Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
Mér ne tetszene, a történetbe igy se, meg ugy se vagy előrébb, akkor mi ne tetszhetne benne. csak erős vagy, és tudod nyugtatni az embereket,és a zombikat és nemkell gyilkolni, csak 1%-nyit . de kinek a pap, kinek a paplan,. aki lesz@rja a történet végét, hogy milyen, az így is, úgy is gyilkolni fog végig, és nem altatni.
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Már sikerült, meg oldottam, maxon van minden, altató vesszőkből csinaltam a legtöbbet 100000-t, meg a lélekfőzetből,és a életelixírből is jó párat, . Úgyhogy már mindegy, stornó vissza minden helpet kiáltó kérdésem.
-
Ga3rieL
senior tag
Valaki megírhatna, hogy csinalhatok számtalan rúnát. Na jó, vagyis csak annyit, amennyi kell a full erők megszerzéséhez.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Kvelstadt #474 üzenetére
pedig volt, nemtudtam már hogy honnan lehet bejutni a közelébe, mert te rácsos ablakon át villani sem tudsz.de nem lényeg, nekem kell annyi rúna, amivel mindent, és mindenből a maxra tudok jutni erőkből. Te tuti tudsz valamit,csak nem mondod el, vagy más valaki esetleg, de ha tudja is elmondhatna, hisz fölösleges az időt húzni.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Kvelstadt #472 üzenetére
csak van ahova nemtudok eljutni hozzá. az egyik, másik helyen is volt, és mégse tudtam hozzajutni. és így második szintre egyiket sem tudom fejleszteni, mer azokhoz meg már 8 drb rúnák kellenek. először, pár éve,vagy tavaly végig toltam rendesen,tisztességesen,de most nekem kéne rúna sokszorosító trükk, valahol,valamilyen configba,vagy nemtom.
-
Ga3rieL
senior tag
Helló.
Valaki megtudna mondani,hol lehet át írni legalább a rúnák számát a gémbe. Tudom van róla vidi, lett is, de neki műkszik,nekem meg nem. az érméket sikerült, de a rúnákat nem. Valaki tud 1 csit endzsine nélkül működő trükött valamelyik config fájlba ahol át lehetne írni azt? Előre is köszi a helpet.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali, aki még ha itt van, akkor nálam eltünt a dishonored a steamről. könyvtárba megvolt, de az áruházi oldalára mikor mentem, azt irta, nem elérhető ebben az országban, de viszont megcsinalták, a Dishonered RHCP verziót, amit meglehet venni, és a steamen tudod magyarra átállítani. És nem kell már trükközni vele, ugyhogy így 2x vettem meg Ja, amúgy a leírásban a hang is magyar, de közbe mégse, mer angolul trécselnek, vagy csak direkt írták már oda, hogy magyar a hang is, vagyis hogy beszél benne úgy is, ha valahol át lehetne tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Tacsika
aktív tag
válasz Kvelstadt #463 üzenetére
Magára a noboxra nem tudok regelni. IE alól beírom a mailt és a kapott kódot, amit elfogad, aztán jön a captcha-ás őrület, amit megcsinálok és megjelenik mellette a zöld pipa, de amikor elfogadtatnám mégis captcha hibát ír, pláne lengyelül
(Fox alól meg meg sem jeleníti a captchát, de az már régi dolog.)A sikertelenségek után persze törlöm a keseket és a sütiket.
[ Szerkesztve ]
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Fontos lenne, hogy ha valaki vett mostanában a cdgalaxisból dishonored-et noboxos kóddal, tudta-e, sikerült-e regisztrálni a magyar nobox oldalon?!
Lehet privátban is... köszi
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz ShadowLord #458 üzenetére
Az igen!
Én külföldön vagyok és úgy intéztem a magyar nyelvet hogy megvettem vaterán az otthoni cimemre, valakivel hazaküldtem rá a pénzt valaki más meg kihozta a játékot mikor jött vissza.
És van a játékba két pont mikor választ kell adni de az egyik válaszlehetőségnél nincs felirat."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
őstag
válasz Kvelstadt #457 üzenetére
igazából trükközni kell mert az .int re kell átnevezni a magyar fájlokat amit be kell másolni az int könyvtárakba ebből kettőt találtam.Minden magyar lett a menü a feladatok térkép stb csak a párbeszédek maradtak angolul...
A steam-ben valóban lehetne állítani de ebben magyar nincs...
[ Szerkesztve ]
Aki kételkedne megbizhatóságomban: http://pics.coldline.hu/pics/632701-20120805-68R28Z.jpg
-
Kvelstadt
veterán
válasz ShadowLord #456 üzenetére
Ja értem. S akkor átrakod a magyar nyelvűből a fájlokat?
Meg nem úgy van hogy steam-be külön lehet nyelvet állítani?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
őstag
-
Kvelstadt
veterán
válasz ShadowLord #454 üzenetére
Készült hozzá magyar felirat? Vagyishogy megjelent magyar felirattal azokhoz meg nem szoktak külön csinálni.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
őstag
Sziasztok!
Meg vannak valakinek a magyar nyelvi fájlok?
Nekem csak a szöveg feliratok kellenének, a többit már sikerült magyarrá tennem.
Előre is köszönöm
SLAki kételkedne megbizhatóságomban: http://pics.coldline.hu/pics/632701-20120805-68R28Z.jpg
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #452 üzenetére
Pontosan! Szubjektív!
Én sok részen át az AC játèkokban assassin voltam tehát nem játszom olyan ac játékkal nem játszom amibe templomos vagyok."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
vorosmarti
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #450 üzenetére
Jónak jó csak nem érdekel az hogy nem Corvo-val vagyunk.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Kareszovics #448 üzenetére
Én neten néztem gameplay-t és annyi nekem elég volt.
A multis dlc amúgy sem érdekel a többi meg, bár nem rosz de nekem látni lég volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Skatorius
tag
Haldoklik a topick?
,,A világ madzag nélkül csak káosz"
-
Kvelstadt
veterán
Én már nem emlékszem hogy volt ez a goty verziós dolog.
Végeztem a bad ending végigjátszással.
Hulla hegyeket hagytam a patkányoknak. Megöltem aki csak utamba került és az összes elektromos védelmi berendezést ellenük fordítottam ami csak elérhető volt.
Ja de civileket mint pl szolgálólányokat nem öltem.
Akit olyan helyen öltem meg ahol nem volt patkány azokat ha lehetett kidobtam olyan helyre ahol van patkány.
Könnyebb így sokkal a játék. Így is a nyilt harcot kerültem hogy azért legyen benne egy kis érdekesség mert azért úgy izgalmasabb hogy szedjek le mindenkit lehetőleg nyil nélkúl hogy közben nem látnak meg miközben egyre több katona van felve a környéken és mindenki engem keres meg duplázzàk az örséget."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Ez nem az a játék. Itt emberek élnek. Korrupt és hataloméhes emberek te pedig bosszút akarsz és rendet rakni a volágodban.
Szóval itt ne számíts bossokra. Ha nagyon harcolni akarsz húzd magadra a katonákat.
Vagy próbáld ki a dark souls-t. Na ott kapsz boss-t eleget."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
A gyilkos módba az tetszik mikor meglepem az ellenfeleket. Mikor küldök nekik patkányokat vagy meghekkelem a berendezéseket és csak akkor veszik észre hogy mostmár őket támadja mikor már késő.
De a párbajt még így is kerülöm mert abba semmi buli nincs számomra.
Az FPS drop az egy a mai játékostársadalmat folyamatosan rinyálásra bíró játékmechanikai jelenség. Szóval lényegtelen."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #425 üzenetére
Rendben van😊 egyébként én szeretem Mindkét játékos platformot nem is vitázni akarok de okkal váltottam annyi hogy ez a móka meg többe kerül. Elvileg offba raktam😊 majd ha lesz idő jatszani kerdezek a dishonoredről is csak most tettem,fel a win10-et azzal mokoltam
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
Na abba most ne menjünk bele hogy ki miért konzol meg pc mert annak a vitának vagy eszmecserének sosem lesz vége.
Én egy pártatlan kurva vagyok mert a pc is jó meg a konzol is meg azon belül a ps is meg box is stb és értem amit mondasz de nekem most csak box van pont.
Az ilyen nem témáva vágó hsz-eket meg majd rakd majd off-ba mert illik, meg tán szabályzatba is benne van."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #421 üzenetére
Én nemrég a kotor2-höz 5 magyarítást és 4 modot raktam fel😊 igy volt olyan teljes mint az első része de kizarolag a kivágott részeket moddoltam vissza a benne lévő videokhoz csak 2 magyarítás kellett ezert imádom a pc-t😊 dishonored szerencsére magyar kevés az ilyen játék amihez nem kell hozzányúlni
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
Hülye pc-s moddingolósok!
Én am ara is allergiás vagyok. Én az alap dolgokat szeretem vagy a gyártó által kiadott javításokat.
Nembaj hogy az alap diablo-ba nem lehetett venni mana-t csak találni én inkább szoptam vele ha kevés manám volt de nem raktam fel semmi mod-ost.
De ez az én dolgom, nem kell se meggyőzni se egyet érteni velem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Várd meg mig kibeszélgetik magukat. A non lethal játékmenetbe nagyon fontos a türelem és megfigyelés. Am elkapod az elsőt aki háttal van mikor a másik elmegy hugyozni a harmadik meg távol van a járőrözős utvonalàn. Aztán a szélső aki oldalt áll és pisilni szokott stb. Mehetnek is be a celládba mind és ott senki nem találja meg őket.
-
Šolaire
veterán
Nekem goty verza van. Mi ez a mod pontosan? A 3 őr mozog meg beszélgetnek meg használd a lopakodó módot és akkor sikerül később kapok olyan,képességeket amik segítik a lopakodást teleport hő látás stb miert akarod moddolni? Először told ki simába gamet.
toturi: Régen szemeztem ezekkel a gamekkel de most is annyi van fent hogy mar nem fér bele😊[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
Ezt nem tudom pontosan. Haa pálya végén a stat-oknál chaos-ra azt írja hogy low akkor szerintem még jó vagy.
Csak kábító nyíl és csak fojtás. Ja és a testet le rakd ne dobd bert beszalad a felyük. Vagy ha yan pontra rakod ahonnan le tud csúszni pl lejtős tető abba is belehalnak mikor leesnek.Revan
Az a baj hogy a likvidált de életben maradt célpontokról nem tudnak a katonàk szóval csak aról beszélnek hogy ez meg az ki van iktatva szóval a szemükbe ugyan olyam gyolkos vagyok. De még a szövetségesek sem tudjàk hogy nem öltem meg senkit.
Tehát corvo én vagyok mert minden mozdulatát én irányítom. De szerintem valólyában ilyen lehet corvo nem pedig egy hidegvérü gyilkos.
Altair meg más volt mert őt is irányítottam ugyan de neki a videókba megvoltak a ssját szavai, saját döntései na és a későbi AC játékokban kiderül hogy mit rakott még le az asztalra miután én már egy másik assassin-al voltam, szóval szàmomra ő a legnagyobb asassin.[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Jo reggelt jo helyen jársz én is most tolom vele. Pontosan mi nem sikerül?
Toturi: Nekem az első Assassin volt a legszimpatikusabb mint ahogy neked is egyébként corvo milyen a végére megkedvelted? Amikor gyilkolásztam nekem is tetszett ahogy beszelnek rolam amikor jo vagy akkor is dumálnak corvorol?“Praise The Sun” \[T]/
-
Mans20
addikt
Jóreggelt
Elkezdtem a játékot de már kiidegelt,nem akarok leölni senkit de nem jön össze.Az baj ha pár ember nem éli túl,vagy csak akkor lesz jó vége ha nulla halott van?
-
Kvelstadt
veterán
Jó a corvo és az AC játékok legkedveltebb assassinja a 2. Résztől Ezio de ha engem kérdezel a legnagyobb asassin az Altair az első részből!
Sőt én most killer módba azt vettem észre hogy a hírem
Mégjobban megelőz és magyon sokszor beszèlnek aról hogy valaki van a közelben szal tudják hogy van oka járőrözniük.
Ja meg ha észrevesznek és magasan vagyok de nincs fegyverük akkor kővel dobálnak."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Bár én az AC- hez neten olvastam a story-t de azóta van hozzá sub meg magyar feliratos videók is neten. De annak van mèg mocsok komoly story-ja. Tulajdonkèppen a mi történelmünkre van ráhúzva a story de annyira passzol és részletes hogy beszarás.
-
Kvelstadt
veterán
Ki bizony!
Remélem én is hogy lesz magyar sub.
Most nézhetsz hülyének de én beleélem magam a játékokba és itt corvo-val vagyunk és az ő szemszöge tetszik a dlc-kbe meg úgy tudom a másik oldallal vagyunk tehát nem érdekel. De maj ránézek hogy pontosan miről is van szó.
De pl az egyik új assassin játékba már templomossal vagyunk asassin-ok ellen trhát nekem itt ért véget az assassin széria."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest