Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz Daywalkerke #9921 üzenetére
Nekem 1000db feletti maxell lemezem van.ritek alapanyagú.
egészen 2005 től erre írok mai napig.
Véletlen szerűen kiválasztottam jópár filmet vagy 20 at régiek közül újabbak közül, s simán vitte a lejátszó minden gond nélkül.Időközönként ezt megcsinálom s minden működik.
Én nem tesztelek semmilyen lemezt,szerintem felesleges,én annak hiszek amit látok.
Berakom a lejátszóba s vagy elindul s megy a film vagy nem.
Jelen esetben megy."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz Daywalkerke #9920 üzenetére
Én maxellt használok,,amire írtam 3-4 éve tökéletesen játssza a lejátszó-Asztali,számítógép is.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok.http://itmedia.sk- ról van itt valaki?kis gondom van..
lemezt rendeltem.Omega Freestyle DVD-R 16x 10+2cw (IT3805) ebből 100 darabot.Egységár: 54.03 HUF így van a weboldalon.
Megrendeltem s mit látok,Egységár:54,99!!Végösszeg 5.804.
A weboldal szerint.5703 HUF
Miért fizetek 100ft al többet?
Tisztázzuk hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
én mostanában is maxellt veszek s nincs vele gondom..
egyedül Bl ray ből veszem a jobb fajta panát."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
válasz djculture #9652 üzenetére
én maxellből sok fajtát kipróbáltam.,ugye nem csak 1 fajta van belőle..de sose volt hiba s ezt nem csak úgy írom,nem hazudok elhiheted.samsung íróval írtam.1 iróval rengeteget..
samsung SH-s202n író.akkoriban mikor vettem jó szériának számított.franc se tudja hány éve vettem de jópár.azóta szerintem evvel a íróval vagy 1000 lemezt megírtam maxell-ra 99%ékban,s nem is rontottam lemezt!s mai napig tökéletes a író semmi baja!
nekem személy szerint semmi gondom se volt s mindegyiket lemezt vissza tudom játszani sok év múltán is..gépre fel tudom másolni stb..
lehet nem a lemezzel van a baj,szerintem.lehet író hiba vagy gép?illetve a kettő összesen együtt?de akárkinek írtam más se panaszkodott jók voltak a lemezek.szerintem nem a lemezekkel van a hiba.ez csak etetés,parasztvakítás hogy vegyed a drágábbat."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
előbbiekhez szólva.nekem 99%ékba ritek lemezem van.maxell többségben,.DVD ről van szó nem Blu ray ről.Van kb 2000 lemezem de akármelyiket berakom a lejátszóba simán viszi
most egy csomó olyan lemezt néztem meg amire 2008 ban írtam,maxell lemez.mindegyiken film van.Dvd formátum,de van köztük avi is.Hibátlan mind.teszt ide vagy oda jók a ritek lemezek semmi olyan nem tapasztaltam hogy adat elveszne róla stb.sőt sok dual maxell lemezem is van s azok is hibátlanok.nálatok mi velük a konkrét gond?
-
mayday00
őstag
A elmúlt 8évben több mint 2000lemezt írtam meg.Kinek sok,kinek kevés.
98%ékban ilyen,,arany"maxell-re.ritek a kódja.Ahogy olvasom sokan szidják.Nem jó,gagyi,stb..Én akármelyiket berakom az asztali lejátszóba,vagy a gépbe tökéletesen megy semmi baja,mint újkorában.Akkor miért is rosszak ezek a ritek lemezek?
Nem értem."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest