- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Aki most köttetett be Digit, kellett fizetni 6ezer forintos bekötési díjat?
Weben néztem, ott 500Ft belépési díjról volt szó, amit elvileg jóváírnak, de bekötési/szerelési díj sehol sem jött elő.Most értékesítési pontot leadtam az igényt, hátha úgy gyorsabb a létesítés, ott erről a 6ezerről tájékoztattak, hiába mondtam, hogy már minden elő van készítve, lényegében csak az optikát kell behúzzák a padlásra, rá az ONT, többit megoldom
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Sokat nem találtam Strong Mesh kapcsán.
Van valakinek tapasztalata?26án jönnek bekötni, azt szeretném ha a padláson hagynák az ont-t, majd onnan menne utp-n keresztül a meshbe.
Ezt így meg fogják csinálni? (Digié az eszköz és a padlás hőmérséklete nem a legjobb)
Segítenek beállítani, hogy frankó legyen? -
Caranita
aktív tag
sziasztok!
Most kötötték be a Digit, utp-n közvetlenül az ONT-ből:
down: 186
up: 252idő míg megkapom a teljes sávszélt, vagy kezdjek reklamálni?
-
Caranita
aktív tag
válasz Caranita #97612 üzenetére
ZTE F618V2 ONT-t kaptam, kőkemény 2 lan porttal, amiből csak az 1-es gigabites.
Gondoltam rákötöm az NVR-t a LAN2-re, elég oda a 100mbit is, de mintha nem működne.
Lehetséges, hogy tiltva van a 2-es port? Így hogy már bridge-ben van az ONT, hogy tudok belépni a konfig felületre? (egyáltalán van értelme, fogom tudni ott engedélyezni a LAN2-t?)
-
Caranita
aktív tag
válasz bksgbr #97613 üzenetére
Sajna mára se lett meg, 200/300at mértem, így leadtam hibára.
Ami vicces volt, hogy az ügyintéző szerint nincs kapcsolat az ont és a laptop között, ő nem látja, nálam meg ment a net.
Azóta valami javult, most már mérek 350et, nagy ritkán 400at, viszont ha rádugom az Archer AX20at, akkor pl Note20-szal 150/150et kapok csak, közvetlen a router mellett
Olvastam itt hogy a pppoe kapcsolat erőforrásigényes, kérjem vissza router módba a zte-t? (akkor legalább a kamera menne a lan2-ről, nem kell oda is húzni külön kábelt)
Valahogy ki lehet kapcsolni a wifi-t router modban? (tuti hogy zavarna hogy az is ott megy, rontva az Archer jelét, még ha elenyésző is ) -
Caranita
aktív tag
válasz CirrMee #97656 üzenetére
Nem kábelen, de szerintem amikor egy gigabit képes ont-re egy gigabites ax-es router van kötve, amire fél méteren belül csak egy wifi6 képes telefon van kötve, mindenféle zavaró egyéb eszköz, akadály nélkül, akkor azért többet kéne szerintem produkálnia...
A gép egy HP 830 G5.
-
Caranita
aktív tag
válasz Dragon3000 #97664 üzenetére
A laptopos mérés kábellel volt, ontből közvetlen ment a gép gigabites portjába az utp.
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz Dragon3000 #97666 üzenetére
Igen, bridgeben, csak böngészőből mértem a digi oldalán (ezt javasolta a digis ügyfélszolgálatos is)
Gép építette fel a pppoe kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz Dragon3000 #97669 üzenetére
Digi oldalán most le 428, fel 325
cmd-ből le 752, fel 319 -
Caranita
aktív tag
válasz Pancsermeste #97747 üzenetére
nvr felületére lépj be, és nézd át a konfigot
én tegnap ssh-val szívtam, kiderült, hogy a kínai csoda minden egyes sikertelen kapcsolódás után letiltja, és újra engedélyezni kell, de mire erre rájöttem ....
simán lehet hogy az nvr-ed állított valamit defaultra
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
megjött az első Digi számla, bekötés után 1 héttel
70ft anyaghasználati díj
-
Caranita
aktív tag
Akinek mostanában kötötték be a Digit, kapott számlát?
Aug végén kötötték be, azóta csak a bekötèsről jött számla, havidíjról nem.
Mivel előre fizetném a szolgáltatást, mar minimum 2 számlának lennie kéne.
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is emeltek a havidíjon?
Nyáron kértem telefonon a hűséghosszabbítást 1 évre, hogy még a régi áron kapjam a szolgáltatást.
Az eddigi számlák így is jöttek, viszont a tegnap küldött már az új áron van. -
Caranita
aktív tag
válasz bksgbr #105211 üzenetére
Én most beszéltem velük.
Azt mondta a csajszi, hogy nem jogos, nekem jövő év júliusig a régi csomagnak kéne maradnia, így rögzített egy panaszt, majd visszaállítják.Mondjuk szerintem simán mondhatná azt a Digi, hogy ez van, egyoldalúan módosítom, és ha nem tetszik mondd fel, de szerencsére nem erőltetik
-
Caranita
aktív tag
válasz GoodSpeed #108588 üzenetére
Konkurencia nincs, csak a házon belüli Voda.
Hűségidő július közepéig.Arról tájékoztattak, hogy most meg tudom telefonon hosszabbítani 1 évvel a hűséget, és akkor 7900ért kapom a csomagot (ami most nekem mêg mindig 5999), de május 1+től az áremelés miatt már 8900at fogok fizetni, ugye elfogadom?
Mondtam hogy kizárt, majd szétnézek a konkurenciánál, erre megnyugtatott hogy ők is emelnek, úgy sem lesz jobb ajánlat.
-
Caranita
aktív tag
Az hogyan lehetséges, hogy nálam még mindig az 5999et számlázzák Digi Nekem csomagra?
Volt egy csomó áremelés az évben.Most fogom lemondani, remélem nem találják ki, hogy eddig rosszul számláztunk évekig, ezért itt a záró számla egy csinos összeggel
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest