Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
koliz1
tag
válasz #41133696 #41464 üzenetére
A második és harmadik Tv-n ben nincs DVB-C tuner, az analóg szörnyű ez mondjuk lehet hogy az én hibám át kell nézzem a kötéseket, az SSD meg csak új gép kérdése 2009 I7 config még most is megállja helyét, de a T töl ingyen kapott Humax DVBC- tuner használható igaz nincs EPG nem tudom miért kéne hozzá egy másik firmware de nem találok égen földön
[ Szerkesztve ]
-
koliz1
tag
Hali
Az ügyfélszolg elég fapados, de a T nél sem jobbak, a NET és TV minősége a Telekomnál fényévekkel jobb /Érd/,1000 csomagnál a sebesség 560-290 között ingadozik nekem mondjuk nincs SSD a gépben, ha kérsz + DVB-C tunert az mostanában nincs ezt megszívtam .
[ Szerkesztve ]
-
koliz1
tag
Szia
Egy ilyet kaptam ZXHN F668 PON ONT */Érd családi ház/, mint router funkciónál, bejön egy optikai kábel a cuccig onnan van telefon és kábel tv is az analóg tv adás szörnyű, a telefont 3 nap múlva kapcsolták be.
http://enterprise.zte.com.cn/en/products/network_lnfrastructure/broadband_access/xpon_olt/201401/t20140109_416588.html
[ Szerkesztve ]
-
koliz1
tag
Sziasztok
Vasárnap bekötötték a Digit nálami is /érd családi házas terület/, a net bár a legnagyobb csomag eléggé ingadozó 150-564 közt, egy ZTE ZXHN F668 PON ONT modemet hoztak és routerként funkciónál nem lehet ezt modemként használni ?, az analóg tv adás szörnyű.
-
koliz1
tag
Sziasztok
Segítsetek, milyen ont t osztogat Érden a Családi házas övezetben a digi ?, azt mondták nekem a padláson a helye de a -30+60 hőmérsékletet nem hiszem, hogy kibírja.
koliz
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- iPhone topik
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború