- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanyi.mTs #1959 üzenetére
Én 17-én fizettem elő. A következő három hónapban mindig 17-én vonta a díjat és mindig percre pontosan akkor, amikor az első befizetésem volt. Amikor évesre váltottam, akkor (a váltás időpontjában) azonnal leemelte az éves díjat, de a fordulónap maradt 17-e. Hogy az évest ezek után mikor vonja, azt nem tudom. Persze nincs garancia, hogy nálad is így viselkedik. Illetve én PayPal-on keresztül fizetek, és nem tudom, hogy ez számít-e.
-
válasz
Sanyi.mTs #1957 üzenetére
A Disney automatikusan vonja a következő számlázási időszakra vonatkozó díjat, ha eljön az ideje. Előre hozni a fizetést szerintem nem igazán lehet. (A lemondás sem feltétlen segít, mert ha még tart az előzőleg kifizetett időszak, akkor újbóli előfizetéskor nem fog új díjat vonni, hanem ugyanúgy megvárja az éppen futó számlázási ciklus végét.)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Harbinger85
aktív tag
Családi csatorna, gondolom gőzerővel készülnek az új Marvel és Star Wars sorozatok szinkronja is. Gondolom az Obi-wan is azzal jön.
Engem jobban érdekel a tartalom és hogy itthon mi lesz abból. Őszintén engem csak a TRON széria érdekelne, meg a Rocketeer 4K-ban megnézni egyszer. BD-n ott vannak polcon. A SHIELD ügynökei sori is felkerülhetne, ámde ahhoz tényleg nincs szinkron csak a3 évadhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest