-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
Sziasztok!
Ide is beírom, hátha. A napokban bekötötték a Digi 1000 megabites netet. A saját rooter TP-Link WDR3600.Az ONT bridge módba lett rakatva, a kábelt a gépbe dugva PPPOE kapcsolaton kb. 575/205 Mbps-t tud, G3220 proci és HDD, ez ok. A routeren keresztül, factory reset után csak a PPPOE felhasználónév és jelszó beállításával kapcsolódva 581,92/226,29 Mbps a sebesség, a régi beállításokat kézzel újra beállítva visszaesik 256,09/217,24 Mbps-re. A routeren a legutolsó gyári firmware van és win10 speedtest appal mértem. Új CAT6 kábeleken mérem. Csak annyi lenne kérésem, hogy valaki meg tudná-e mondani, hogy milyen beállítás okozhatja a lassulást, hátha nem kell egyesével mindent visszaállítani, hogy kiderüljön?
Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T Pro
-
parts
tag
- DNS nincs beállítva (Digi beállítás)
- Dual band
- WPS letiltva
- Mindkét Wifi WPA2-PSK/AES, mód összes mixed, Régió Hungary, Channel Width és Channel egyelőre auto
- MAC filtering enabled és engedélyezettek beállítva (2,4 MHz 31 db, 5GHz 18 db)
- Adress Reservation csak a PC 192.168.0.100
- DHCP Start IP Adress: 192.168.0.101 End IP Address: 192.168.0.199
- NAT Control Setting: Current NAT Status: Enable Current Hardware NAT Status: Enable
- Virtual Servers (qBittorrent által nyitva)
ID Service Port Internal Port IP Address Protocol Status
1 8999 8999 192.168.0.100 ALL Enabled
- Current UPnP Status: Enabled
- Basic Security: all enabled
- Advanced Security: DoS Protection: Enabled
ICMP-FLOOD Attack Filtering, Enable UDP-FLOOD Filtering, Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering Disabled
Ignore Ping Packet From WAN Port enabled
Forbid Ping Packet From LAN Port enabled
- Local Management: PC és 3 telefon számára engedélyezve
- Bandwidth Control: Disabled
- ARP Binding: DisabledAhol nem írtam semmit, ott nem állítottam át a gyári állást (pl. USB Settings)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T Pro
-
parts
tag
Ráadásul két napja este 10 után (most 22:21-kor) eldobja a LAN-t és reggel valamikor visszajön - nem néztem pontosan. De ma reggel, amíg nem volt net, átdugtam direktbe és PPPOE-n volt net.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T Pro
-
parts
tag
válasz Csaba No. 1 #62086 üzenetére
Igen, szegedi vagyok. Ilyesmire gondoltam én is, csak azt gondoltam, hogy valami újrakonfigurálás, vagy ilyesmi. Végül is sok helyre húzzák be az optikát, akik nálam voltak délben, még volt hét címük aznapra.
Xiaomi 13T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest