Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Sanyi.mTs #1959 üzenetére
Én 17-én fizettem elő. A következő három hónapban mindig 17-én vonta a díjat és mindig percre pontosan akkor, amikor az első befizetésem volt. Amikor évesre váltottam, akkor (a váltás időpontjában) azonnal leemelte az éves díjat, de a fordulónap maradt 17-e. Hogy az évest ezek után mikor vonja, azt nem tudom. Persze nincs garancia, hogy nálad is így viselkedik. Illetve én PayPal-on keresztül fizetek, és nem tudom, hogy ez számít-e.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz Sanyi.mTs #1957 üzenetére
A Disney automatikusan vonja a következő számlázási időszakra vonatkozó díjat, ha eljön az ideje. Előre hozni a fizetést szerintem nem igazán lehet. (A lemondás sem feltétlen segít, mert ha még tart az előzőleg kifizetett időszak, akkor újbóli előfizetéskor nem fog új díjat vonni, hanem ugyanúgy megvárja az éppen futó számlázási ciklus végét.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #1738 üzenetére
Fogalmam sincs, nekem is meglepő volt, hogy náluk teljesen más ritmusban jönnek ki a dolgok. Mondjuk a mozikban is csütörtökönként jönnek a filmek premierben.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #1593 üzenetére
Változó. Van ami adott napon éjféltől volt már elérhető, van ami pedig csak pl. este hétkor.
A JustWatch app-ra ha regisztrálsz magyar régióval (ill. amelyik régió érdekel) és megadod milyen előfizetéseid vannak szépen listázza mi az ami épp újonnan elérhető:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
norbertoth
senior tag
válasz Sanyi.mTs #1026 üzenetére
Én még 2 hete jeleztem hogy a Die Hard-nál nem jó a szinkron, konkrétan más nyelven szólal meg a magyar szinkron, azóta se lett javítva, így hogy kezdjem el a Die Hard maratont?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #360 üzenetére
"Vagy arra van lehetőség, hogy előfizetek 1 hónapra és ha tetszik, akkor előfizetnék (26-a előtt) az előregisztrált akciós éves árra?"
Csak ha másik email címmel regisztrálsz.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen ezen én is gondolkoztam lévén nálunk 4 kisgyerek van, akik tuti belevetik magukat.
Arra jutottam, hogy aminek már van szinkronja feltehetően lesz is.A kérdés inkább nálam az olyanok, amiket tudom, hogy szívesen néznének, de Magyarországon még nem jelent meg.
-
Harbinger85
aktív tag
Családi csatorna, gondolom gőzerővel készülnek az új Marvel és Star Wars sorozatok szinkronja is. Gondolom az Obi-wan is azzal jön.
Engem jobban érdekel a tartalom és hogy itthon mi lesz abból. Őszintén engem csak a TRON széria érdekelne, meg a Rocketeer 4K-ban megnézni egyszer. BD-n ott vannak polcon. A SHIELD ügynökei sori is felkerülhetne, ámde ahhoz tényleg nincs szinkron csak a3 évadhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest