- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Engem továbbra is a butított képminőség zavar a legjobban ha PC-n nézem. Apple TV-n már rendben van a minőség.
-
negyven2
veterán
válasz
Polgesz #2654 üzenetére
Azért kettő apró megjegyzést hozzáfűznék.
Az első, hogy az első (2022-es) ár az egy induláskor elérhető bevezető akció volt, ahol az első évben 10 hónap helyet csak 8-at kellett fizetni az éves előfizetés esetében. Ezért volt csak 19 890, mert alapból aki akkor lemaradt erről az akcióról, annak 24 900-ba került. Az első igazi emelés, az akkor történt amikor felemelték a havi díjat 3 090-ra, majd utána 3 890 lett tavaly októberben.
És itt van a másik dolog, hogy jelenleg nem emelkedik (még?) a havidíj, csak sokaknak most jár le a tavalyi emelés bejelentse előtt levont korábbi éves díj (30 900).
Vagyis elvileg igazad van, de gyakorlatilag csak annyi történt az indulás óta, hogy 2 490-röl felment 3 890-re (és ehhez arányosan az éves díj is). Illetve még annyi, hogy tavaly az emelés mellett jött egy "olcsóbb" csomag az indulási (2 490) áron.
-
Final12
csendes tag
Jövőre 10000-el lesz drágább,első alkalommal 5000-el, másodjára 6000-el,most 8000-el emeltek le is mondom,film kinálat alig változott 3 év alatt!
-
Hamarosan lejár az éves előfizetésem, most kaptam levelet, hogy 30900-ról 38900-ra emelkedik az éves díj.
-
toompa
őstag
válasz
blaca83 #2651 üzenetére
Üdv!
Webről a profilodnál lépj ki minden olyan eszközről amit nem használsz.
Itt egy link, ha így eléred:
[link]
Nekem szokott segíteni.
Ahogy nézem már lassan élesedik hogy távoli címen lévő felhasználó csak plusz előfizetéssel használhatja az előfizetésed. Megrendelni már lehet. -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egy előfizetésem van amin 4 fiók lett létrehozva.
Az egyiken folyamatosan kéri a "háztartás frissítést"...! Eddig a kód megadása után helyreállt de az elmúlt 3-4 napban használhatatlan.Nem engedi frissíteni.
Azt sem adja ki lehetőségként, hogy "távol vagyok az otthonomtól".
Próbáltunk kijelentkezni, majd újra belépni.Sajnos az újból belépést követően sincs semmilyen opció!
"Felhasználtad az összes lehetőséget"...stb.
Ilyenkor mi a teendő?🤔 -
zseko
veterán
Pont azért próbáltam fogalmazni így, hogy ne vedd magadra, ez pont nem neked, rólad szól
ismerek ilyen embereket, még személyesen is, meg fórumban is volt aki konkrétan kijelentette hogy mi az már hogy nem csinálnak szinkront, ő magyar, magyarul akarja nézni. Te semmi ilyesmikre utalót nem írtál.
Hát, az igaz, az olvasás fejlesztést magamból kiindulva említettem meg, bár tény, hogy én mindig is gyorsan olvastam, így nem is a magyar, hanem az angol feliratos sorozatnézési olvasási sebességem fejlődésének az élménye volt az alapja.Ebből kiindulva feltételezem, hogy akkor az anyanyelvi is fejleszthető. Bár azt nekem sincs már nagyon hová, az igaz.
Az is tény, hogy engem kevésbé zavar a magyar szinkron megléte, még ha sosem fogom azzal nézni, csakis felirattal, mint másokat az, ha csak felirat vanTalán azért vagyok toleránsabb, mert hosszú (10+) évek alatt leszoktam a szinkronról és feliratosan nézek majdnem mindent, ráadásul amiket én nézek azokhoz az életben nem fog magyar szinkron készülni
(mondjuk nem is tudnám elviselni
)
-
válasz
unicumnext #2644 üzenetére
A Gyilkos elmék 14 évada után szembesültem azzal, hogy az utolsó 3 nem szinkronos. Abba is hagytuk a nézését.
-
unicumnext
aktív tag
Ki vagy Doki, új évada most komolyan nem kap szinkront?
-
eL Geri
őstag
Most kezdtem el nézni a Daredevil-t, standard csomaggal, Xbox app-on.
Olyan mintha csak sztereo lenne (magyart néztem még csak), nem 5.1. Pedig a letöltő oldalak verziójában 5.1-es magyar hangot írnak.Most akkor mi van? Miért nincs 5.1-em?
-
Padisah
tag
válasz
l.skywalker #2636 üzenetére
Supporttal megoldódott. Én rontottam. A regisztrációkor az e-mail címemben egy betűt elütöttem, így később a jó e-mail címemmel nem engedett be, hanem újra elő akart fizettetni. Support törölte a rossz e-mailt, beírta helyette a jót és ennyi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Régióval kapcsolatban kérdeznék:
osztrák régióban is elérhető a magyar szinkron?
MAX esetén futottam bele pár anomáliába régiókkal kapcsolatban, és felmerül a kérdés, hogy itt is vannak-e korlátozások?A történet: nagybátyám csak magyar szinkronos filmet hajlandó nézni, felirat kizárva, német/angol szinkron kizárva. Alapvetően a Bosszúállókat szeretné megnézni, de az kb 30 filmet jelent.
Magyar kártyával tudok csak fizetni, alapvetően fillérofil™ vagyok, de egy hónapig túlélem a 2500 ft vs 4000 ft különbözetet, ha 10€-ért kell előfizetnem a standard-ra.
Van promóciós hónap "ingyé'"?Köszönöm a válaszokat
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Csütörtökön regisztráltam a Disney+-ra az akció miatt. Előfizettem, levonta a havi díjat a 699 Ft-ot, beléptem, néztem egy filmet. Pénteken be akartam lépni és nem enged be, se PC-én, se okostelefonon, se Firefox, se Chrome böngészővel. Ma sem enged be. Nyilván a megadott e-mail címemmel és jelszómmal lépnék be, de újra akar regisztrálni, újra elő akar fizettetni. Hiába kérek és kapok egyszer használatos hitelesítő kódot, akkor is
https://www.disneyplus.com/hu-hu/commerce/welcome-back
ez az oldal jön be.
aztán mehetek ide:
https://www.disneyplus.com/hu-hu/commerce/plans?default=standalone, ahonnan megint előfizethetek vagy kijelentkezhetek.Soha nem volt senki még ebben a háztartásban Disney+ előfizető.
Valami ötlet?
-
Sziasztok!
A M.A.S.H. sorozat továbbra is csak felirattal érhető el itt? Nincs semmilyen esély-remény a szinkronra? megvan valahol az eredeti dvd kiadás első 2 évada, de édeskevés...
Gyermekkorom egyik kedvence volt ez a sorozat, talán a tv3 adhatta?! -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker #2632 üzenetére
Helyreállt a banki szolgáltatás, megy az Erste mobil app.
Így már gond nélkül sikerült a Disney regisztráció is -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker #2629 üzenetére
Köszi!
Hm, lehet az egész Erste bank lehalt. Se az app, de a webes George felületük nem jön be
-
eL Geri
őstag
Most akarok pár hónap kihagyás után, újra aktiválni előfizetést a Disney+ -on, ezt a 699-es akcióst.
Már bent volt a bankkártyám, de most visszadob, hogy nem jó. Újra megadtam az egészet, de még mindig nem jó. Nincs gond a kártyámmal egyébként, nem tudok róla.
Valakinek konkrét ötlet?
"
A fizetés feldolgozásakor hiba történt. Ellenőrizd a számlázási adataidat, beleértve a kártya CVV-, illetve biztonsági kódját is. Ha a probléma továbbra is fennáll, ellenőrizd a kártyaegyenleget, vagy további részletekért fordulj a bankhoz. Próbálkozhatsz más fizetési móddal is.
" -
l.skywalker
Topikgazda
Kis streaming adat Mo-ra vetítve:
Forrás: [link]
-
Solidaudio
csendes tag
Sikerült a regisztráció.
"Több tényező is befolyásolhatja a sikeres előfizetést, így nehéz megmondani, hogy pontosan mi okozhatja.
Próbálja meg az alábbi lépéseket, és kérem ellenőrizze, hogy a kártya magyarországi e, illetve forint alapú.
- Kérem ellenőrizze a kártya egyenlegét, illetve hogy nem e haladt túl bizonyos napi limitet.
- Kérem ellenőrizze, hogy a kártyához be e van állítva internetes vásárlás
- Kérem, használjon windowsos alapú számítógépet, vagy laptopot, és jelentkezzen be itt: www.disneyplus.com
Ha nincs erre lehetősége, használjon két különböző eszközt. Az egyiken jelentkezzen be, a másikon pedig hagyja jóvá a tranzakciót. Amennyiben androidos telefonra van csak lehetősége, kérem nyissa meg a chrome böngészőt, és azon belül állítsa be az inkognitó módot, majd azon keresztül menjen fel a disneyplus oldalára és jelentkezzen be, ahol megadja a kártya adatokat, a másik eszközön pedig jóvá hagyja a tranzakciót a banktól.
- Próbálja meg mobilinterneten keresztül
- Próbálja újratelepíteni a banki applikációját, ugyanis előfordulhat, hogy egy elavult verziót birtokol.
A 0 forintos tranzakció pedig rendben van, hiszen ez egy igazolás csupán, hogy Ön a kártyatulajdonos. Miután sikeres volt a tranzakció, a banki felületen már a rendes levonás látszódik.
Reméljük, ezen lépések egyike segít Önnek az előfizetésben." -
skroy
senior tag
válasz
Solidaudio #2621 üzenetére
Ugyanazzal az előfizetéssel nem fogja levonni 3x.
-
skroy
senior tag
válasz
Solidaudio #2619 üzenetére
Először egy 0 Ft-os tranzakcióval ellenőrzi a kártyát. Aztán majd levonja az előfizetés összegét is.
-
Solidaudio
csendes tag
Sziasztok.
A 699 ft akciós csomagot nem tudom kifizetni, mert fizetéskor csak 0 ft összeget kér, ezt is tudom csak jóvá hagyni, mindegy milyen bankkártyával fizetem ki, az eredmény ugyan ez.
Esetleg valami megoldás?
Köszönöm. -
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Próbálnám kifizetni Paypallal a 4 hónapos akciós előfizetést.Azonban kér hozzá bankkártya adatokat is.
Ezt minden esetben meg kell adnom? -
tsteve
senior tag
itt a link...
-
tsteve
senior tag
elvileg mától 4 hónapon át akciós a disney+
699 ft/hó
alkalmazásban most még nem látszik a lehetőség, de gondolom hamarosan az lesz...
elvileg új regisztráció sem kell... visszatérők is igénybe vehetik
-
sztefan
csendes tag
Sziasztok! Mortal T1 android 14.0 boxra telepítettem a Disney+, a program elindul de a belépésre kattintva kilép. Valaki tudja mi lehet a gond? Köszönöm.
-
zol84
tag
Sziasztok!
Telefonos appba bejelentkezés után azt írja "előfizetés véglegesítése". Ha végig nyomkodom akkor ugye kéri a bankártya adatokat. De nekem már élő előfizetésem van, júniusban esedékes az éves díjfizetés. Másik mobilon, tv-n működik az app. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest