Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz andrej6917 #42641 üzenetére

    nonszensz az elvárásod,
    kaptál 1 eszközt
    nah most ha kapásbol bridge modban kapod akkro verhetnéd a falat, 1 gépen megy és csö, rákel kös saját routert, semilyen pontban nem irja a digi hogy ad routert , söt bevit volna 1 lan kábelt és 1 coax ost max még 1 telefont kábelt is. akkor ugyan ott vagy hogy saját router kell.
    tájékoztatás?
    láttál valahol olyat hgoy adnak routert a digi nél megrendeléskor? én nem láttam szerzödésben se a weboldalon se az ászf-ben sincs benen hgoy jár router a szolgáltatás mellé .
    ebböl kifolyolag azt amiért fizet azon felül még 1 eszközt is adott, most az hgoy neked nem jön be az eszköüz hát ez van lehet simán lankábelel is használni akkor nincs +1 áram foygaszto sme és 1 gépen van ented, jah hgoy az nem buli mert mobil wifi stb is kell hát igen ahoz emg kell 1 router ez van.

    autoknál sem mindegyiknél alap felszerelés a vonohorog pedig ha futot akrzs huzni akkor kell.

    nem tudom mi a problémád mert konkrétan oylanon problémázol amin nem is kéne vagyis nem kéne problémát okozon mert valojában nem is járna eszköz , csak 1 lan kábel. szoval kaptál 1 extra eszközt és enmt etzsik ted a polcra és használd saját gépel, jah hogy akkro kell saját router ami plusz pénz, hát igen az elvárás nagy de amikor az elvárás érdekében zsebbe kel nyulni akkro csorok vagyunk meg oclsokell meg minden kutya fasza, ilyen nem létezik, ha kell valami extra szolgáltatás azért fieztni kell nem jár ingyen semmi sem. szoval a lehetöségeidet leirtam már fennéb, az hgoy nem tetszik mond fel a digis szerzödést és kötes be t-home ot és kész vagy upc-.t vagy más konkurenst

    korlátozva és szolgáltatás?
    holvan korlátozva?
    a hozzá értés az korlátozott,
    a zte is futna frankon de mivel neked specko elvárásaid vannak igy kell saját router ennyi. nem tudom mi nem világos továbbra sme ezen a dolgon.
    a torrent és a torent miatti port nyitás és az otthoni szerver futtatás meg nem igazán ez az elöfizetés hanem bérelt vonal fix ip-vel .
    másik emg a torrent nem igazán legális, szoval mielött vered a digi asztalát hgoy mráopedig nekem port forward kell mert a torrenten nem tudok feltölteni csak paszivban ami enm jo arány és h&r javitásra akkor....

    Benoe77
    részben mert akinek téynleg iylen hogy portforward és dns stb kérése vagyis igánye van azok azért már mondhatni hgoy kell valamenyire értsenek ahoz hogy 1 db routert bekonfoljanak , amiböl saját routert sokkal könyebb mint egy korlátozott szolgáltatoi eszközt beállitani.
    de persze ami megoldhato a szolgáltaoival addig nem fontos a saját router, csak ajánlot késöbiekre nézve...

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák