleanyi plextort.. de erre már magadtol is rájöttél. és nem kell kinlodni
a héten kérdezte az egyik kollegám hogy jó-e 52ft arita mert kapottt egy hengert (100db) mondtam amire neki kell, video helyett felvenni az esti mesét a hdd nélküli asztalijával 1 x es sebességel... semmi másra nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest