Új hozzászólás Aktív témák
-
pami5
aktív tag
válasz karmacsila #13752 üzenetére
Itt a példa, hogy a minőség - sajnos - változó. Szerencsésnek mondhatod magad, mert nálam ezzel az íróval 1200 alatti PIF semmilyen sebességen nem létezett. A többi, eddig használt szuper íróknál - más MID-nél - lényegesen jobb eredményeket kaptam. Ennyit a forgalmazói ajánlásról.
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
Lex Icon
senior tag
válasz karmacsila #13756 üzenetére
Ez több dologtól függ. Nekem pl. az indiai ilyen lett:
Viszont a taiwaniból írtam még. A másodikat rontotta az ImgBurn. Ilyet még nem csinált: a lemez középső 1/3-át üresen hagyta és az ellenőrzés végig se ment. Kuka.
A 3. írás közben megakadt és visszavette az írást 4x-esre, és ilyen lett:
Szép lenne, ha nem lenne benne az a rondaság.Remélem nem lesz tele rontottal, mert az ITmedia-sok csuklani fognak.
[ Szerkesztve ]
-
Lex Icon
senior tag
válasz karmacsila #13754 üzenetére
Most vettem, még "meleg" volt, és még csak ezt az egyet írtam meg, de nem hiszem, hogy a többi rosszabb lenne. Csak próbából vettem ezt a taiwani-t, mert írták, hogy jobb egy fokkal az indiainál.
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #13282 üzenetére
Ismerve mit lehet venni...igen.
Gondolj bele...volt idő pár éve mikor a nem ajánlott kategória volt ez a lemez, ide jutottunk.Realme GT Master Edition
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz karmacsila #12424 üzenetére
Nagyon jó írás, csak az a kár, hogy nagyon drága lemez, remélhetőleg itmedia-nál még lesz majd kapható a saját márkás FTI lemez(Made in UAE), mert az produkált még ilyen jó eredményt és még árban is elfogadható volt, bánom is, hogy nem rendeltem annak idején csak 10db-ot belőle.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz karmacsila #12139 üzenetére
Kicsit jobbat
nézd meg hogy a mai lemezek mit produkálnak...
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Flashget
félisten
-
M107
addikt
válasz karmacsila #9714 üzenetére
A PIF össz 400-tól 800-ig változott (írótól függően), de leggyakrabban 500-600 körül volt.
- Úgy tudom 300-ig elfogadható felette inkább már rossznak mondható. 500-800 érték csak régebbi Chinai Rdsic-kkel volt nekem.
Nem hiném hogy ennyire rossz lemez volna IT Media DUPLI *TTH02* DVD-R 16x Fullprint.De ha tudsz tesztképes íróval képet rakj már fel a tesztekről.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
verybigboy
senior tag
válasz karmacsila #9714 üzenetére
Nagyon köszönjük, nagyon informatív post volt!!!
(esetleg ezeket képekkel is alá tudnád támasztani 1 postban?)
-
Laybee
őstag
válasz karmacsila #9477 üzenetére
Köszönöm szépen nektek.
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #9479 üzenetére
a jitter érték pont határon van. csak ne romoljon 1-2 hónapon belül a lemez, mert asztali lejátszóban akadozhat vagy nyögvenyelősen olvassa be ha film van azokon a lemezeken.
Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
válasz karmacsila #9477 üzenetére
"Verbatim Digital Movie lemezeknél a 6x vált be legjobban."
Nálam Plextor 880Sa íróval 1.13 firm 8X írás helyett csak kizárólag 4x írta meg a lemezt.
Közben összevissza szakadozva villogott, a led az írón a szabályos felvillanások helyett.
De csak ennél az egy típusú lemeznél mindháromnál.S 250-370 Pie, 2-6 a Pif.
3 darabot megírtam a többit elteszem dísznek, hogy ilyen is volt többet vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
válasz karmacsila #9397 üzenetére
Igen, sajnos manapság nagyon szórnak a lemezek minőségei, nagyon nagy szerencse kell hogy "jó" lemezt kapjál ... na meg persze kell hozzá olyan kvalitású író is mint az LG GSA-4167B ill. az NEC AD-7260S, mindkettő csudijó író!!!
-
verybigboy
senior tag
válasz karmacsila #9384 üzenetére
Mint látod a jitter (jitter is!) nem mindig sebesség függő. Ebből is látszik nincs egyértelmű recept amit minden íróra, minden lemezre rá lehet húzni!
... amúgy megjegyzem, Pioneer 215L-nél is ugyanez a helyzet, ott is ha jól emlékszem a 8x-os sebesség adja a legalacsonyabb jitter értéket. -
verybigboy
senior tag
válasz karmacsila #9351 üzenetére
Látjátok milyen jó író az az LG! Én mindig is dicsőítettem, íme az eredmény!!!
-
kicsirigó7
senior tag
válasz karmacsila #9332 üzenetére
Ott váltott írásmódot az LG. [link]
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #9319 üzenetére
MCSE-vel megkell nézni az fw-t tartalmazza ezt a midet.
pl. sony fw-ben nincs benne az infome és iinfomedia midek.Realme GT Master Edition
-
verybigboy
senior tag
válasz karmacsila #9322 üzenetére
Én, ezek közül az LG-t feltétlenül kipróbálnám (nekem a GSA-4167B és a GSA-4163B amúgy is kedvenc íróm). Én a6x-os és a 8x-os sebességet próbálnám ki.
Amúgy nem azt akartam mondani hogy a 7260 nem jó, úgy értettem hogy van amelyik MID-et az egyik író szereti, a másik író kevésbé szereti, ergo az egyik író szépen, a másik író kevésbé szépen tudja megírni. Ez semmiképp nem a 7260 szégyellnivalója, a 7260 egy nagyon jó író!!!
[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
válasz karmacsila #9319 üzenetére
Jitter tekintetében szépnek mondhatók, azonban PIE és PIF tekintetében sajnos a ma kapható lemezek sorába illik, sőt! ... én nem vagyok elájulva a kapott eredménytől! (Azt azonban tegyük hozzá, lehet az NEC nem egy jó párosítás ehhez a MID-hez, lehet Samsung vagy Pioneer sokkal szebb eredményt adna!!!)
[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
válasz karmacsila #9072 üzenetére
Nem csak te vagy ezzel így, én is így jártam, több forrásból beszerzett infomediar30 middel, de az infome30 mid sem volt nekem sokkal jobb...
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Joltee
aktív tag
válasz karmacsila #9059 üzenetére
Az ITMediás TTH02 lemez a "PRO UHC" jelzésű lemez volt? Milyen íróval/hányszorosan írtad? Eddig csak hármat írtam ilyenből, de 800 alatti össz-PIF még nem volt!
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
verybigboy
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #9059 üzenetére
A legcsúnyábban a lemezeket a LiteOn IHAS 124C írta, legszebben pedig az Optiarc 7260.
korábban volt szó róla ezek az új C-s LiteOn írók eléggé kakik...
INFOMEDIA R30 midet én gyönyörűen megírtam a 7260-al nálam nem ilyen eredmény lett mint nálad.Realme GT Master Edition
-
Nor-
tag
válasz karmacsila #8894 üzenetére
Az INFO!!! arra vonatkozik, hogy olvasd el a bővebb leírást is.
Sajnos szerencsétlen félreértésről van szó a te esetedben.http://itmedia.sk/
-
Joltee
aktív tag
válasz karmacsila #8892 üzenetére
Szerintem oda volt írva, hogy nem garantált RitekF1 alapanyag (most legalábbis oda van)...
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
fer
őstag
válasz karmacsila #8750 üzenetére
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #8750 üzenetére
Made in china gyártásút meg alapból nem veszünk...
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #8748 üzenetére
Tavaly mindig megírtuk..verba DVD-R nem ajánlott lemez bárhol is készült.
1-2 jobb írás befigyelhet de nagy többsége a kuka mínőséget jelenti.
Bár a te első két teszted nem olyan gyenge mint néhány más lemez esetében volt pl. maxaell.én beszoptam taiwani verba+R lemezből 2 gurigát is jóval gyengébb eredményeket kaptam mint te.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- WD Red és Red Plus NAS 2TB hdd-k 100/100% hibátlanok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest