Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz #24650752 #299 üzenetére
Azért el bírtam volna viselni ha úgy árazzák, mint a DX: HR DC-t. Most olcsóbban meg tudnám venni a GOTY-t, mint a hiányzó két értelemmel is bíró DLC-t együtt. Ennek meg így semmi értelme. Kidobok egy rakat pénzt mégegyszer egy játékra. Mert ha mondjuk elajándékozható lenne a maradó plusz példány még azt mondom OK. De így...
-
TXT
őstag
válasz #24650752 #233 üzenetére
Koszonom a valaszaid es a segitso hozzaszolasokat!
Azt hiszem, amint idom engedi, felteszem ujbol az op.rendszert es akkor mindent ujra teszek.
A Dishonored-hoz jott mar ki egyebkent javitas? Ha felteszem ujbol a sajat lemezerol, automatikusan frissiti a STEAM-en keresztul, ha van elerheto javitas hozza? -
kekeeci
senior tag
-
GypsFulvus2
őstag
válasz #24650752 #158 üzenetére
Így van, én is sokat költök altatóvesszőkre. Ennél a játékstílusnál a 2. szintű falon átlátást (ezzel lehet az eldugott érméket is jól megtalálni), a 2. szintű teleportációt, meg az állatok megszállását használom a leggyakrabban. Fontos volt még az agility felfejlesztése is.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Huma
addikt
válasz #24650752 #142 üzenetére
Nem. Már alapból ott kerestem őket. Nem leletem mentésre utaló nyomokra. Pedig valahol vannak. Nem lehet, hogy egy fájlban tárolja az összeset aminek a neve nem is emlékeztet arra, hogy mentést tárol?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz #24650752 #115 üzenetére
Na megnéztem mindhárom véget. Nagyon egyszerűen el lehet érni a harmadik befejezést.
Spoiler:
1: A rossz befejezésnél lelövöd Havelock-ot mielőtt leugrana Emilyvel és elkapod a kislányt.
2: Nem lövöd le hanem hagyod, hogy a mélybe vesse magát vele.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
kmarci25
veterán
válasz #24650752 #96 üzenetére
SOPILER
Tudtommal bent, a főzdében nincsenek zárva könnyezők, illetve egyáltalán nincsenek. A sztori szerint ezek egyébként Slackjaw emberei, akik amiatt lettek betegek, mert megfertőzte Corvo a kamu-elixíres főzetet. Egyszer érdekes lenne mellékküldetések nélkül is végigtolni...
SPOILERA játékosoktól kérdezem: milyen hasonló (lopakodós, gondolkodós FPS) létezik manapság? Olyan mint a Dishonored?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz #24650752 #91 üzenetére
SPOILER
Nem kell kiengedni a könnyezőket, legközelebb mikor odamész, már kinn vannak "maguktól" és akkor felveheted a csonttalizmánt, egyébként engem sosem bántottak.
SPOILERÉs lopakodva sokkal menőbb, most úgy tolom és király. Nálam F5 alatt van gyorsmentés, azt nyomogatom kb 10 percenként. Ja, és nehéz/nagyon nehéz fokozatokat váltogatom.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
emery2
tag
válasz #24650752 #87 üzenetére
Ez igaz. De ha már a sokadik "nyomozás" sem vezet eredményre akkor ez segíthet. Nem kötelező igénybe venni. Ez csak egy lehetőség. Egyébként néhány hozzászólással ezelőtt irt fazon vallatásán túl vagyok, köpte is a kódot
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
szilva01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest