Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
UI:
Jittert is mérj egy annak mérésére is képes tesztképes íróval. S ne gyorsan 16X hanem 8-4X tesztelj.
Látszik a statisz.... hogy gyorsan végi ment az író a lemez felületén 4:55 olyan 8-10 perc szokott lenni 8X-an.1.70 az új verziója töltsd le.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
A kép kicsi, de ha jobban megnézzük ez egy NEC 7201S író. Mikori a lemez és milyen márka?
Ezzel az íróval írtad a lemezt is?
Verybigboy, vagy Jeni tudja megmondani hogy lehet e ezzel az íróval tesztelni, szerintem nem, amennyiben friss írás akkor teszteld le egy fél és egy év múlva is hogy mennyit romlott.Véleményem erős 2-es.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
verybigboy
senior tag
Sajnos nem igazán látszik hogy milyen íróval is teszteltél, így pedig nem tudjuk megmondani hogy egyáltalán az a kép amit látunk az valós-e vagy sem, ergo nem tudunk így segíteni
Egy olyan kép kellene amin látszanak az információk, ez a kisméretű kép sajnos beazonosításra nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest