Hirdetés
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Proxmox VE
- Synology NAS
- Router gondok
- CIS - Comodo Internet Security
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- JavaScript topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono0000
tag
válasz #29810560 #18344 üzenetére
Köszönöm Mr.Janó a válaszod!
Ismét tanultam!
Játszunk el a gondolattal, ha megengeditek, csak mert szeretném jobban megérteni.
Maradjunk a fenti digis példánál, vajon mit tudhat a tv szoftvere (vagy egy Set Top Box) egy kártya nélküli CA modullal felszerelve, amit mi nem?
Költői a kérdés?
Lehet, hogy elő kell vegyem a kódolási szabványokat?Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
Nono0000
tag
válasz csendes #18341 üzenetére
Köszönöm!
Akkor fordítsunk rajta egy nagyot!
Az előfizetői kártya megy a CA modulba (pl. diginél), a CA modul megy a tv-be és láss csodát lehet nézni a kódolt adásokat. (Elvégre az előfizetői kártya és a CA modul van párosítva)
Ámde a tv-n PCMCIA kártyafogadó van.
Akkor elég lenne egy PCMCIA USB-s olvasó.
Vagy teljesen rosszul gondolom?Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Sejtem a választ, de azért felteszem, lehet, nem én vagyok az első, ezért pedig elnézést.
Kapható-e kereskedelmi forgalomban olyan DVB-C tunerkártya (mondjuk USB-s) amin van CI+ kártyafogadó, vagy CI+ USB-s olvasó külön?Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest