-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muky_
tag
Sziasztok!
Két email címről regisztráltam a promo időszak alatt, az egyiket már elhasználtam.
Ha valakinek szüksége lenne a másikra priviben írjon rám.
Aki először rám ír az kapja!!
Legyen szép délutánotok. -
spiky03
veterán
A folyamatban lévő lsitából, hogy lehet törölni a filmet/sorozatot?
Itt lehet változtatni a felirat méretén, stílusán?
Mert a honalpon sem, se az appban nem láttam ilyet.Jó lenne ha megoldnaák, mint a HBO Maxnál meg a Primenál is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
mnnorbi
tag
127 óra megtekintése | Teljes film | Disney+ (disneyplus.com)
Ennyi látszik regisztráció nélkül -
jeni
félisten
egy ügyfélre mennyi a ráköthető eszközök limitisége?
-
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #455 üzenetére
Nah ott nem néztem csak Chromeban meg a mobilon az appben, meg az előbb a FireSticke is az appban, de ott egyik helyen sem talűltam ilyet.
De köszi ránézek a Wines appba is.
Ez ugyan átviszi a többi platfromra is a felirat beállítást?
Egyvalami még mai fura volt, hogy bármit indítottam el akkor csak a hangot jegyzete meg a feliratot nem, hogy mi volt beállítva.
Pl néztem angolul vmit magyar falirattal, a következő filmnél már angol hang és angol felirat volt.
Mert most a Sticken bele néztem pár filmbe.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
barcalaci84
őstag
Valakinél van még olyan h a telekom smartboxon (andoidos) a 4k tartalmak mennek , de a csak HD tartalmaknál fekete képernyő , de a hang megy ?
-
Zoshi85
aktív tag
Aki esetleg Ps5-n használná, rákérdeztem hogyhogy csak Hd:
"Szia Zoltán! Jelenleg a HD minőség a legmagasabb a PlayStation 5 eszközökön, de dolgozunk rajta, hogy a 4K is mielőbb elérhető legyen!"
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
ittakary
nagyúr
nemáááár ....
nekem is ugyanez volt a problémám hogy én már korán reggel kifizettem a 25ezret, mert azt hittem ennyi a kedvezmény
nekem azt mondta a srác, hogy akkor az a legegyszerűbb, ha most REFUNDolja az egészet, várjam meg az emailt és regisztráljak újra, amint megkaptam az említett emailt
-
Oledfan
újonc
Sziasztok! A promóciós email-t megkaptam,de ha rákattintok az ajánlat beváltására,csak egy sötét képernyő fogad. Esetleg nincs valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Chrome böngészőt használok.
Köszönöm előre is! -
szuladam
aktív tag
nekem is ez a gondom, de amit ajánlottál nem segített. fekete kép a bejelentkezés gombra kattintva és ennyi
-
negyven2
veterán
Írtam én is korábban, hogy Xbox One/Series X|S esetén a felíratott, hasonlóan az HBO Max esetéhez, a konzol beállításokban tudjuk állítani (Settings --> Accessibility --> Captions). Viszont nemrég valami módosulhatott a rendszerben, mert az 50%-os szövegméretett kivéve nagyobb lett a szövegméret. És ez sok esetben okoz olyat, hogy egész egyszerűen kilóg, vagy el is tűnik a szöveg egy része (egy ideig azt hittem, hogy az HBO Max esetén jött változás, de most kiderült, hogy ez Xbox szintű hiba). Jelenleg 50%-os mérteben használom ami számomra bár olvasható, de kényelem szempontjából nekem kicsi. Alább betettem képeket, hogy mire gondtoltam, és igazából nekem méretre az utolsó képen lévő opció lenne jó, de azt sajnos csak beletekeréskor jön elő (ott is néha).
Ide raktam be, mert bár ez Xbox hiba, azért lehet mást is érinthet ez...
Szóval a felírat méretek 1080p-s kijelzőn nekem ilyenek:
és itt ez bár másik jelnet, de ilyen{100%-os méretnél, beletekeréskor}.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
blue eyes
tag
Sziasztok!
Van egy promos email-em, tehát linkem.
Ha valakinek szüksége lenne rá az privátban írjon rám.
Aki először rám ír az, annak küldöm. -
ratgab
tag
Van még hozzá hasonló peches, aki még mindig nem kapott e-mailt?
-
Pro!Petya
addikt
Akinek sikerült regelni otthon az nézze már meg hogy a toy story elérhető-e magyar szinkronnal?
Nekem van egy fiókom németbe és ott csak angol és német-et lehet választani.Próbáltam külön regelni a magyar oldalon de ott csak egy sötét képernyő fogad ....
Több böngészőt is próbáltam , sütik törlése stb stbTHX!
[ Szerkesztve ]
-
chaosmonger
tag
Szerintem nem kell izgulni. Gondolom azért küldik ki hullámokban a linkeket, hogy ne omoljon össze a regisztrációs oldaluk a tömeges regisztrációtól. A pár hozzászólással ezelőtti problémák (fekete képernyő a linkre kattintva) arra utalnak hogy még így is a határon vannak. Gondolom most estére majd csak romlik a helyzet mert egy csomóan most érnek haza és találják meg a linket. Úgyhogy lehet hogy még lassítanak is a kiküldéseken.
-
Rigormortiis
veterán
Csak nem bírtam ki és előfizettem Az mondjuk érdekes, hogy 2400 akármennyi helyett 2600 valamennyit vont le (6,61 euro). Kehet, hogy azért, mert a play áruházon keresztül ment a tranzakció (az appból)?
Első ránézésre korrekt felhozatal van, amúgy is terveztem már, hogy végigdarálom az összes marvel filmet időrendben. Itt meg van is ilyen opció kiegészítve a sorikkal és egyéb mozgóképes anyagokkal.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Pro!Petya
addikt
#484Fandango + #485Corpuscle +#486vzsryl
Köszi szépen!
Akkor regelnem kell a magyar oldalra is ...
Hogy a bánatos ... mat a Disney-be hogy ezt így szétszedte régiókra.... -
addikt
Obi Wan-nal mi van? 4. rész még mindig nem szinkronos?
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Årpi
őstag
Továbbra sem kaptam kódot, szóval a Disney HELP oldalt angolra állítva live chateltem a supporttal, aki kb 15 perc alatt megdobott egy kóddal. Az aktiválásnál figyeljetek arra, hogy ne legyetek bejelentkezve régebbi vagy félig megkezdett accounttal, én inkább egy új böngészőben csináltam.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Asike
csendes tag
Ügyfélszolgálat elérhetetlen. Ha fel is veszi valaki a telefont, szakad a vonal. Ha visszahívást kérek akkor egy pillanatra megcsörren a telefon aztán ennyi is volt a történet, vagy az ügyintéző köszön és már dobja is várakoztató zenére az embert. Nem is próbálkoznak többet visszahívni utána.
-
blue eyes
tag
The dropout van magyar felirat?
-
norbertoth
senior tag
Fura dolgot vettem észre amit az HBO Max-nál is tapasztaltam már 4k tartalomnál, mégpedig azt hogy a hang picit megakad néha de kicsit hallani csak, viszont többször is és marha idegesítő ami fura, mert Netflixnél soha nem volt ilyen. A bitrata itt mennyi lehet vajon? Az HBO-nál sem jöttem rá mitől lehet, ha ez is ilyen lesz az marha jó...
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
BoneDragon
veterán
válasz norbertoth #495 üzenetére
Én HBO-nál soha nem tapasztaltam ilyet.
-
norbertoth
senior tag
Az új Legendás állatok részénél tapasztaltam, illetve csak 4k tartalomnál HBO-n és itt ugyanez van. LG CX oled-en csak, más eszközön nem.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
gamster00
friss újonc
Sziasztok!
Arról lehet tudni bármit, hogy a Vodafone Mediabox-on mikor lesz elérhető az alkalmazás? Mára nem került be a kínálatba (HBO Max, Netflix, AmazonPrime, Youtube van). Ha jól láttam, ide telepíteni nem lehet, hanem központilag rakják be az elérhető alkalmazásokat.
Köszi.
-
norbertoth
senior tag
Az egyébként vicces, hogy a régebbi Star Wars-ok 4k Dolby Vision minőségben vannak fent, az újabbak meg nem?! Pedig azokból is van 4k verzió, a többi régióban elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest