- Windows 10
- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Baaraanz #15004 üzenetére
Nem kell aggódni, mi itt egymásért vagyunk.
Tehnap amúgy éjjel kettőig olvasgattam ezt a témát, mert feszeget a dolog, hogy dvb-t tunerem is van, tp-link wdr3600-as routerem is van, ráadásul openwrt-vel, másoknak már megy is vele a dolog, lehet megcsinálom, de nem is nekem lenne érdekes, hanem a szülőknél, ahol TV nincs, de hármójuknak 3 gépe van, szintén ugyanilyen routerrel, na oda jó lenne....
Amúgy viccen kívül jó megoldás ez a műholdvevős dolog, előfizetve van 60-70 magyar csatorna, én úgy csinálom, hogy a dvb-t tunerem kiiktattam, egy Vu+ duo kéttuneres műholdvevőm van a másik szobában, ott azt néznek amit akarnak, én meg itt a műholdvevő webes felületéből arra a csatira kattintok, amelyikre akarok, vlc ablak nyílik, és nézem a jobb alsó sarokban.
wassermann: ne aggódj, tudom, hogy mellénézted.
Amúgy azért is írtam, hogy manapság már lehet Cloud Iboxot venni, mert ez a dreames dolog sokéves ár már, jó a készülék, nekem is volt, de ma már kevesebbért vannak ugyanennyit tudók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest